• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

ja to sie dopiero dzis zebralam zeby was odwiedzic i poczytac... strasznie kiepsko sie dzis czuje katar mnie dopadl... pozaty boli mnie brzusio strasznie tak jakbym miala za chwile dostac @... co chwila skurcze ktore dzis mnie trzymaja caly dzien... troche sie martwie jak mi do jutra nie przejdzie to pojade do szpitala:-(:-(

reklama
hej
a u mnie praca,remont,praca,i dobrze mi z tym
próbuje sie godzić z moja obecna sytuacja tak aby nie zyc z wiecznymi pretensjami ( własnie do kogo??)
i tak leci:-)

olcia wiesz ze mysle o tobie codziennie - ilonka ma racje - najlepiej sie zaszyc gdzie gleboko w swoje zycie i poprostu nie myslec... o ile to mozliwe....

cumolki kochana

Witam WSZYSTKICH
ja już po urlopie (jeszcze kilka dni zaległego urlopu i...28 powrot do pracy..)
nadrabiam zaległości na BB:)
i cóż widzę - RUDZIA - ogromne gratulacje!!!!jej superrrr!!! odpoczywaj i tyj sobie w spokoju:)

Witam Was kobitki ;-);-)
ja to sie dzis duzo lepiej czuje mysle ze to jakas alergia.... musialo mnie cos chwycic bo dzis ani sladu po katarku:-):-):-) no i brzusio dzis nie boli....:happy2:

dziekuje Olu za rade - wlasnie nie wiedzialam czy moge brac nospe - z Kacprem nigdy mnie tak nie bolalo ...

Gabrysiu dziekuje bardzo - widze ze wielki powrot po urlopie;-);-) no takiej to dobrze:-):-)

pozdrawiam serdecznie ;-);-)

a gdzie RESZTA?????:szok::szok::szok:

no tak widze ze wszyscy zapracowani ;-);-) ja na szczescie dzis mam wolne bo po wczorajszym to nie wiem czy dalabym rade dzis pracowac... mino wszytsko jestem troche zmeczona...
ale na szczescie ejszcze mnie mdlosci nie dopadly;-);-)
no coz ide sie ogarnac i moze wyjde troche do centrum na male zakupy;-);-)

cumolki dla wszystkich wpadne pozniej:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry