Danula
czekam ciągle czekam.....
Witam kochane popołudniowo :-)
Kurcze nie zazdorszcze tego badania jak takie nie przyjemne, leż jak trzeba i mam nadzieje, że poczujesz się szybko lepiej. Trzymam kciuki za dobre wyniki
Jak dzisiaj zamopoczucie kochana???
No to witaj w kluybie ludzi pracujących na zmiany
ja po niedzieli mam nockę jutro ostatni dzień na rano 
szlak trafia jak się takie coś czyta, holerna służba zdrowia udogodnili strasznie
Oby wszystko się udało nadal trzymam kciuki choć tyle mogę :-(
Dziś w pracy znowu??
Witaj cieszę się, że się odezwałaś. Z czasem będzie lepiej wiem, że to brzmi banalnie ale tak będzie. A prestensie...hmm nie ma w sumie do kogo ich mieć..przytulam :-)
Ano cały tydzień na rano a wczoraj spałam ponad 12 godzin nie miałam siły na nic dosłownie...nocki po niedzieli :-)
U mnie bez zmian kochana czekam na gebenyczne, pracuje a potem odsypiam
czyli bez zmian, poza pracą ;-)
No masz szczęście, że się odezwałaś i świetnie, że wszystko u Ciebie dobrze :-)buziam oboje ;-)i czekam na wieści co będzie
No kochana zazdroszcze tego urlopu ja w tym roku mogę pomarzyć o urlopowaniu
Karolciu będzie dobrze, napisz jak tylko odbierzesz wynik;-)
Ja już jestem po histerioskopii, nieprzyjemne i bolesne badanie ale czego sie nie robi z pragnienia posiadania dzieckaprzestraszylam sie bo krwawię ale w necie przeczytałam ze to normalne więc się trochę uspokoiłam, ale macica nadal boli:-( dostałam antybiotyk zapobiegawczo i za tydz na kontrolę do lekarza, a jak przyjdzie wynik histopatologiczny to zobaczymy co dalej. Idę się polożyć bo mam leżeć, milego dnia dziewczęta:-)
Kurcze nie zazdorszcze tego badania jak takie nie przyjemne, leż jak trzeba i mam nadzieje, że poczujesz się szybko lepiej. Trzymam kciuki za dobre wyniki

Jak dzisiaj zamopoczucie kochana???
cześć
Karolka trzymam kciuki za wyniki, napisz jak już będziesz wiedziała co i jak
Madzia bidulko, dobrze że już jesteś po tym badaniu, odpoczywaj i dbaj o siebie
--------
mi udało się załatwić badania okresowe, więc śmigam do pracy już pełną parą
dziś wolne, a jutro na noc
pozdrawiam
No to witaj w kluybie ludzi pracujących na zmiany
ja po niedzieli mam nockę jutro ostatni dzień na rano 
Witam was wieczorową porą ale niestety w pracy miałam tyle ludzi i na dodatek jestem z kierownikiem a ten wieśniak nie pozwala wchodzić na neta:-(
madzia dobrze że już po wszystkim będzie dobrze:-):-):-) musi:-):-) dziękuję wam za pamięć a odnośnie wyników to tak nie sa one zachwycające bo jest coś nie tak mama ma strasznie wysokie ciśnienie w tętnicach żylnych te głupki zamiast zrobić tomograf głowy to zrobili rezonans magnetyczny i wiedzieli tylko żyły i jak przepływa krew. Pare lat temu mama miała tomograf głowy i wyszło że jest wysokie ciśnienie w tętnicach żylnych i że jest coś jeszcze ale nasi lekarze nie umieją wystawić poprawnej diagnozy i mamę tak zostawili. Najgorsze jest to że mamę prawie codziennie strasznie boli głowa że ledwo co patrzy na oczy i bierze po 5 pastylek. Ja już naprawdę nie wiem co mam robić bo opadam z sił mam kuzyna w warszawie jest lekarzem na onkologii i tak się zastanawiam żeby wziął mame na badania do warszawy bo tu gdybym nie miała takiej pyskatej buzi to nawet w tym roku nie udało by nam się dostać na badania bo fundusz zrowia wyczerpał zapas na ten rok. Mówię wam dziewczynki to jest jakaś masakra.
Myślałam że już będzie wszystko dobrze a tu się okazuje że niestety nie:--
-( kochane aniołki uciekam lulu bo jutro znowu czeka mnie 12h w pracy jeszcze troszkę i wysiądę:-
-(
kolorowych snów robaczki jeszcze raz wam za wszystko dziękuję
szlak trafia jak się takie coś czyta, holerna służba zdrowia udogodnili strasznie
Oby wszystko się udało nadal trzymam kciuki choć tyle mogę :-(Dziś w pracy znowu??
hej
a u mnie praca,remont,praca,i dobrze mi z tym
próbuje sie godzić z moja obecna sytuacja tak aby nie zyc z wiecznymi pretensjami ( własnie do kogo??)
i tak leci:-)
Witaj cieszę się, że się odezwałaś. Z czasem będzie lepiej wiem, że to brzmi banalnie ale tak będzie. A prestensie...hmm nie ma w sumie do kogo ich mieć..przytulam :-)
Witam dziewczynki
Ola no niby praca to najlepsze lekarstwo na takie nieprzyjemne sytuacje. Trzymaj się
danula a Ty pewnie pierwsza zmiana dziś??? Czy po nocce jestes??? Że jeszcze tu nie zajrzalas??? Pozdrawiam
Ano cały tydzień na rano a wczoraj spałam ponad 12 godzin nie miałam siły na nic dosłownie...nocki po niedzieli :-)
wiecie co ,ja chyba sie juz nauczyłam jak sobie radzic, w koncu to nie pierwszy raz:-(
Ilonka26 a co u Ciebie?
Magda,Aneta ,Danula,Sche,13x13,Ola81,karola322 co u was?
pozdrawiam Was dziewczyny i wszystkie nie wymienione
U mnie bez zmian kochana czekam na gebenyczne, pracuje a potem odsypiam
czyli bez zmian, poza pracą ;-)Witam dziewczyny:-)
Przepraszam Was najmocniej, że nic się nie odzywam, ale ciężko mi czasem , bo dalej czuję się w kratkę...czasem mam strasznie ciężkie dni...wymiotuję cały dzień i nic nie mogę jeść...ale od piątku jak mam mdłości to tylko rano i nawet jak zwymiotuję to potem już jest dobrze i mogę jeść prawie wszystkojuż niedługo koniec I trymestru, więc myślę, że pomału mdłości będą mijać
brzuszka prawie wcale nie widać...tylko czasem wieczorkiem, ale myślę, że to też niebawem będzie się zmieniać:-)
Następną wizytę i mam nadzieję, że USG mam 13 sierpnia, więc mam nadzieję, że już zobaczymy (bo mam nadzieję, że Mężuś będzie razem ze mną) Sóweczkę machającą do nas rączkami i nóżkami
Postaram się odzywać częściej, ale jak mam lepszy dzień to jeżdżę i załatwiam jeszcze sprawy związane ze zmianą nazwiska i zameldowania, bo wcześniej to wcale nie miałam do tego siły
Kochane ja jestem cały czas z Wami i oczywiście cały czas o Was myślę i wiem, że też jesteście z nami
Buziaczki kochane:-)
No masz szczęście, że się odezwałaś i świetnie, że wszystko u Ciebie dobrze :-)buziam oboje ;-)i czekam na wieści co będzie

Witam WSZYSTKICH
ja już po urlopie (jeszcze kilka dni zaległego urlopu i...28 powrot do pracy..)
nadrabiam zaległości na BB![]()
i cóż widzę - RUDZIA - ogromne gratulacje!!!!jej superrrr!!! odpoczywaj i tyj sobie w spokoju![]()
No kochana zazdroszcze tego urlopu ja w tym roku mogę pomarzyć o urlopowaniu

przestraszylam sie bo krwawię ale w necie przeczytałam ze to normalne więc się trochę uspokoiłam, ale macica nadal boli:-( dostałam antybiotyk zapobiegawczo i za tydz na kontrolę do lekarza, a jak przyjdzie wynik histopatologiczny to zobaczymy co dalej. Idę się polożyć bo mam leżeć, milego dnia dziewczęta:-)