• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Witam kochane popołudniowo :-)

Karolciu będzie dobrze, napisz jak tylko odbierzesz wynik;-)
Ja już jestem po histerioskopii, nieprzyjemne i bolesne badanie ale czego sie nie robi z pragnienia posiadania dziecka:sorry2: przestraszylam sie bo krwawię ale w necie przeczytałam ze to normalne więc się trochę uspokoiłam, ale macica nadal boli:-( dostałam antybiotyk zapobiegawczo i za tydz na kontrolę do lekarza, a jak przyjdzie wynik histopatologiczny to zobaczymy co dalej. Idę się polożyć bo mam leżeć, milego dnia dziewczęta:-)

Kurcze nie zazdorszcze tego badania jak takie nie przyjemne, leż jak trzeba i mam nadzieje, że poczujesz się szybko lepiej. Trzymam kciuki za dobre wyniki :tak:
Jak dzisiaj zamopoczucie kochana???

cześć
Karolka trzymam kciuki za wyniki, napisz jak już będziesz wiedziała co i jak
Madzia bidulko, dobrze że już jesteś po tym badaniu, odpoczywaj i dbaj o siebie
--------
mi udało się załatwić badania okresowe, więc śmigam do pracy już pełną parą
dziś wolne, a jutro na noc
pozdrawiam

No to witaj w kluybie ludzi pracujących na zmiany :tak: ja po niedzieli mam nockę jutro ostatni dzień na rano :tak:

Witam was wieczorową porą ale niestety w pracy miałam tyle ludzi i na dodatek jestem z kierownikiem a ten wieśniak nie pozwala wchodzić na neta:-(
madzia dobrze że już po wszystkim będzie dobrze:-):-):-) musi:-):-) dziękuję wam za pamięć a odnośnie wyników to tak nie sa one zachwycające bo jest coś nie tak mama ma strasznie wysokie ciśnienie w tętnicach żylnych te głupki zamiast zrobić tomograf głowy to zrobili rezonans magnetyczny i wiedzieli tylko żyły i jak przepływa krew. Pare lat temu mama miała tomograf głowy i wyszło że jest wysokie ciśnienie w tętnicach żylnych i że jest coś jeszcze ale nasi lekarze nie umieją wystawić poprawnej diagnozy i mamę tak zostawili. Najgorsze jest to że mamę prawie codziennie strasznie boli głowa że ledwo co patrzy na oczy i bierze po 5 pastylek. Ja już naprawdę nie wiem co mam robić bo opadam z sił mam kuzyna w warszawie jest lekarzem na onkologii i tak się zastanawiam żeby wziął mame na badania do warszawy bo tu gdybym nie miała takiej pyskatej buzi to nawet w tym roku nie udało by nam się dostać na badania bo fundusz zrowia wyczerpał zapas na ten rok. Mówię wam dziewczynki to jest jakaś masakra.
Myślałam że już będzie wszystko dobrze a tu się okazuje że niestety nie:-(:-(:-( kochane aniołki uciekam lulu bo jutro znowu czeka mnie 12h w pracy jeszcze troszkę i wysiądę:-(:-(
kolorowych snów robaczki jeszcze raz wam za wszystko dziękuję

:wściekła/y: szlak trafia jak się takie coś czyta, holerna służba zdrowia udogodnili strasznie :no: Oby wszystko się udało nadal trzymam kciuki choć tyle mogę :-(
Dziś w pracy znowu??

hej
a u mnie praca,remont,praca,i dobrze mi z tym
próbuje sie godzić z moja obecna sytuacja tak aby nie zyc z wiecznymi pretensjami ( własnie do kogo??)
i tak leci:-)

Witaj cieszę się, że się odezwałaś. Z czasem będzie lepiej wiem, że to brzmi banalnie ale tak będzie. A prestensie...hmm nie ma w sumie do kogo ich mieć..przytulam :-)

Witam dziewczynki

Ola no niby praca to najlepsze lekarstwo na takie nieprzyjemne sytuacje. Trzymaj się

danula a Ty pewnie pierwsza zmiana dziś??? Czy po nocce jestes??? Że jeszcze tu nie zajrzalas??? Pozdrawiam

Ano cały tydzień na rano a wczoraj spałam ponad 12 godzin nie miałam siły na nic dosłownie...nocki po niedzieli :-)

wiecie co ,ja chyba sie juz nauczyłam jak sobie radzic, w koncu to nie pierwszy raz:-(

Ilonka26 a co u Ciebie?
Magda,Aneta ,Danula,Sche,13x13,Ola81,karola322 co u was?
pozdrawiam Was dziewczyny i wszystkie nie wymienione

U mnie bez zmian kochana czekam na gebenyczne, pracuje a potem odsypiam :-D czyli bez zmian, poza pracą ;-)

Witam dziewczyny:-)

Przepraszam Was najmocniej, że nic się nie odzywam, ale ciężko mi czasem , bo dalej czuję się w kratkę...czasem mam strasznie ciężkie dni...wymiotuję cały dzień i nic nie mogę jeść...ale od piątku jak mam mdłości to tylko rano i nawet jak zwymiotuję to potem już jest dobrze i mogę jeść prawie wszystko:-D już niedługo koniec I trymestru, więc myślę, że pomału mdłości będą mijać:-D brzuszka prawie wcale nie widać...tylko czasem wieczorkiem, ale myślę, że to też niebawem będzie się zmieniać:-)

Następną wizytę i mam nadzieję, że USG mam 13 sierpnia, więc mam nadzieję, że już zobaczymy (bo mam nadzieję, że Mężuś będzie razem ze mną:tak:) Sóweczkę machającą do nas rączkami i nóżkami:-D

Postaram się odzywać częściej, ale jak mam lepszy dzień to jeżdżę i załatwiam jeszcze sprawy związane ze zmianą nazwiska i zameldowania, bo wcześniej to wcale nie miałam do tego siły:-p

Kochane ja jestem cały czas z Wami i oczywiście cały czas o Was myślę i wiem, że też jesteście z nami:-D

Buziaczki kochane:-)

No masz szczęście, że się odezwałaś i świetnie, że wszystko u Ciebie dobrze :-)buziam oboje ;-)i czekam na wieści co będzie :tak:

Witam WSZYSTKICH
ja już po urlopie (jeszcze kilka dni zaległego urlopu i...28 powrot do pracy..)
nadrabiam zaległości na BB:)
i cóż widzę - RUDZIA - ogromne gratulacje!!!!jej superrrr!!! odpoczywaj i tyj sobie w spokoju:)

No kochana zazdroszcze tego urlopu ja w tym roku mogę pomarzyć o urlopowaniu :tak:

reklama
Aaaaaaaaa zapomniałam Rudzia!!!!!!!!!!!! Anecia gratuluje z całego serducha :-)i pije zdrówko maluszka i Twoje :-) wybacz pisała mi wcześniej zapomniałam napisać :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Ja dziś sprzątanko w sypilani łóżko cuuuuuuuuuuudowne normalnie nie schodze z niego :-D:-D:-D:-D zupełnie inne spanie ;-)

Wpadnę póżniej, buziam wszystkie :-)

Witam wszystkie dziewczynki...
danula wklej fotke tego wspaniałego łoża... My też bysmy chciały zobaczyć, a nie tak wszystko dla siebie ukrywasz :-) ;-) ;-)

Madziu a nie dostałaś znieczulenia?
i powiedz czy lekarz w trakcie coś mówił?np co widzi itp?
sama sie wybieram na takie badanie ,dlatego pytam
pamietaj,ze jestes krok do przodu

dziewczyny kto ma kontakt z Marti?
Witam Izo:-) Powiem tak dostalam znieczulenie w pochwę co bolało:-p dostałam tez głupiego jasia, ale i tak czujesz dyskomfort i ból jak przy miesiączce, ale da sie wytrzymać:tak: mnie po zabiegu bolało bo nie dostałam nic przeciwbólowego bo jestem uczulona na pyralgin, ale po godz mi przeszło. Okazało się ze mam mięśniaka, pobrał mi lekarz próbkę do badania i czekam na wyniki, nadal plamię i biorę antybiotyk a jutro ide na kontrole do mojego lekarza.

Witam was wieczorową porą ale niestety w pracy miałam tyle ludzi i na dodatek jestem z kierownikiem a ten wieśniak nie pozwala wchodzić na neta:-(
madzia dobrze że już po wszystkim będzie dobrze:-):-):-) musi:-):-) dziękuję wam za pamięć a odnośnie wyników to tak nie sa one zachwycające bo jest coś nie tak mama ma strasznie wysokie ciśnienie w tętnicach żylnych te głupki zamiast zrobić tomograf głowy to zrobili rezonans magnetyczny i wiedzieli tylko żyły i jak przepływa krew. Pare lat temu mama miała tomograf głowy i wyszło że jest wysokie ciśnienie w tętnicach żylnych i że jest coś jeszcze ale nasi lekarze nie umieją wystawić poprawnej diagnozy i mamę tak zostawili. Najgorsze jest to że mamę prawie codziennie strasznie boli głowa że ledwo co patrzy na oczy i bierze po 5 pastylek. Ja już naprawdę nie wiem co mam robić bo opadam z sił mam kuzyna w warszawie jest lekarzem na onkologii i tak się zastanawiam żeby wziął mame na badania do warszawy bo tu gdybym nie miała takiej pyskatej buzi to nawet w tym roku nie udało by nam się dostać na badania bo fundusz zrowia wyczerpał zapas na ten rok. Mówię wam dziewczynki to jest jakaś masakra.
Myślałam że już będzie wszystko dobrze a tu się okazuje że niestety nie:-(:-(:-( kochane aniołki uciekam lulu bo jutro znowu czeka mnie 12h w pracy jeszcze troszkę i wysiądę:-(:-(
kolorowych snów robaczki jeszcze raz wam za wszystko dziękuję
Karolinko mam namiary na dobrego neurologa, długo sie czeka ale warto, inaczej nie potrafię Ci pomóc, jestem z Tobą.

Witam dziewczyny:-)

Przepraszam Was najmocniej, że nic się nie odzywam, ale ciężko mi czasem , bo dalej czuję się w kratkę...czasem mam strasznie ciężkie dni...wymiotuję cały dzień i nic nie mogę jeść...ale od piątku jak mam mdłości to tylko rano i nawet jak zwymiotuję to potem już jest dobrze i mogę jeść prawie wszystko:-D już niedługo koniec I trymestru, więc myślę, że pomału mdłości będą mijać:-D brzuszka prawie wcale nie widać...tylko czasem wieczorkiem, ale myślę, że to też niebawem będzie się zmieniać:-)

Następną wizytę i mam nadzieję, że USG mam 13 sierpnia, więc mam nadzieję, że już zobaczymy (bo mam nadzieję, że Mężuś będzie razem ze mną:tak:) Sóweczkę machającą do nas rączkami i nóżkami:-D

Postaram się odzywać częściej, ale jak mam lepszy dzień to jeżdżę i załatwiam jeszcze sprawy związane ze zmianą nazwiska i zameldowania, bo wcześniej to wcale nie miałam do tego siły:-p

Kochane ja jestem cały czas z Wami i oczywiście cały czas o Was myślę i wiem, że też jesteście z nami:-D

Buziaczki kochane:-)
Witam Sówki i cieszę sie że dobrze sie czujecie:-)

Witam kochane popołudniowo :-)
Kurcze nie zazdorszcze tego badania jak takie nie przyjemne, leż jak trzeba i mam nadzieje, że poczujesz się szybko lepiej. Trzymam kciuki za dobre wyniki :tak:
Jak dzisiaj zamopoczucie kochana???
Samopoczucie raz lepsze raz gorsze:zawstydzona/y: jak pracowałam to nie myślałam o poronieniu, a histerioskopia i pobyt w szpitalu znowu przywołaly złe wpomnienia, ale cóż takie zycie.

Anetki długo nie ma, ale dziewczyna wypocznie:-)
Pozdrawiam was gorąco:-)

Ostatnia edycja:
Witam was aniołki zaglądam na chwilkę bo mam troszkę wolnego. Przepraszam że wczoraj się nie odezwałam ale musze odpocząć troszkę od tego wszystkiego bo oszaleje. Jutro znowu ide do pracy na 12h :-(:-(. Ale w niedziele przylatuje mój brat z londynu to trochę odpocznę bo będzie z mamą. Buziaczki kochane odezwę się później postaram się:-):-) buziaczki
MADZIU JAK MOŻESZ TO DAJ MI NAMIARY NA TEGO LEKARZA TO MAMĘ ZAPISZĘ.DZIĘKUJĘ

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry