Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

uciekam bo sie do pracki spoznie;-);-)
cumolki :*
Witam wszystkie dziewczynki...
danula wklej fotke tego wspaniałego łoża... My też bysmy chciały zobaczyć, a nie tak wszystko dla siebie ukrywasz :-) ;-) ;-)
Witam Izo:-) Powiem tak dostalam znieczulenie w pochwę co bolałodostałam tez głupiego jasia, ale i tak czujesz dyskomfort i ból jak przy miesiączce, ale da sie wytrzymać
mnie po zabiegu bolało bo nie dostałam nic przeciwbólowego bo jestem uczulona na pyralgin, ale po godz mi przeszło. Okazało się ze mam mięśniaka, pobrał mi lekarz próbkę do badania i czekam na wyniki, nadal plamię i biorę antybiotyk a jutro ide na kontrole do mojego lekarza.
Samopoczucie raz lepsze raz gorszejak pracowałam to nie myślałam o poronieniu, a histerioskopia i pobyt w szpitalu znowu przywołaly złe wpomnienia, ale cóż takie zycie.
Anetki długo nie ma, ale dziewczyna wypocznie:-)
Pozdrawiam was gorąco:-)

Witam was aniołki zaglądam na chwilkę bo mam troszkę wolnego. Przepraszam że wczoraj się nie odezwałam ale musze odpocząć troszkę od tego wszystkiego bo oszaleje. Jutro znowu ide do pracy na 12h :--(. Ale w niedziele przylatuje mój brat z londynu to trochę odpocznę bo będzie z mamą. Buziaczki kochane odezwę się później postaram się:-):-) buziaczki
MADZIU JAK MOŻESZ TO DAJ MI NAMIARY NA TEGO LEKARZA TO MAMĘ ZAPISZĘ.DZIĘKUJĘ
Jak będziesz miała okazje odpoczywaj 
heheh lepiej pozno niz wcale:-):-) dziekuje Ci sloneczko moje;-);-)
cumolki dla Aneci!!!!![]()
wybacz starej koleżance to już wiek i skleroza postępująca niestety ;-)Danusia gdzie jestes????? ja to pytanko mam dla Ciebie a raczek interesik:-):-):-) a TY mi sie chowasz:-):-)

a mam pytanie do Was wszystkich... co myslicie o farbowaniu wlosow w czasie ciazy.../????? slyszalam ze nie powinno sie farbowac w ciazy bo nie jest to dobre dla maluszka... czy to prawda???
no nic skoro nikogo nie ma to uciekam i zycze wszystkim spokojnej nocy;-);-)
a rano jak bedziecie pic kawusie to siupnijcie tez za mnie bo ide jutro na 8 do pracki na szczescie tylko do 2;-);-)
cumolki dla wszystkich![]()
To pracowałyśmy podobnie tylko ja od 6 rano do 14
:-)Czesc Kochane.
Rudzia mi lekarz powiedzial na poczatku ciazy,ze nie udowodniono iz to szkodliwe,ale nie zaleca wlasnie w tych pierwszych trzech miesiacach...
Farbowalam pozniej raz farba bez amoniaku...
Kochane ja zaraz znowu zmykam na kurs,ale po kursie dzis wolne bo do przedszkola po mala dopiero w poniedzialek...
A i jeszcze jedno.jak juz pisalam dalej nie czuje wyraznych ruchow dzidzi.Za to czuje od czasu do czasu takie lekkie jakby klucia w brzuszku.Raz po prawej strobie,a raz po lewej(najczesciej po lewej) i tak sie zastanawiam czy to dzidzia daje o sobie znac...
zycze milego dzionka.Odezwe sie wieczorkiem.

witam WAS kochane z samego rana wlasnie szykuje sie do pracy i wpadlam powiedziec DZIEN DOBRY i milusiego dnia zycze wszytskim
Aga nie martw sie ze jeszcze nie czujesz ruchow tylko te klucia w brzuszku bo to wlasnie jest dzidzia... moja gin w PL kiedy bylam z kacprem w ciazy mowila mi wlasnie o tym .... ale ja ruchy poczulam juz w 17 tygoniu... maly nie byl dla mamusi laskawy... od tego czasu sie zaczelo i do samego konca wiercil sie jak wiercipieta;-);-) tak ze jak byl czas do porodu to on sie wypial pupa na wszytskich:-):-):-)

Ola15 - oj udany urlopprzeciągnęliśmy naszego 4-latka po górkach
trochę jęczał hihi - mam nadzieję,że nie przestanie lubić gór przez to
Rudzia - tylko Ty mi się tam w tej pracy nie przemęczaj!!!
Kto pije kawkę??
pozdrawiam

jest jeszcze?????? 
Dziewczynki - dziś miała urodzić się moja córeczka.
Smutny dzień przede mną.
Kochana gratuluję, bo dopiero teraz doczytałam:-) ogromnie się cieszę:-) spokojnej ciąży życzę:-) buziaczki![]()
U nas w porządeczku:-)