• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Dziewczynki a ja sobie obiecalam,ze dzis ladnie wszystko posprzatam a tym czasem spalam po poludniu bo dzis juz naprawde nie moglam wyrobic i sie polozylam...Od razu mi lepiej...no a na porzadki mam jeszcze weekend...
U nas upal,ze nie ma czym oddychac a poza tym zauwazylam,ze coraz ciezej mi sie wdostac po schodach-hihi.
Na kurs chodze pewnym mostem-na ktory aby sie dostac trzeba pokonac niemala liczbe schodow...No i wiecie,ze jak juz wejde do gory to mam ''jezyk az przy ziemi''-hihi.A co bedzie pozniej...

oj wiem co to znaczy ja juz powoli wysiadam ostatnio tak mi snu brakuje ze hey... najlepiej wogole nie wychodzilabym z lozka... ale mam nadzieje ze szybko mi ten okres minie i przejdziemy do nastepnego etapu:-):-)

DANUSIA co mi zrobisz jak mnie zlapiesz:-p:-p:-p:-p???? a qq :-p:-p

heloł :-D
ale się stęskniłam :tak:
ja tylko na momencik :baffled: po weekendzie na pewno się znowu pojawię i nadrobie zaległości :tak:

Przede wszystkim Rudzia ogromne gratulacje kochana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Danusiu buziaki :-):-):-)

Cała resztę dziewczyn pozdrawiam gorąco :-):-):-):-):-):-):-)

a tak było : (więcej zdjec Wam pokaze po weekendzie :-))

heloł :-D
ale się stęskniłam :tak:
ja tylko na momencik :baffled: po weekendzie na pewno się znowu pojawię i nadrobie zaległości :tak:

Przede wszystkim Rudzia ogromne gratulacje kochana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Danusiu buziaki :-):-):-)

Cała resztę dziewczyn pozdrawiam gorąco :-):-):-):-):-):-):-)

a tak było : (więcej zdjec Wam pokaze po weekendzie :-))

dziekuje Anetko ;-);-) Danusia przekazala mi wszytsko:-):-)
jak tam relaksik???
cumolki
my tez sie za toba stesknilysmy:-D:-D:-D

dziewczynki ja się melduje wieczorkiem właśnie wróciłam z pracy i jestem padnięta a jutro rano znowu na 9.00 do 20.00 masakra. myślałam że w tym mieisącu nam się uda z dzieciątkiem ale chyba nic z tego niby we wtorek ma przyjść . nigdy mnie nie bolały piersi na okres ale po ostatnim wydarzeniu co wylądowałam w szpitalu się zmieniło i teraz mnie bolą w tamtym tez bolały i przyszła:-(:-( buziaczki kochane kolorowych snów odezwę się rano z pracy:-):-):-)

:-)halo halo gdzie są wszyscy 9.30 już ,wstawać z łóżeczek:-) szybciutko :-):-) słoneczka to cwana jestem musiałam wstać bo jestem już w pracy ale jestem tak zmęczona że prawie dzisiaj zaspałam:-) ale ne szczęście jechałam jak szalona i zdążyłąm:-):-) muszę odpocząć bo mój organizm zaczyna wariować:-):-)ale za to jutro i w poniedziałek mam wolne:-):-) i jutro przylatuje mój kochany braciszek z londynu i już się nie mogę doczekać:-):-)kochane moje życzę wam słonecznego dzionka :-)

:-)halo halo gdzie są wszyscy 9.30 już ,wstawać z łóżeczek:-) szybciutko :-):-) słoneczka to cwana jestem musiałam wstać bo jestem już w pracy ale jestem tak zmęczona że prawie dzisiaj zaspałam:-) ale ne szczęście jechałam jak szalona i zdążyłąm:-):-) muszę odpocząć bo mój organizm zaczyna wariować:-):-)ale za to jutro i w poniedziałek mam wolne:-):-) i jutro przylatuje mój kochany braciszek z londynu i już się nie mogę doczekać:-):-)kochane moje życzę wam słonecznego dzionka :-)

rety slonce czy ty wogole kiedys masz wolne????:-(:-( za duzo pracujesz:-(:-(

uwazaj na siebie :*

a tak wogole to witam weekendowa pora ;-);-) ja dzis troche poleniuchowalam i wstalam dzis o 8.30 :-):-) mam dzis wolne za to jutro do pracki... tak dzis ladnie ze mam zamiar wyjsc dzis z moimi chlopakami nad morze...musze korzystac z tego sloneczka bo niewiadomo ile poswieci;-);-) jutro juz go moze nie byc;-);-)

reklama
popoludnie nad morzem z Kacperkiem i KRUSZYNKA w brzuszku :):-):-):-)

Załączniki

• c388ade078.jpg
    c388ade078.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 38

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry