rudzia789
szczęściara
Kochana proszę Cięale zabawa
![]()
No bardzo wygodnerobie obiadek na jutro i uciekam do łóżeczka
Urodziła?? Ale fajnie :-) lece gratulować![]()
Motylek urodzila????? ojojojojo mamy nowo dzidzie na bb????

cumolki dla mamusi i dzieciatka

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana proszę Cięale zabawa
![]()
No bardzo wygodnerobie obiadek na jutro i uciekam do łóżeczka
Urodziła?? Ale fajnie :-) lece gratulować![]()

Dziewczynki a ja sobie obiecalam,ze dzis ladnie wszystko posprzatam a tym czasem spalam po poludniu bo dzis juz naprawde nie moglam wyrobic i sie polozylam...Od razu mi lepiej...no a na porzadki mam jeszcze weekend...
U nas upal,ze nie ma czym oddychac a poza tym zauwazylam,ze coraz ciezej mi sie wdostac po schodach-hihi.
Na kurs chodze pewnym mostem-na ktory aby sie dostac trzeba pokonac niemala liczbe schodow...No i wiecie,ze jak juz wejde do gory to mam ''jezyk az przy ziemi''-hihi.A co bedzie pozniej...

???? a qq 

po weekendzie na pewno się znowu pojawię i nadrobie zaległości 

heloł
ale się stęskniłam
ja tylko na momencikpo weekendzie na pewno się znowu pojawię i nadrobie zaległości
Przede wszystkim Rudzia ogromne gratulacje kochana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Danusiu buziaki :-):-):-)
Cała resztę dziewczyn pozdrawiam gorąco :-):-):-):-):-):-):-)
a tak było : (więcej zdjec Wam pokaze po weekendzie :-))
![]()

:-)halo halo gdzie są wszyscy 9.30 już ,wstawać z łóżeczek:-) szybciutko :-):-) słoneczka to cwana jestem musiałam wstać bo jestem już w pracy ale jestem tak zmęczona że prawie dzisiaj zaspałam:-) ale ne szczęście jechałam jak szalona i zdążyłąm:-):-) muszę odpocząć bo mój organizm zaczyna wariować:-):-)ale za to jutro i w poniedziałek mam wolne:-):-) i jutro przylatuje mój kochany braciszek z londynu i już się nie mogę doczekać:-):-)kochane moje życzę wam słonecznego dzionka :-)