• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

cześć dziewczyny
Danusiu cieszę się, zę już wróciłaś, odpoczęłaś przynajmniej??

Rudzia świetnie wyglądasz, a senność skończy się za parę tygodni :)

u mnie z nowości to to, ze zostałam przeniesiona na oddział neurochirurgii i już przynajmniej na razie tam zostanę. Ciężko się przyzwyczaić, jak dźwiga się ludziska bez mała 100kg no ale cóż zrobić. Powoli się przyzwyczajam i jedyne pocieszenie to takie, ze będę więcej zarabiała, a poza tym to na razie nie podoba mi się , ale co zrobić, życie.
Jedyne czego teraz chcę to zajść w ciąże i iść od razu na L4 bo nie dam rady z brzuchem pracować na takim oddziale.

pozdrowienia dla wszystkich

reklama
Cześć kochane:-D:-D ojjj dawno mnie tu nie było u Was:-( ale staram się jak najmniej włączać komputer żeby mnie nie kusiło i żebym nie czytała złych rzeczy o ciąży:tak:

U nas wszystko oki, maluszek wierci się na maksa, uwielbiam czuć te jego szaleństwa:-D:-D cudowne uczucie:-D
W piątek mam wizytę no i może maleństwo tym razem nie wypnie się pupą i pokaże nam co ma między nóżkami:-D no i najważniejsza sprawa to żęby wszystko było dobrze. Niestety od ostatniej wizyty właściwie leżę ze względu na tą moją krótką szyjkę, ale wierzę że nic się z nią nie dzieje i nie będę musiała brać fenoterolu. To już początek 6 miesiąca kochane:-D:-D jeszcze 3,5 conajmniej muszę wytrzymać a po 15 listopada już będę spokojna:tak:

Rudzia i Sówka GRATULUJE Wam fasolek i oby te 9 miesięcy upłynęło Wam spokojnie.

Danusia suuuuppppeeerrooooweee to łoże:-D

Anetko widzę, że urlop udany:tak:

Motylku gratuluję szczęśliwego rozwiążania!

Madziu czytałam o Twoich smutkach:-( Rybko głowa do góry, w końcu się uda a wtedy na pewno już tyle nie będziesz myślała o przeszłości...złej przeszłości:*

Całuję WAs wszystkie i gorąco pozdrawiam:*** Udanej niedzieli dziewczynki!

Cześć kochane wieczorową porą :-)

oj wiem co to znaczy ja juz powoli wysiadam ostatnio tak mi snu brakuje ze hey... najlepiej wogole nie wychodzilabym z lozka... ale mam nadzieje ze szybko mi ten okres minie i przejdziemy do nastepnego etapu:-):-)
DANUSIA co mi zrobisz jak mnie zlapiesz:-p:-p:-p:-p???? a qq :-p:-p

Co Ci zrobię?? Hmm teraz nie bardzo coś mogę jesteś pod ochroną :-p ale odbije to sobie inaczej :szok::-D:-D:-D

heloł :-D
ale się stęskniłam :tak:
ja tylko na momencik :baffled: po weekendzie na pewno się znowu pojawię i nadrobie zaległości :tak:

Przede wszystkim Rudzia ogromne gratulacje kochana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Danusiu buziaki :-):-):-)

Cała resztę dziewczyn pozdrawiam gorąco :-):-):-):-):-):-):-)

a tak było : (więcej zdjec Wam pokaze po weekendzie :-))

Witaj kochana spowrotem jak fajnie, że już jesteś :-)czekam na zdjęcia jakieś koniecznie :tak: też się stęskniłyśmy przeokrutnie :szok:;-):-)

dziewczynki ja się melduje wieczorkiem właśnie wróciłam z pracy i jestem padnięta a jutro rano znowu na 9.00 do 20.00 masakra. myślałam że w tym mieisącu nam się uda z dzieciątkiem ale chyba nic z tego niby we wtorek ma przyjść . nigdy mnie nie bolały piersi na okres ale po ostatnim wydarzeniu co wylądowałam w szpitalu się zmieniło i teraz mnie bolą w tamtym tez bolały i przyszła:-(:-( buziaczki kochane kolorowych snów odezwę się rano z pracy:-):-):-)

Znowu na tyle do pracy?? :sorry2: nie zazdroszcze ale dziś miałaś wolne chyba co??

popoludnie nad morzem z Kacperkiem i KRUSZYNKA w brzuszku :):-):-):-)

Pięknie wyglądacie cała trójka ;-):-)

cześć dziewczyny
Danusiu cieszę się, zę już wróciłaś, odpoczęłaś przynajmniej??

Rudzia świetnie wyglądasz, a senność skończy się za parę tygodni :)

u mnie z nowości to to, ze zostałam przeniesiona na oddział neurochirurgii i już przynajmniej na razie tam zostanę. Ciężko się przyzwyczaić, jak dźwiga się ludziska bez mała 100kg no ale cóż zrobić. Powoli się przyzwyczajam i jedyne pocieszenie to takie, ze będę więcej zarabiała, a poza tym to na razie nie podoba mi się , ale co zrobić, życie.
Jedyne czego teraz chcę to zajść w ciąże i iść od razu na L4 bo nie dam rady z brzuchem pracować na takim oddziale.

pozdrowienia dla wszystkich

Kochana chyba mnie z Anecią pomyliłaś ja nigdzie nie byłam ;-)
Pracy nie zazdroszcze szybko staranka zacznij i uciekaj z tej pracy :tak:

Cześć kochane:-D:-D ojjj dawno mnie tu nie było u Was:-( ale staram się jak najmniej włączać komputer żeby mnie nie kusiło i żebym nie czytała złych rzeczy o ciąży:tak:

U nas wszystko oki, maluszek wierci się na maksa, uwielbiam czuć te jego szaleństwa:-D:-D cudowne uczucie:-D
W piątek mam wizytę no i może maleństwo tym razem nie wypnie się pupą i pokaże nam co ma między nóżkami:-D no i najważniejsza sprawa to żęby wszystko było dobrze. Niestety od ostatniej wizyty właściwie leżę ze względu na tą moją krótką szyjkę, ale wierzę że nic się z nią nie dzieje i nie będę musiała brać fenoterolu. To już początek 6 miesiąca kochane:-D:-D jeszcze 3,5 conajmniej muszę wytrzymać a po 15 listopada już będę spokojna:tak:

Rudzia i Sówka GRATULUJE Wam fasolek i oby te 9 miesięcy upłynęło Wam spokojnie.

Danusia suuuuppppeeerrooooweee to łoże:-D

Anetko widzę, że urlop udany:tak:

Motylku gratuluję szczęśliwego rozwiążania!

Madziu czytałam o Twoich smutkach:-( Rybko głowa do góry, w końcu się uda a wtedy na pewno już tyle nie będziesz myślała o przeszłości...złej przeszłości:*

Całuję WAs wszystkie i gorąco pozdrawiam:*** Udanej niedzieli dziewczynki!

No nareszcie się pokazałaś i doczekałyśmy się jakiś wieści od Ciebie i nie wiesz nawet jak mnie cieszą, żę są to tylko dobre wieści. Teraz czekam na to jakie bejbi się zameldowało w brzuszku :tak:

Madzia witaj właśnie miałam pisać do Ciebie :-)

Jak się czujesz kochana?
witam Danulka:-) już mi lepiej:-) przestalam plamić po zabiegu i pogodziłam się z losem, co będze to będzie, lekarz powiedział ze za 3 miesiące mogę zacząć się starać po wcześniejszych badaniach, może uda się aby ciąża zagnieździła się w oddali od mięśniaka i się uda;-) powiedział że trzeba próbować do skutku:sorry2:

a co u Ciebie kochana?

witam Danulka:-) już mi lepiej:-) przestalam plamić po zabiegu i pogodziłam się z losem, co będze to będzie, lekarz powiedział ze za 3 miesiące mogę zacząć się starać po wcześniejszych badaniach, może uda się aby ciąża zagnieździła się w oddali od mięśniaka i się uda;-) powiedział że trzeba próbować do skutku:sorry2:

a co u Ciebie kochana?

Trzymam za Ciebie mocno kciuki, żeby wszystko się ułożyło po Twojej myśli i za II na teście i to już nie długo :-)

U mnie? Czekanie nie genetykę powinni nie długo dzwonić.
Żle się czuje ostatnio nawet bardzo, głowa mnie boli na okrągło, zawroty, słaba jestem nie wiem co się dzieje....chyba czas do lekarza się w końcu wybrać. Chyba przemęcznie porządnie daje mi się we znaki. Wierzysz, że mogę bez przebudzenia spać nawet 14 godzin? Sama jestem w szoku, nigdy mi się to nie zdarzało :sorry2:

Trzymam za Ciebie mocno kciuki, żeby wszystko się ułożyło po Twojej myśli i za II na teście i to już nie długo :-)

U mnie? Czekanie nie genetykę powinni nie długo dzwonić.
Żle się czuje ostatnio nawet bardzo, głowa mnie boli na okrągło, zawroty, słaba jestem nie wiem co się dzieje....chyba czas do lekarza się w końcu wybrać. Chyba przemęcznie porządnie daje mi się we znaki. Wierzysz, że mogę bez przebudzenia spać nawet 14 godzin? Sama jestem w szoku, nigdy mi się to nie zdarzało :sorry2:
Danusiu musisz dbać o siebie, napewno jesteś przemęczona, musisz zwolnić tępo bo w każdej chwili mogą pojawić się wyniki badań i musisz być w dobrej formie aby szaleć w nowym łóżeczku:-) wybierz się do lekarza tymbardziej że miałaś anemię:tak:

Danusiu musisz dbać o siebie, napewno jesteś przemęczona, musisz zwolnić tępo bo w każdej chwili mogą pojawić się wyniki badań i musisz być w dobrej formie aby szaleć w nowym łóżeczku:-) wybierz się do lekarza tymbardziej że miałaś anemię:tak:

No chyba będe musiała bo za długo tak nie da rady padne szybko :-D

A co tam u Was? Jak mężczyzna? Kiedy przyjeżdza?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry