Danula
czekam ciągle czekam.....
rozmawiam z rodzicami zaraz do was wpadne![]()
No to jesteś usprawiedliwiona ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
rozmawiam z rodzicami zaraz do was wpadne![]()
To wina dziadka na angielskiej poczciejak cos przez niego wysyłałam zawsze był problem, do mnie kartka na urodziny też nie doszła
A pisałam już że moja siostra przyleciała z Sheffield na 2 tyg? szkoda że muszę pracować![]()
;-)
no szkoda, że do pracy musisz spędziłabyś z nią więcej czasu 
moj M biedaczek jakoś sobie daje rade;-) no szkoda ale widze sie z nia po pracy i weekendy:-) zmykam bo będziemy oglądały film, miłego wieczoru dziewczynki;-) buuuuziaki:-)To skubany dziadek niech mi odda moją kartkę;-)
Nie nie pisałaś a to fajnie masz wieści na bierzącono szkoda, że do pracy musisz spędziłabyś z nią więcej czasu
![]()
moj M biedaczek jakoś sobie daje rade;-) no szkoda ale widze sie z nia po pracy i weekendy:-) zmykam bo będziemy oglądały film, miłego wieczoru dziewczynki;-) buuuuziaki:-)
Rudzia to czekam na Ciebie :-)
Ale za chwile też uciekam bo głowa mi pęknie chyba![]()
no worcilam ;-);-) a wy gdzie sie podzialyscie ???

moj M biedaczek jakoś sobie daje rade;-) no szkoda ale widze sie z nia po pracy i weekendy:-) zmykam bo będziemy oglądały film, miłego wieczoru dziewczynki;-) buuuuziaki:-)

oj to ja cmok cmok w czulko zeby bolec przestala glowka;-);-)