• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Witam was skarbeczki :-):-) dzisiaj miałam wolne i pojechałam po braciszka na lotnisko bo przyleciał ale tylko na tydzień:-(:-( skarbeczki stęskniłam się za wami jutro na pewno zajrzę do was tylko dopiero jak załatwie pare spraw bo jeszcze jutro mam wlne ale w środę już idę do pracy na 12h:-(:-( kolorowych snów skarbeczki

dzien dobry ;-)

POBUDKA!!!

zapraszam na kawusie:tak::tak:

Załączniki

• obrazek-8543.jpeg
    obrazek-8543.jpeg
    28,6 KB · Wyświetleń: 34
witam się i za raz mykam spać, bo jestem po nocce

Danusiu nie wiem czemu ale myślałam że gdzieś wyjechałaś, zakręcona jestem ostatnio jak domek ślimaka :(
Rudzia, mamuśka jak się czujesz?

Danusiu nie wiem czemu ale myślałam że gdzieś wyjechałaś, zakręcona jestem ostatnio jak domek ślimaka :(

witaj ilonka;-) slodkich snow zycze;-);-)
dziekuje czuje sie dobrze tylko znow mnie to zeczenie psakudne dopadlo i spie co chwila.... a dzis w nocy spac nie moglam bo tak mnie mdlilo ze hey.... ale na szczescie nie wymiotowalam.... nienawidze tego....

wpadnij do nas jak sie wyspisz:-)

Witajcie kochane :-)

Witam was skarbeczki :-):-) dzisiaj miałam wolne i pojechałam po braciszka na lotnisko bo przyleciał ale tylko na tydzień:-(:-( skarbeczki stęskniłam się za wami jutro na pewno zajrzę do was tylko dopiero jak załatwie pare spraw bo jeszcze jutro mam wlne ale w środę już idę do pracy na 12h:-(:-( kolorowych snów skarbeczki

Znowu na 12 godzin?? Nie masz lekko nie zazdroszcze :sorry2:

dzien dobry ;-)
POBUDKA!!!
zapraszam na kawusie:tak::tak:

A ta znowu krzyczy no :-D:-D:-D stanowczo masz za dużo energi i za mocny głos :-p
Ale kawusie chętnie jak najbardziej tego nigdy nie odmówię :tak::-)

Nic się nie stało czasem tak bywa ;-)ja dziś na nockę też idę :tak:
Słodkich snów :tak:

witaj ilonka;-) slodkich snow zycze;-);-)
dziekuje czuje sie dobrze tylko znow mnie to zeczenie psakudne dopadlo i spie co chwila.... a dzis w nocy spac nie moglam bo tak mnie mdlilo ze hey.... ale na szczescie nie wymiotowalam.... nienawidze tego....
wpadnij do nas jak sie wyspisz:-)

Kochana a kto lubi wymiotować?? Ale może nie będzie tak żle ;-)

Madziula miłego dnia kochana i nie myśl za dużo ;-)

Anecia a Ty kochana gdzie??????:szok: Nie podpisałaś dziś listy z rana ;-)

Iza jak samopoczucie po weekendzie? :-)

Olki gdzie się podziewacie??? :sorry2:

Sówka jak się czujecie?? Pewnie brzuszek zaczyna powoli rosnąć ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry