rudzia789
szczęściara
Jestem jestem![]()
Danusiu ja uciekam pogadamy jutro :* milego wieczorku :* cumolki
i wazaj na siebie;-);-) milej nocy;-);-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jestem jestem![]()
i wazaj na siebie;-);-) milej nocy;-);-)Danusiu ja uciekam pogadamy jutro :* milego wieczorku :* cumolkii wazaj na siebie;-);-) milej nocy;-);-)
witam się i za raz mykam spać, bo jestem po nocce
Danusiu nie wiem czemu ale myślałam że gdzieś wyjechałaś, zakręcona jestem ostatnio jak domek ślimaka
Rudzia, mamuśka jak się czujesz?
Witam was skarbeczki :-):-) dzisiaj miałam wolne i pojechałam po braciszka na lotnisko bo przyleciał ale tylko na tydzień:--( skarbeczki stęskniłam się za wami jutro na pewno zajrzę do was tylko dopiero jak załatwie pare spraw bo jeszcze jutro mam wlne ale w środę już idę do pracy na 12h:-
-( kolorowych snów skarbeczki

dzien dobry ;-)
POBUDKA!!!
zapraszam na kawusie![]()

stanowczo masz za dużo energi i za mocny głos 
:-)witam się i za raz mykam spać, bo jestem po nocce
Danusiu nie wiem czemu ale myślałam że gdzieś wyjechałaś, zakręcona jestem ostatnio jak domek ślimaka
Rudzia, mamuśka jak się czujesz?

witaj ilonka;-) slodkich snow zycze;-);-)
dziekuje czuje sie dobrze tylko znow mnie to zeczenie psakudne dopadlo i spie co chwila.... a dzis w nocy spac nie moglam bo tak mnie mdlilo ze hey.... ale na szczescie nie wymiotowalam.... nienawidze tego....
wpadnij do nas jak sie wyspisz:-)