• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Ja jutro znowu na rano a miałam nie iść bo nie trzeba było tyle ludzi ale przed 14 majstrowa przyleciała, że jak mogę jednak mam przyjść....a tak mi się nie chce już wstawać ufff stanie najgorsze z tego wszystkiego :sorry2:

A ja znowu sama w domu mąż na drugą w pracy...nudzę się chyba pójdę spać trochę odeśpię ranne wstawanie ;-)

reklama
witam wszytskie laseczki ;-);-)
ja juz wrocilam z pracy wlasnie zjadlam obiadek i tak sie objadlam ze sie ruszyc nie moge ufffff.....

GABRYSIU [*] dla Twojego Anioleczka....

wow DANUSIU lozko bajeczka.... no ja to bym z takiego nie wychodzila.... wyglada ze wygodne:-D:-D

Soweczko dziekuje Ci bardzo ;-);-) jak narazie czuje sie dobrze zadne mdlosci mnie nie dopadaja wiec sie ciesze;-);-)

Karolcia jeszcze chwilka i bedziesz w domku:*

Chyba rzeczywiście zostałam sama lece coś porobić w domu a może na jakąś drzemkę, zobaczę. Wpadne trochę póżniej.
Miłego popołudnia :-)

a qq tu jestem:-):-)

Kochana proszę Cię :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale zabawa :szok::-D

WOW danula łoże rewelacja i wierzę że musi być wygodne:tak::tak::tak: Odsypiaj kochana bo jutro rano wstac trza:-(:-(

Nie wiem czy czytałyście Motylek Urodziła dziś w nocy WERONIKE

No bardzo wygodne :tak: robie obiadek na jutro i uciekam do łóżeczka :tak:

Urodziła?? Ale fajnie :-) lece gratulować :tak:

Ostatnia edycja:
Dobra dziewczyny uciekam do łóżeczka coś poczytać i szybko spać jutro ostatnie wstawanie ;-)

Miłego wieczorku kochane i cudownego weekendu Wam życzę :-)

reklama
Dziewczynki a ja sobie obiecalam,ze dzis ladnie wszystko posprzatam a tym czasem spalam po poludniu bo dzis juz naprawde nie moglam wyrobic i sie polozylam...Od razu mi lepiej...no a na porzadki mam jeszcze weekend...
U nas upal,ze nie ma czym oddychac a poza tym zauwazylam,ze coraz ciezej mi sie wdostac po schodach-hihi.
Na kurs chodze pewnym mostem-na ktory aby sie dostac trzeba pokonac niemala liczbe schodow...No i wiecie,ze jak juz wejde do gory to mam ''jezyk az przy ziemi''-hihi.A co bedzie pozniej...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry