Danula
czekam ciągle czekam.....
pewnie masz racje no i to prawda - z myslenia nic dobrego nie wychodzi :-):-)
myslenie OFF![]()
No dokładnie myślenie offf

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
pewnie masz racje no i to prawda - z myslenia nic dobrego nie wychodzi :-):-)
myslenie OFF![]()

heheh ja tez nie ;-);-) dowiedzialam sie o tym na tutejszym forum od lasek;-);-) tu nie ma czegos takiego a mozna to kupic tylko na allegro![]()
wiesz, żeby mi to było potrzebna założyłabym ale jakoś nie bardzo
no w każdym razie nie otwieram tam konta ;-)a jak tam u Ciebie kochana??? jak tam praca??![]()

Popytaj na pewno któraś ma kontowiesz, żeby mi to było potrzebna założyłabym ale jakoś nie bardzo
no w każdym razie nie otwieram tam konta ;-)
Jakie plany na dzisiaj masz??
heheh plany?? podniesc dupcie - zebrac sie i zrobic obiadek... caly dzien dzis w domu bo pada i jest okropnie..:--(
a na obiad zadnego pomyslu:-(
Praca ciężko aż nie chce mi się chodzić. Jak siąde do maszyny od 22 jak na nocce to wstaje na 15 minut przerwy a potem za pięć szósta, zmęczenie potworne a roboty huk![]()
oj biedactwo :* 15 minut???
a dzis pracujesz?

Ano 15 minut na przerwę śniadaniową.
Tak pracuje cały tydzień na noc do piątku od 22 do 6 rano, moja najgorsza zmiana![]()
ja pracowalam na nocki z dziadkami wtedy mialam poczatki ciazy z kacprem.... nigdy wiecej.... to juz nie dla mnie wiem co to znaczy tak cala noc :* nie zazdroszcze....