• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
witajcie moje skarby kochane:-):-) ja jestem w pracy i taki jakiś ten dzionek że spać mi się chce:-):-) skarbeczki ja miałam dwa dni wolnego i spędziłam go z moim braciszkiem bo przyleciał:-):-) skarbeczki życze wam miłego dzionka i uśmiechu:-)

witaj Olu - a czuje sie jakos tak zmeczona.... pogode mamy do niczego jest duszno strasznie ale chmury sloneczka nic jakby zaraz mialo lac...
wlasnie poszla sobie moja sasiadka bo byla odebrac AVON i troche poplotkowalysmy wiec mi czas szybko zlecial;-);-) a ty jak tam moja droga?? w pracy jestes???

cześć Rudzia, Ola
u mnie leje cały dzień, na noc znów śmigam do pracy
mam nadzieje, ze będzie bez rewelacji

Rudzia ja też pracowałam w ciąży na 12h ale powiem szczerze, ze dla mnie było to strasznie męczące, bo później spałam całymi dniami, bo zmęczenie mnie dopadało okrutne, więc twierdzę już nigdy więcej

cześć Rudzia, Ola
u mnie leje cały dzień, na noc znów śmigam do pracy
mam nadzieje, ze będzie bez rewelacji

Rudzia ja też pracowałam w ciąży na 12h ale powiem szczerze, ze dla mnie było to strasznie męczące, bo później spałam całymi dniami, bo zmęczenie mnie dopadało okrutne, więc twierdzę już nigdy więcej

no ja na szczescie pracuje tylko w weekendy bo moj Tom pracuje od poniedzialku do piatku... w pracy jestem teraz pod ochrona wiec az tak bardzo sie nie napracuje... poza tym moze to dziwnie zabrzmi ale moja praca mnie odpreza... lubie siedziec ze swoimi dziadkami i dlatego mam nadzieje ze podolam jak najdluzej.... bo nie chce siedzec w domu pod przymusem ;-);-)

nie no spoko, ja chodziłam czasami nawet po 3 dni na 12h, taki maratonik, ale na tamten czas to była masakra
dobrze, ze pracujesz tylko w weekendy to pewnie jest ci lżej, bo przynajmniej w tygodniu odpoczniesz

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry