• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

;-)

Dobra kochane ja uciekam jeszcze się zdrzemnąć zanim maż z pracy wróci bo miałam dzis pobudkę o 6 i ciężko będzie nockę przerobić.

Wpadnę po południu z kawką, buziole kochane i miłego dnia :-)

reklama
eh, chyba się wyspałam :) ale dziś drzemałam jakoś dłużej niż zazwyczaj, bo jakoś te nocki na nowym oddziale wydają się być bardziej męczące
jutro znów mam na noc

a z tymi humorkami przed @ to jest nieźle i u mnie :) ale mój mąż już przyzwyczajony, a jeszcze się śmieje, ze fajnie wyglądam jak się złoszczę

Danusiu nie zazdroszczę nocki, bo sama wiem co to za robota, zdrzemnij się, grunt to dobrze wypocząć przed

Madziula miłego dnia kochana i nie myśl za dużo ;-)
Danusiu ostatnio myślenie mi nie grozi:szok::-D:-D:-D
Widzę że znowu masz nocki więc się nie złapiemy w tym tyg. Dbaj o siebie i jak pisze Ilonka spij jak najwięcej;-)
Ja wpadłam tylko na chwilkę życzyć Wam dziewczynki kolorowych snów, a tym które pracują na nocki oby ta noc szybko sie skończyła:tak:

Dzień dobry :-D:-D:-D

dziekuje Anetko ;-);-) Danusia przekazala mi wszytsko:-):-)
jak tam relaksik???
cumolki
my tez sie za toba stesknilysmy:-D:-D:-D

miło mi :)))
fajnie juz byc z Wami :-) Uważaj na siebie kochana :-)

Anetko widzę, że urlop udany:tak:

tak tak...było naprawdę świetnie :-)
dobrze że u Was wszystko ok :-) pogłaszcz brzuszek od e-ciotki :-)

Witaj kochana spowrotem jak fajnie, że już jesteś :-)czekam na zdjęcia jakieś koniecznie :tak: też się stęskniłyśmy przeokrutnie :szok:;-):-)

:-D no ja też się cieszę :-) nie ma jak w domku :-D

Anecia a Ty kochana gdzie??????:szok: Nie podpisałaś dziś listy z rana ;-)

jestem juz jestem :-) M miał jeszcze w poniedziałek urlopik więc trza było wykorzytac :-)

Motylku
śliczna córeczka a jaki dumny tatuś :-D Gratulacje Kochana :-)

Ilonka, Madzia, Karola, She, Nikki, Ola, Iza, Sówka i całą resztę pozdrawiam goąco !!!

Urlop minął mi bosko :-) pogoda dopisała a to najważniejsze :-):-):-) ale powiem Wam że przeżyliśmy tam taaakkkąąąą burzę jakiej jeszcze w życiu nie widziałam... bałam się koszmarnie :szok:
pobłądziliśmy trochę na śląsku wracając do krakowa... prawie brakło nam benzyny na leśnej drodze (przez ponad 70 km żadnej stacji :szok::szok::szok: ) dlatego też autko nam stanęło na jakimś leśnym rondzie i ledwo co ruszyło :baffled: ale nie ma to jak droga z przygodami :-D
Ośrodek bardzo ładnie usytuowany... na górce w lesie sosnowym nad samym jeziorem :-) do ośrodka jechało się leśna droga z głównej jakieś 2 km a do ośrodka wjeżdżało się przez malutki mostem :-) wogóle wszędzie lasy.... przepięknie naprawdę:-):-):-)
Później wkleję zdjęcia :-)

Miłego dnia !!!

czesc dziewczyny
Witaj Anetko z powrotem piekna i wypoczęta :-)
Motylku gratuluje slicznej córeczki!!!
miłego dnia
ja mam dzisiaj wizytację samych właścicieli :no: i nie wiemy czego sie po nich spodziewac.A oni znani sa z nieoczekiwanych posunięć

hej Iza :-) życzę powodzenia dzisiaj :tak:

a tak było:

moja Nuczka :-)

Shirka wykopywała takie doły że cała w nie wchodziła:szok: szkoda że jakiegos skarbu nie znalazła :-D

a to ja :zawstydzona/y:

taki widok mieliśmy jak siedzieliśmy przy stoliku przed domkiem:-)

Shira znalazła sobioe kumpla w swoim wieku... tylko troszkę większego :szok::-D

a to kawałek naszego domku :-)

Motylku gratulacje raz jeszcze, córunia jest śliczna, niech się wam zdrowo rośnie :)
Anetko przepiękne krajobrazy!! Cieszę się, ze już wróciłaś :)
Ola15 w takim razie trzymam kciuki, ze by dobrze wszystko poszło

a ja nie uwierzycie dopiero wstałam, ostatnio mam takie spanie, przez tą pracę chodzę wiecznie zaspana

miłego dzionka wszystkim

reklama
Motylku moje gratulacje - coreczka wyglda jak cukiereczek ;-) niech wam rosnie na pocieche....

Anetko sliczne fotki - hihih bez takich przygod nie byloby tak fajnie - wazne ze wrocilas cala i zdrowa;-);-)

ilonka spij ile sie da i odpoczywaj ;-)

Ola trzymam kcioki ;-);-)dasz rade

Madziu cumolki dla Ciebie;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry