rudzia789
szczęściara
Witam Kochane moje ja dopiero sie zebralam zeby usiasc i zobaczyc co sie uwas dzieje ;-);-)
oj jak mi brakuje takich rozmow... tutaj nie mam takich przyjaciol jak w PL... mam tu jedna psiapsiolke ale wiecie jak to jest z dziecmi praca itd... zadko mamy czas zeby sobie usiasc i poplotkowac...
ale na szczescie mam tez WAS!! ;-)
hiihihihi no zapraszamy zapraszamy do naszego grona;-) i zyczymy milej zabawy;-)
kochana nie martw sie szybciutko odrosna ;-) a napewno slicznie wygladasz;-)
czekam na weekend jak na zbawienie
i dostałam 1@po...
martwiłam sie,ze po tej chemi moga byc jakies powikłania ale chyba jest ok:-)
a tak poza tym to nic mi sie nie chce i jestem zła na siebie
acha,a wczoraj spedziłam uroczo wieczór z moja przyjaciółka,wziełam psa i poszłysmy na długi spacer z przystankiem w sklepie po Redsa:-),potem poszłyśmy na przedszkole na ławce i paplałysmy półtorej godziny o urządzaniu mieszkania
oj jak mi brakuje takich rozmow... tutaj nie mam takich przyjaciol jak w PL... mam tu jedna psiapsiolke ale wiecie jak to jest z dziecmi praca itd... zadko mamy czas zeby sobie usiasc i poplotkowac...
ale na szczescie mam tez WAS!! ;-)
witam Was
mam takie malutkie pytanko
można do Was dołączyć?
hiihihihi no zapraszamy zapraszamy do naszego grona;-) i zyczymy milej zabawy;-)
a i byłam wczoraj u fryzjera...wygladam okropnie ale w sumie to moja wina bo najpierw kazałam tylko ściąć ,włosy zostały wymodelowane i mi sie nie podobały ,fryzjerce tez,to ja mówie cieniuj i cieniowala na sucho i sama mówiła,ze to juz nie jest prawidłowe ciecie i ,,ze nie bedzie dobrze ,no ale trudno ,z miesiac i chyba odrosna co??
kochana nie martw sie szybciutko odrosna ;-) a napewno slicznie wygladasz;-)

i znowu cały dzień z głowy
i nie wiemy czego sie po nich spodziewac.A oni znani sa z nieoczekiwanych posunięć