• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Witam Kochane moje ja dopiero sie zebralam zeby usiasc i zobaczyc co sie uwas dzieje ;-);-)

czekam na weekend jak na zbawienie
i dostałam 1@po...
martwiłam sie,ze po tej chemi moga byc jakies powikłania ale chyba jest ok:-)
a tak poza tym to nic mi sie nie chce i jestem zła na siebie
acha,a wczoraj spedziłam uroczo wieczór z moja przyjaciółka,wziełam psa i poszłysmy na długi spacer z przystankiem w sklepie po Redsa:-),potem poszłyśmy na przedszkole na ławce i paplałysmy półtorej godziny o urządzaniu mieszkania

oj jak mi brakuje takich rozmow... tutaj nie mam takich przyjaciol jak w PL... mam tu jedna psiapsiolke ale wiecie jak to jest z dziecmi praca itd... zadko mamy czas zeby sobie usiasc i poplotkowac...
ale na szczescie mam tez WAS!! ;-)

witam Was
mam takie malutkie pytanko
można do Was dołączyć?

hiihihihi no zapraszamy zapraszamy do naszego grona;-) i zyczymy milej zabawy;-)

a i byłam wczoraj u fryzjera...wygladam okropnie ale w sumie to moja wina bo najpierw kazałam tylko ściąć ,włosy zostały wymodelowane i mi sie nie podobały ,fryzjerce tez,to ja mówie cieniuj i cieniowala na sucho i sama mówiła,ze to juz nie jest prawidłowe ciecie i ,,ze nie bedzie dobrze ,no ale trudno ,z miesiac i chyba odrosna co??

kochana nie martw sie szybciutko odrosna ;-) a napewno slicznie wygladasz;-)

reklama
witam się
coś ostatnio rzadko piszę, bo weny brakuje, ale cały czas podczytuje i spędzam niemal całe przedpołudnie przed kompem..

no widzisz,dobrze:-)
ja tez sie ciesze,ze tu trafiłam chociaz czasem pomstuje bo za duzo czasu na BB spedzam:tak:
aż nie wiem jak to będzie jak do pracy wrócę.... brrrr
a jak się jeszcze okaże,że nie mam swojego komputera (bo koleżanka podczas mojej dłuuugiej nieobecności go zaanektowala, a swój oddała) to będę się dopiero wściekać.
Ola - odrosną,odrosną jak zawsze :) a możesz chustkę zawinąć na głowie i udawać awangarde (ja tak robiłam po nieudanym farbowaniu:tak:)

Cześć dziewczyny :-)

witaj Olu - a czuje sie jakos tak zmeczona.... pogode mamy do niczego jest duszno strasznie ale chmury sloneczka nic jakby zaraz mialo lac...
wlasnie poszla sobie moja sasiadka bo byla odebrac AVON i troche poplotkowalysmy wiec mi czas szybko zlecial;-);-) a ty jak tam moja droga?? w pracy jestes???

Też jesteś w Avonie? To witam koleżankę po fachu ;-) U nas pogoda też taka od wczoraj pada na okrągło, niestety.

witam Was
można do Was dołączyć?

Pewnie, że można :-)

Dzień dobry :-)
dziękuję:))) ja tez się cieszę :-D
dziękuje :-) no jasne że bez przygód byłoby nudno ;-) ale dobrze że jednak nie stanęliśmy gdzies w lesie bez benzyny hehehe :baffled::-D
dzięki Izuniu :-)
eh... to chyba pytanie z gatunku retorycznych :-D jasne że zapraszamy :-):-):-)
Danula a Ty gdzie ? miałaś na kawkę wpasc i co ?? :szok::-D
Madzia a Ty ??? zapracowana pewnie :tak:
Selenka na pewno zajęta dzieciątkiem :-)
życzę miłego dnia :-D:-D:-D
a na dobry początek zapraszam na kawkę :-)
images

Jestem kochana jestem mam nadzieje, że masz dla mnie kubek z kawką?? ;-)
A przygody po trasie to i u mnie normalka ale za to jest potem co wspominać ze śmiechem ;-)

cześć
wskiknęłam na chwilkę, bo jestem po kolejnej nocce i padam z leksza na ryjek :(
po dzisiejszej nocy mam dosyć, ale jak odbuduję siły to znów zajrzę do was kochane
Anetka napiłabym się kawki, ale nie zasnę :)
Kaska zaglądaj kiedy tylko możesz
Ola co tam u ciebie??

Jeszcze masz nocki?? To tak jak ja i podobie padam na ryjek i nie mam siły na nic po nich, odsypiam ciągle :tak:, więc wiem jak się czujesz :tak:

czekam na weekend jak na zbawienie
i dostałam 1@po...
martwiłam sie,ze po tej chemi moga byc jakies powikłania ale chyba jest ok:-)
a tak poza tym to nic mi sie nie chce i jestem zła na siebie
acha,a wczoraj spedziłam uroczo wieczór z moja przyjaciółka,wziełam psa i poszłysmy na długi spacer z przystankiem w sklepie po Redsa:-),potem poszłyśmy na przedszkole na ławce i paplałysmy półtorej godziny o urządzaniu mieszkania

To dobrze, że @ przyszła przynajmniej wiesz, że wszystko wraca do normy :tak:
Pozwól sobie na lenistwo takie dni też są potrzebne ;-)i takie rozmowy dają one tak wiele :-)

a i byłam wczoraj u fryzjera...wygladam okropnie ale w sumie to moja wina bo najpierw kazałam tylko ściąć ,włosy zostały wymodelowane i mi sie nie podobały ,fryzjerce tez,to ja mówie cieniuj i cieniowala na sucho i sama mówiła,ze to juz nie jest prawidłowe ciecie i ,,ze nie bedzie dobrze ,no ale trudno ,z miesiac i chyba odrosna co??

Odrosną i to szybciej jak myślisz ;-)

Witam Kochane moje ja dopiero sie zebralam zeby usiasc i zobaczyc co sie uwas dzieje ;-);-)
oj jak mi brakuje takich rozmow... tutaj nie mam takich przyjaciol jak w PL... mam tu jedna psiapsiolke ale wiecie jak to jest z dziecmi praca itd... zadko mamy czas zeby sobie usiasc i poplotkowac...
ale na szczescie mam tez WAS!! ;-)
hiihihihi no zapraszamy zapraszamy do naszego grona;-) i zyczymy milej zabawy;-)
kochana nie martw sie szybciutko odrosna ;-) a napewno slicznie wygladasz;-)

A wiecie, że ja nie miałam nigdy takiej psiapsióły? No może jak mieszkałam w Żorach to jedna ale teraz już prawie nie mamy kontaktu, ja tu ona tam ona dzieci ja nie.....i jakoś się tak rozsypało...

witam się
coś ostatnio rzadko piszę, bo weny brakuje, ale cały czas podczytuje i spędzam niemal całe przedpołudnie przed kompem..
aż nie wiem jak to będzie jak do pracy wrócę.... brrrr
a jak się jeszcze okaże,że nie mam swojego komputera (bo koleżanka podczas mojej dłuuugiej nieobecności go zaanektowala, a swój oddała) to będę się dopiero wściekać.
Ola - odrosną,odrosną jak zawsze :) a możesz chustkę zawinąć na głowie i udawać awangarde (ja tak robiłam po nieudanym farbowaniu:tak:)

Dobrze będzie w pracy spokojnie sama się przekonasz ;-)
Ale fakt jak się siedziało w domu było więcej czasu na bb teraz go ciągle brak :tak:

A ja odsypiam choć to mi się chyba nigdy do końca nie uda, ale jeszcze tylko 3 dni nocek od poniedziałku na drugą :sorry2: i znowu cały dzień z głowy :sorry2:

Madziula ja wiem, że siostra jest ale daj znać, że wszystko u Ciebie ok :tak:

Pozdrawiam serdecznie i buziam Was dziewczyny wszystkie razem i każdą z osobna ;-)

Miłego popołudnia i wieczoru :-)

Witam i z przyjemnoscią przedstawiam moją córke Veronike.
Motylku GRATULUJĘ SERDECZNIE!!!!!! Śliczna dziewczynka:-):tak:

czesc dziewczyny
Witaj Anetko z powrotem piekna i wypoczęta :-)
Motylku gratuluje slicznej córeczki!!!
miłego dnia
ja mam dzisiaj wizytację samych właścicieli :no: i nie wiemy czego sie po nich spodziewac.A oni znani sa z nieoczekiwanych posunięć
Hej Izo:-)
I jak po wizycie właścicieli? Nie martw się włosy odrosną:-p

Motylku moje gratulacje - coreczka wyglda jak cukiereczek ;-) niech wam rosnie na pocieche....

Anetko sliczne fotki - hihih bez takich przygod nie byloby tak fajnie - wazne ze wrocilas cala i zdrowa;-);-)

ilonka spij ile sie da i odpoczywaj ;-)

Ola trzymam kcioki ;-);-)dasz rade

Madziu cumolki dla Ciebie;-)
Dziękuję za cumolki i odsyłam buuziaki:-D;-)

witajcie moje skarby kochane:-):-) ja jestem w pracy i taki jakiś ten dzionek że spać mi się chce:-):-) skarbeczki ja miałam dwa dni wolnego i spędziłam go z moim braciszkiem bo przyleciał:-):-) skarbeczki życze wam miłego dzionka i uśmiechu:-)
Teraz mam pewność że Cię widziałam, bo byłam wczoraj w TESCO zamówić pieczątki:-) nie wchodziłam bo byłaś zajęta, ale następnym razem ci przeszkodzę:-p
Dziewczyny nasza Karolinka to piękna kobietka:tak:

witam Was
można do Was dołączyć?
Witam:-) pewnie im nas więcej tym weselej;-)

Dzień dobry :-)

Madzia a Ty ??? zapracowana pewnie :tak:
życzę miłego dnia :-D:-D:-D

a na dobry początek zapraszam na kawkę :-)

images
Witam Anetko, wypoczęta?
Tęskniłyśmy za Tobą:tak: Widziałam fotki, piękne:-D

A ja odsypiam choć to mi się chyba nigdy do końca nie uda, ale jeszcze tylko 3 dni nocek od poniedziałku na drugą :sorry2: i znowu cały dzień z głowy :sorry2:

Madziula ja wiem, że siostra jest ale daj znać, że wszystko u Ciebie ok :tak:

Pozdrawiam serdecznie i buziam Was dziewczyny wszystkie razem i każdą z osobna ;-)

Miłego popołudnia i wieczoru :-)
Jestem, nie zapominam o Was:-) Wczoraj nie zaglądałam bo miałam nerwowy dzień w pracy i aby odreagować umówiłam się na babskie pogaduchy;-)
Dzisiaj zwolnili u mnie w pracy znowu jedną osobę, to już 4 od kiedy ja pracuję, szkoda bo ją polubiłam, ale niestety takie życie..........:wściekła/y:
Miłego wieczorku dziewczynki;-)

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny
zaglądałam do Was już wcześniej kiedys troszkę pisałam jak na "moim" forum jakieś awanturki dziwne były
właśnie jestem w trakcie czwartej @ po zabiegu i miałam nadzieję ze jej nie bedzie ale skoro przyszła to znaczy że tak ma być
dla tych które chca poznać mają historie zapraszam do przeczytania bloga
lub po prostu pytajcie ja pewnie tez będe pytać
milutkiego wieczorku życzę

Teraz mam pewność że Cię widziałam, bo byłam wczoraj w TESCO zamówić pieczątki:-) nie wchodziłam bo byłaś zajęta, ale następnym razem ci przeszkodzę:-p
Dziewczyny nasza Karolinka to piękna kobietka:tak:

WITAJCIE KOBIETKI JA WIECZOROWA PORĄ BO DOPIERO TERAZ PRZYJECHAŁAM DO DOMKU OD BRACISZKA:-):-)
MADZIU KONIECZNIE MUSISZ MI KOLEJNYM RAZEM PRZESZKODZIĆ:-):-) OJ SKARBECZKU TY MASZ POCZUCIE HUMORU:-):-) JA PIĘKNA KOBIETKA ;-);-)
SKARBECZKI UCIEKAM LULU BO JESTEM NAPRAWDĘ ZMECZONA
BUZIACZKI DLA WAS NAJGORETSZE NA ŚWIECIE:-):-):-)

Danusiu nocki są fej, ale damy radę, a odespać nigdy chyba nam się nie uda

Kaska głowa do góry, przyjdzie kiedyś taki dzień, ze i u nas będą 2 krechy grubaśne na teście :)

Ola
nie wierzę,z ę możesz źle wyglądać w nowej fryzce, ale nie martw się im krutsze włosy tym szybciej odrastają, no przynajmniej takie mam wrażenie :)

Madziu u nas też zwalniają w szpitalu, a najgorsze to to, ze później są braki ludzi i nas przenoszą, tak jak w moim przypadku, kurcze mam nadzieje, ze w końcu już z tym skończą bo za niedługo nie będzie komu pracować, a mi umowa się kończy w grudniu więc różnie moze być, przygotowana jestem na wszystko

Rudzia, Karolka jak tam samopoczucie??

Lecę spać, ale to żadna nowość bo dziś śpię cały dzień z przerwami :)
Do jutra

Danula, Anetka -hihi co do urlopowych atrakcji to ja też miałam, tyle,że nie na trasie..Bylśmy w górach i poszliśmy nad rzeczkę żeby się ochłodzić... rzeczka w tym miejscu była bardzo szeroka i głęboka dość (do mojego pasa).Mąż z synkiem przeszli na drugi brzeg a ja postanowiłam dołączyć... i- miss gracji- pośliznęłam się, wleciałam do wody, klapki mi pospadaly i odpłynęły a mnie potok niósł z prądem...nie miałam się czego złapać, bo kamienie leciały razem ze mną :) połamałam paznokcie i obdarłam kolana :tak::tak: aż w końcu mój mąż mnie zauważył,że się tak miotam i ruszył na ratunek - aa bo ja nie krzyczałam - tam było pełno ludzi i wstydziłam się siarę robić - pomyślałam, że do Bałtyku tak mnie niosło nie będzie i gdzieś się w końcu zatrzymam, ale udało się w miarę szybko.teraz jak sobie to przypomnę to rechoczę, ale wtedy to się strachu najadłam,a klapki jakiś pan złowił i oddał- -to może i mnie by wyłowił jak by poniosło dalej ;-):-D
Rudzia - jak tam się czujesz- długo do pracy jeszcze będziesz chodziła, czy na zwolnienie się szykujesz?
Ilonka - spokojnej nocki - stosunkowo spokojnej :-) do jutra
pozdrawiam WSZYSTKIE

reklama
dziś zawitałam o poranku :)

Gabi niezłą przygodę kochana miałaś, ja to chyba bym się darła na całego :) Dobrze, ze wszystko dobrze się skończyło, a woda przynajmniej ciepła była?? :)
Lecę może się jeszcze kimnąć, bo nie ma jak wstać o 5:15 żeby męża wyprawić do roboty :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry