• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

czesc dziewczyny :-)

hej Anecia
to prawda a szczególnie potrzebowałam takiej rozmowy o wszystkim i o niczym :-)

takie rozmowy zawsze nam dużo dają :tak:
a co do fryzury...na pewno dobrze wyglądasz :-) ja zawsze jak wracam od fryzjera to i tak musze po swojemu włosy ułożyc :-)

Jestem kochana jestem mam nadzieje, że masz dla mnie kubek z kawką?? ;-)
A przygody po trasie to i u mnie normalka ale za to jest potem co wspominać ze śmiechem ;-)

no dla Ciebie zawsze :-):-):-)
racja... bez przygód byłoby nudno :-):cool2:

Witam Anetko, wypoczęta?
Tęskniłyśmy za Tobą:tak: Widziałam fotki, piękne:-D

hej Madziu :-) Dziękuje:)) wypoczęta wypoczęta ale jeszcze bym pojechała :-D

Gabrysiaa ło.... dobrze że wszystko dobrze się skończyły:tak: aparatka z Ciebie niezła :szok::-D

Hej Ilonka , Kaska, Karola, Rudzia

wczoraj była u nas moja przyjaciółka jeszcze z czasów podstawówki z zaproszeniem na wesele :-) jest w 4 m-cu ciąży :-) wygląda prześlicznie :-) więc 5 września idziemy pohulac z M :-D:-D:-D

reklama
Danusiu nocki są fej, ale damy radę, a odespać nigdy chyba nam się nie uda

Kaska głowa do góry, przyjdzie kiedyś taki dzień, ze i u nas będą 2 krechy grubaśne na teście :)

Ola
nie wierzę,z ę możesz źle wyglądać w nowej fryzce, ale nie martw się im krutsze włosy tym szybciej odrastają, no przynajmniej takie mam wrażenie :)

Madziu u nas też zwalniają w szpitalu, a najgorsze to to, ze później są braki ludzi i nas przenoszą, tak jak w moim przypadku, kurcze mam nadzieje, ze w końcu już z tym skończą bo za niedługo nie będzie komu pracować, a mi umowa się kończy w grudniu więc różnie moze być, przygotowana jestem na wszystko

Rudzia, Karolka jak tam samopoczucie??

Lecę spać, ale to żadna nowość bo dziś śpię cały dzień z przerwami :)
Do jutra
Ilonko niestety jeśli chodzi o pracę w naszym kraju to możemy się wszystkiego spodziewać:sorry2:

Teraz mam pewność że Cię widziałam, bo byłam wczoraj w TESCO zamówić pieczątki:-) nie wchodziłam bo byłaś zajęta, ale następnym razem ci przeszkodzę:-p
Dziewczyny nasza Karolinka to piękna kobietka:tak:

WITAJCIE KOBIETKI JA WIECZOROWA PORĄ BO DOPIERO TERAZ PRZYJECHAŁAM DO DOMKU OD BRACISZKA:-):-)
MADZIU KONIECZNIE MUSISZ MI KOLEJNYM RAZEM PRZESZKODZIĆ:-):-) OJ SKARBECZKU TY MASZ POCZUCIE HUMORU:-):-) JA PIĘKNA KOBIETKA ;-);-)
SKARBECZKI UCIEKAM LULU BO JESTEM NAPRAWDĘ ZMECZONA
BUZIACZKI DLA WAS NAJGORETSZE NA ŚWIECIE:-):-):-)

Jakie poczucie humoru?:cool2: to szczera prawda:-)

Ja jestem w pracy, ale mam luzy bo szef jest w delegacji:-D i mam tu szybszy internet niż w domu:cool2:

Pozdrawiam Was gorąco i życzę miłego dnia:-)

dziewczynki napisze wam później co to za niespodzianka bo nie chce zapeszać:-):-) tylko błagam was trzymajcie mocno kciuki :-):-) najmocniej jak się tylko daaaaaaaaaaaaaa:-):-):-)
madziu skarbie wygladam normalnie:-) wy tez pewnie jesteście takimi ładnymi kobietkami jak to stwierdziłaś o mnie:-) dziękuję bardzo bardzo:-)

Karola - no jak to później napiszesz??? napisz teraz, bo później to będę leciała do gina, wróci mąż wąż z pracy i koszmarny Leon z przedszkola - nici ze spokoju przed komputrem - i dopiero o 23 albo jutro przeczytam...

witajcie ja wpasnie wrocilam od poloznej i ze tak nieskromnie powiem padam na ryjek.... no poprostu wstretnie sie dzis czuje chyba wolalabym juz zrobic pare rundek do kibelka i moze by mi ulzylo a tak mecze sie juz od samego rana i nic....:-(:-(:-(
Ilonka u poloznej mialam pierwsza wizyte dzis wiec bez zadnych badan... w zasadzie polozna to nie robi zadnych badan :-):-):-) zalozyla mi dzis kartoteke wyslala papiery do szpitala zeby m przyslali termin na pierwsze USG... pierwsze USG jest w 14 tygodniu drugie w 20 i to wszytsko.... nastepna wizyte mam jak juz bede po USG czyli w 15 tygodniu i wtedy badaj krew...:-):-):-) wiem brzmi to nie wesolo i mnie tez sie nie podoba ale po pierwszej ciazy tutaj juz sie chyba przyzwyczailam.... poporstu wiem co mnie czeka... :-(:-( a przez cala ciaze tutaj nie widzi sie gina... chyba ze jest jakas sytuacja ktora naprawde tego wymaga i cos dzieje sie z toba i malenstwem....:-(:-(

Karolcia ty wiesz ze kobiety w ciazy nie wolno trzymac w takim niepokoju ;-);-);-) ty mi tu pisz zaraz co to za wielka tejamnica:tak::tak::tak::szok::szok::szok:

a tak wracajac do tych badan to powiem wam szczerze ze tarz jak tak sobie siedze na drugim forum o mamach z terminem na marzec... to troche mi glupio sie odzywac... pierwsza ciaze przeszlam tutaj - praktycznie bez zadnych badan.... a tam dziewczyny co chwila pisza ze widzialy juz swoja kruszynke... ze mialy takie a takie badania.... ja z tego wszytskiego jestem zielona... :-(:-(:-(
chcialabym czesciej podgladac kruszynke... z Tomem chemy isc na prywatnie na USG 3D strasznie sie na to nastawil ale tez duzo to kosztuje....:-(

Rudzia ja pierwsze usg miałam w szpitalu w 12tc więc wiem co czujesz, bo cały czas na forum czytałam od dziewczyn, ze one już miały 3 usg, a ja ani jedneg. Zasad tam gdzie mieszkacie nie zmienisz, więc jedyne co pozostało to albo zrobić prywatnie albo poczekać do 14 tc

Karolka baaardzo mocno trzymam kciuki, szkoda że teraz nie możesz napisać o co chodzi bo możemy się tylko domyślać :), ale kochana będę czekała cierpliwie :)

Madziu szkoda, ze w Polsce nie szanują pracownika :(

Anetko hulanek na weselichu zazdroszczę, sama bym się przeszła do kogoś na weselicho :)

Za chwilkę lecę na zakupki, zaplanowałam sobie kupić piłkę taka mega ogromną do ćwiczeń, bo brzuszysko jeszcze nie wygląda tak jakbym chciała no i może nogi cosik wyładnieją przy skakaniu :)

reklama
dziewczynki napisze wam później co to za niespodzianka bo nie chce zapeszać:-):-) tylko błagam was trzymajcie mocno kciuki :-):-) najmocniej jak się tylko daaaaaaaaaaaaaa:-):-):-)
madziu skarbie wygladam normalnie:-) wy tez pewnie jesteście takimi ładnymi kobietkami jak to stwierdziłaś o mnie:-) dziękuję bardzo bardzo:-)
Trzymam kciuki ale ty nie trzymaj nas długo w niepewności i pisz za co trzymamy:-D:-)

Karolcia ty wiesz ze kobiety w ciazy nie wolno trzymac w takim niepokoju ;-);-);-) ty mi tu pisz zaraz co to za wielka tejamnica:tak::tak::tak::szok::szok::szok:

a tak wracajac do tych badan to powiem wam szczerze ze tarz jak tak sobie siedze na drugim forum o mamach z terminem na marzec... to troche mi glupio sie odzywac... pierwsza ciaze przeszlam tutaj - praktycznie bez zadnych badan.... a tam dziewczyny co chwila pisza ze widzialy juz swoja kruszynke... ze mialy takie a takie badania.... ja z tego wszytskiego jestem zielona... :-(:-(:-(
chcialabym czesciej podgladac kruszynke... z Tomem chemy isc na prywatnie na USG 3D strasznie sie na to nastawil ale tez duzo to kosztuje....:-(
Rudzia nie smuć się ty też zobaczysz swoją kruszynkę tylko troszkę później;-):-)

Rudzia ja pierwsze usg miałam w szpitalu w 12tc więc wiem co czujesz, bo cały czas na forum czytałam od dziewczyn, ze one już miały 3 usg, a ja ani jedneg. Zasad tam gdzie mieszkacie nie zmienisz, więc jedyne co pozostało to albo zrobić prywatnie albo poczekać do 14 tc

Karolka baaardzo mocno trzymam kciuki, szkoda że teraz nie możesz napisać o co chodzi bo możemy się tylko domyślać :), ale kochana będę czekała cierpliwie :)

Madziu szkoda, ze w Polsce nie szanują pracownika :(

Anetko hulanek na weselichu zazdroszczę, sama bym się przeszła do kogoś na weselicho :)

Za chwilkę lecę na zakupki, zaplanowałam sobie kupić piłkę taka mega ogromną do ćwiczeń, bo brzuszysko jeszcze nie wygląda tak jakbym chciała no i może nogi cosik wyładnieją przy skakaniu :)
Ilonko ja kupiłam sobie taką piłke jeszcze w anglii bo tam są bardzo tanie ale trochę na niej poskakałam i odstawiłam w kąt:-p nie ma to jak słomiany zapał:-D:-)

Ja dzisaj miałam tragiczny dzień w pracy, pomyliłam pisma i jutro mi się dostanie jak szef wróci, tak to jest jak wszystko sie robi jednocześnie:-p jutro pewnie ogłuchne od tego krzyku:szok::sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry