• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
witam serdecznie ja znow len i dopiero wyszlma z lozka Kacper jeszcze spi i ja tz bym spala ale obudzil mnie telefon domowy....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Karolcia GRATULACJE ale sie ciesze trzymam kciuki i pogadam z TYM tam na gorze zeby wszytsko bylo w jak najlepszym porzadku przez 9 miesiecy !!!

Sowka - Malenstwo jest cudowne!!! ale data no lepiej nie mozna bylo trafic ciekawe czy sie pospieszy czy spozni a moze trafi idelnie ;-);-);-);-)
ale Ci zazdoszcze - ja swoja Kruszynke zobacze dopiero za 7 tygodni:-(:-(

jeszcze od wczoraj mam takiego nerwa ze szkoda gadac jak sie dzis nic nie wyjasni to zwariuje....
tom zawsze sprawdza rano stan konta... i nagle drze sie do mnie ze dostalismy 6000 funtow... za Working Tax Credit.... to jest pomoc dla ludzi ktorzy nie przekraczaja danej kwoty z zarobkami w roku... w zeszlym romku tego nie dostwalismy bo za duzo tom zarabial wg NICH... ja w zeszlym roku nie zarabialam... wiec przypuszczalismy ze nam wyrowanli za ten okres... bo tu tak jest ze wyrownaja zawsze od momentu urodzenia dziecka nie wazne ile dziecko ma.... ale jaos nam sie wydalo to zbyt piekne by bylo prawdziwe i pomyslelismy ze to jakas pomylka nie dostalismy jeszcze decyzji o przyznaniu kasy wiec nie wiem czy to nasze czy nie... z czego nagle wczoraj popoludniu dzwonili na domowy z banku i babka chciala rozmawiac z tomkiem.... no bo to jego konto ale byl w pracy miala dzwonic pozniej i juz nie zadzwonila... pewnie dzwonili w sprawie tej kasy ze musimy oddac...
matko kochana takie pieniadze:-(:-( tomus wczoraj jus myslal co z nimi zrobic -tak mi smutno jak na niego patrze i do dzis nie wiemy czy to nasze czy nie:-(:-(:-(:-(:-( czy mozna sie pomylic z kontem??? zeby kogos pieniadze poszly na inne konto???:-(:-(:-(

cześć ja po porannych jazdach do promotora, ale jest dobrze

Rudzia niestety zdarzają się takie pomyłki i kasę wtedy trzeba zwrócić, ale tak czy siak mam nadzieje, ze tym razem się nie pomylili :) No zobaczysz z resztą po co ta kobita z banku dzwoniła

Kaska to życzę udanych zakupów :)

Anetka, Iza co tam u was?

a diabli ja wiedza po co dzwonila ... ja dzis dzwonilam do tego urzedu skad przyszly pieniadze to mi kaza czekac na decyzje bo oni mi nie potrafia pomoc... no szlak by ich trafil za przeproszeniem.... czasami szkocka polityka to mi bokiem wychodzi... im dluzej tu mieszkam zaczynam rozumiec dlaczego angole tak sie z nimi rozpawiali... to dla mnie najglubszy narod jaki moze byc.... szkoci inteligencja nie grzesza...rece opadaja...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry