Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Anetka, Iza co tam u was?

witaj kochanadla mnie weekend to niestety praca od 8 do 8:-
-( a tak sie kiepsko czuje nie wiem czy dam rade cala sobote i niedziele po 12 godzin:-
-
-(
Rudzia nic nie zakładaj bo nie warto, ja poświęciłam moje dziecko na rzecz pracy, bo chciałam być nadgorliwa, zaraziłam się cytomegalią i moja kruszyna obumarła i myślisz że ktoś mi podziękowała, ze się starałam i chodziłam do pracy??? Coś ty, jeszcze mnie oddziałowa po tym wszystkim przerzuciła na inny oddział. Dlatego obiecałam sobie i wszystkim, ze jak tylko zobaczę na teście 2 kreski, śmigam prywatnie do lekarza i od pierwszego dnia biorę L4, żadnego dziecka już nie poświecę dla pracyno tak 12 godzin to sporo czasu... a z dziadkami latwo nie jest;-);-) no ale ja sobie zalozylam ze dam rade tak do grudnia wiec zobaczymy co z tego wyjdzie;-);-)
Rudzia nic nie zakładaj bo nie warto, ja poświęciłam moje dziecko na rzecz pracy, bo chciałam być nadgorliwa, zaraziłam się cytomegalią i moja kruszyna obumarła i myślisz że ktoś mi podziękowała, ze się starałam i chodziłam do pracy??? Coś ty, jeszcze mnie oddziałowa po tym wszystkim przerzuciła na inny oddział. Dlatego obiecałam sobie i wszystkim, ze jak tylko zobaczę na teście 2 kreski, śmigam prywatnie do lekarza i od pierwszego dnia biorę L4, żadnego dziecka już nie poświecę dla pracy
A ty tez jak tylko będziesz miała dosyć pracy to bierz L4 i odpoczywaj, bo później jak coś się stanie to ty będziesz sobie pluła w brodę, a kazda ciąża jest inna
Anetko jak to do zobaczenia w poniedziałek??
- temperatura i bolący brzuchol...zasnął o 20 -jak na niego to bardzo wcześnie...a ja moglam przez to przy kompie wcześniej usiąść...