• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Witajcie dziewczyny:-) w sobotę miałam rewelacyjny dzień, bo nic mnie nie bolało, nie muliło i wszystko mogłam jeść:-D niestety już w niedzielę i dziś nie jest tak kolorowo, bo z rana zaliczyłam rzyganko:baffled: ale najważniejsze to, że z Sóweczką wszystko w porządku, do badania nie chciała się ustawić tak, że musieliśmy robić przerwę:-D ale NT wyszło mniej niż 1mm, więc w porządku:-) wrzucam foteczki Sóweczki:-D

Zobacz załącznik 157516Zobacz załącznik 157520Zobacz załącznik 157522

no SOWECZKA poprostu przesliczna - ale Ci zazdroszcze kochana... ja dopiero za 7 tygodni zobacze moja Kruszynke... nawet mi jeszcze termin nie przyszedl:-( ale juz sie nie moge doczekac...

witajcie kochane moje... ja caly weekend w pracy sobota byla najgorsza bo tak mnie mdlilo ze myslalam ze nie dam rady ale... dbaja o mnie w pracy i praktyznie wiekszosc czasu przesiedzialam w fotelu az mi bylo przykro ze one pracuja a ja sie wyleguje... kochane sa moje dziewczynki ;-);-)siedze i placa mi jeszcze za to wiec i niedziele przetrwalam... a dzis oj kiedy to sie skonczy???:-(:-(:-( nadal jeszcze nie zaliczylam kibelka ale tak mnie mdli ze juz nie daje rady:-(:-( glodna jestem a jesc nie moge bo jedna kanapke miele przez pol godziny:-(:-(:-( ojjjjjjjjjjj

Witajcie kochane ja dzisiaj się jakos dziwnie czuje:-( kłuje mnie gdzieś w brzuszku na dole i jestem blada jak ściana:-( mam nadzieję że to tylko gorszy dzień ale ze wszystko jest w porządku. Ja dzisiaj jestem w pracy do 18.00 więc jeszcze troszkę:-):-) buziaczki kochane

kochana mnie tak kluje prawie codzienie to samo mialam z kacprem... wszytsko sie uklada w brzuszku i dostosowuje... zapewne to normalne nie buj sie kochana wsyztsko jest napewno wporzadku...

reklama
rudzia ja już się nie mogę doczekać ale i się boję :-( musi być wszystko dobrze musi:-):-)

kochana musi byc dobrze - tak dlugo czekaliscie na tego Babelka... :* jesli masz jakieskolwiek obawy moim zdaniem powinnas zglosic sie do lekarza...napewno Ci mowila ze jesli tylko cos sie bedzie dzialo to masz dzwonic... jesli ma cie to uspokoic to mysle ze powinnas zadzwonic...
no i uciekaj na L4 slonce nie ma na co czekac...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry