Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
niestety już w niedzielę i dziś nie jest tak kolorowo, bo z rana zaliczyłam rzyganko
ale najważniejsze to, że z Sóweczką wszystko w porządku, do badania nie chciała się ustawić tak, że musieliśmy robić przerwę
ale NT wyszło mniej niż 1mm, więc w porządku:-) wrzucam foteczki Sóweczki
rudzia mam nadzieję że wszystko jest dobrze:-):-) i że 27sierpnia zobaczę duże bjiące serduszko:-):-)kochana mnie tak kluje prawie codzienie to samo mialam z kacprem... wszytsko sie uklada w brzuszku i dostosowuje... zapewne to normalne nie buj sie kochana wsyztsko jest napewno wporzadku...
rudzia mam nadzieję że wszystko jest dobrze:-):-) i że 27sierpnia zobaczę duże bjiące serduszko:-):-)
rudzia ja już się nie mogę doczekać ale i się boję :-( musi być wszystko dobrze musi:-):-)oj napewno kochana... ja swoja Kruszynke zobaczy dopiero za 7 tygodni :-( ale Ci zazdrosze :*
rudzia ja już się nie mogę doczekać ale i się boję :-( musi być wszystko dobrze musi:-):-)