• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

:-)
kochana musi byc dobrze - tak dlugo czekaliscie na tego babelka... :* jesli masz jakieskolwiek obawy moim zdaniem powinnas zglosic sie do lekarza...napewno ci mowila ze jesli tylko cos sie bedzie dzialo to masz dzwonic... Jesli ma cie to uspokoic to mysle ze powinnas zadzwonic...
No i uciekaj na l4 slonce nie ma na co czekac...
rudzia nie będę dzwonić bo to pewnie tylko moja panika:-):-) a od 27 idę na zwolnienie nie ma co ryzykować dzidziuś najważniejszy:-):-)

reklama
ja jeszcze nie wymiotowalam;-);-);-) mam tylko mdlosci i dziwny smak w ustach jakbym zjadla tone czekolady i to tak paskudnie slodkiej... co za tym idzie nie mam wogole ochoty na slodkie.... na poczatku bylam bardzo senna ale powoli mi przechodzi bola mnie piersi i rowniez duzo spikam:-):-):-) jedno mnie tylko martwi tak jak podobno w ciazy ma sie rozne zachcianki tak ja nie mam ochoty na nim... czuje ze jestem glodna ale nie moge jesc... nic mnie nie kreci...:-(:-(:-(

ja jeszcze nie wymiotowalam;-);-);-) mam tylko mdlosci i dziwny smak w ustach jakbym zjadla tone czekolady i to tak paskudnie slodkiej... co za tym idzie nie mam wogole ochoty na slodkie.... na poczatku bylam bardzo senna ale powoli mi przechodzi bola mnie piersi i rowniez duzo spikam:-):-):-) jedno mnie tylko martwi tak jak podobno w ciazy ma sie rozne zachcianki tak ja nie mam ochoty na nim... czuje ze jestem glodna ale nie moge jesc... nic mnie nie kreci...:-(:-(:-(
rudzia na pewno się to zmieni ja tez nie mam ochoty na słodkie ale za to mam ochotę na mięsko takie żyzne rzeczy:-):-) to sikanie mnie denerwuje bo dzisiaj w nocy byłam dwa razy a za dużo nie wypiłam a przecież kobiety w ciązy powinny przynajmniej pić półtora litra wody dziennie:-):-) rudzia ja też jak dotąd nie mam żadnych zachcianek po za tym każda ciąża jest inna słoneczko:-)

gdy ja bylam w ciazy(niestety tylko 5 tygodni) to z rana nic nie moglam przelknac nie wymiotowalam, ale jedzenie roslo mi w gardle, przepraszam ze sie wcinam tak bezczelnie mam nadzieje ze nie macie nic przeciwko;-)

Witam kochane

Karola GRATULUJE kobieto z całego serca i trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było jak najlepiej, cudnie kochana tylko uważaj teraz na siebie koniecznie :tak:

Motylku gratuluje córeczki cudna jest po prostu :-)

Rudzia Ty tam nie przesadzaj i uważaj na siebie siedz jak masz okazje w pracy masz do tego prawo :tak:

Anecia jestem kochana miałam kilka dni urlopowania przymusowego na leżąco :baffled: ale już w domku na szczęście :tak:

Madziula kochanie a gdzie Ty?? :sorry2:

Ilonka jakie zmiany tym razem? Bo nie doczytałam :zawstydzona/y:

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny serdecznie :-)

reklama
:-)
witam kochane

karola gratuluje kobieto z całego serca i trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było jak najlepiej, cudnie kochana tylko uważaj teraz na siebie koniecznie :tak:

motylku gratuluje córeczki cudna jest po prostu :-)

rudzia ty tam nie przesadzaj i uważaj na siebie siedz jak masz okazje w pracy masz do tego prawo :tak:

anecia jestem kochana miałam kilka dni urlopowania przymusowego na leżąco :baffled: Ale już w domku na szczęście :tak:

madziula kochanie a gdzie ty?? :sorry2:

ilonka jakie zmiany tym razem? Bo nie doczytałam :zawstydzona/y:

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny serdecznie :-)
danulka uważam tylko w pracy mnie trochę klienci denerwują i chyba 27 sierpnia idę na zwolnienie:-):-) mam nadzieję że wszystko będzie dobrze musi być:-):-) co tam u ciebie kochana słychać:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry