• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
czesc dziewczyny

ale mam sajgon w pracy!
kolzanka na urlopie a kolega sie rozchorował i robie za 3 osoby,na dodatek dzwonia wkurzeni ludzie z niemiec bo kolega miał im cos pozałatwiac a mi sie obrywa:szok:

witajcie kochane...
Danusia sie jeszcze nie odzywala???:-( oj martwie sie o nia....
ja to sie czuje wstretnie jak codzien w zasadzie... pogoda marna maly chodzi i marudzi - chyba mu zeby tylnie ida:-(:-( oj dom wariatow dzisiaj :-(:-(

hej
widzę że faktycznie spokojnie tu jakoś
dziewczyny patrzę na wasze suwaczki i pieje z zachwytu tylko patrzeć jak po kolei bedziecie tulić swoje skarby tylko nie zapomnijcie że ja potem poproszę o ubranka ;-):-):blink:bo u mnie w rodzinie już się skończył sezon na dzieciaki i ubranka też już nie wytrzymały ale powiem wam że jak się Wercia urodziła to przez dobry rok nie kupowałam ubranek bo tyle tego dostałam był nawet kaftanik który ja nosiłam mając trzy miesiące

hej
widzę że faktycznie spokojnie tu jakoś
dziewczyny patrzę na wasze suwaczki i pieje z zachwytu tylko patrzeć jak po kolei bedziecie tulić swoje skarby tylko nie zapomnijcie że ja potem poproszę o ubranka ;-):-):blink:bo u mnie w rodzinie już się skończył sezon na dzieciaki i ubranka też już nie wytrzymały ale powiem wam że jak się Wercia urodziła to przez dobry rok nie kupowałam ubranek bo tyle tego dostałam był nawet kaftanik który ja nosiłam mając trzy miesiące

hihih kasiu ja to jestem ciekawa co sie wykluje jak chlopiec to mam wszytskie ubranka po Kacperku a jak dziewczynka to mozesz na mnie liczyc hihihihi chetnie odstapie napewno je wydam bo gdzie ja to wszytsko bede trzymac:-):-)

Cześć kochane:***

Jestem właśnie po wizycie:-D z maluszkiem wszystko dobrze!! jest zdrowy i proporcjonalny, wazy 502g:-D niestety nie mam foto bo dzidzia jst juz duza i nie da sie zrobic zdjecia w calosci.
Poza tym nadal mam lezec jak do tej pory i dodatkowo zapisał mi fenoterol bo mam dość twarda macicę i szyjkę 2,5 cm ale zamkniętą:tak: Powiem Wam, ze mimo iz czuje się fatalnie po tym leku to jestem spokojniejsza, ze dzidzius nie bedzie się spieszył na świat:-D Lekarz mowi, że jeszcze 2 miesiące i odetchnę bo już wtedy dzieci są silne :tak::tak: ja bym chciała dotrwać do 36 tygodnia:tak:
Aaaaa płeć nadal nieznana:-D:-D:-D

Całuje Was z całych sił i proszę o modlitwe żebyśmy wytrwali :tak:Karola GRATULUJĘ!!!
Witam Martuś:-D:-) Wytrwacie, cały czas o Was myślę i trzymam kciuki, buuuziaki;-)

Witajcie niuniaczki :-). Ja właśnie się obudziłam i od razu do was zaglądam:-). Skarbeczki ja w pracy juz powiedziałam kierownikowi że jestem w ciąży i od poniedziałku będę pracowała po 8lub 6 godzin a od 27sierpnia idę na l4 bo pani doktor powiedziałą że jesli tyle pracuje to nie ma co ryzykować. Skarbeczka 27 sierpnia idę na usg i już powinno być widać serduszko:-):-):-) mam nadzieję że je zobaczę bo bardzo boję się tej wizyty tamtej dzidzi przestało bić serduszko:-(:-( ale tym razem musi być dobrze nie ma innej opcji:-):-):-) kochane życzę wam miłego wikendu buziaczki kochane
Ja jak zwykle o wszystkim dowiaduje sie ostatnia:huh: GRATULUJĘ KAROLINKO:-D:-)

Witajcie dziewczyny:-) w sobotę miałam rewelacyjny dzień, bo nic mnie nie bolało, nie muliło i wszystko mogłam jeść:-D niestety już w niedzielę i dziś nie jest tak kolorowo, bo z rana zaliczyłam rzyganko:baffled: ale najważniejsze to, że z Sóweczką wszystko w porządku, do badania nie chciała się ustawić tak, że musieliśmy robić przerwę:-D ale NT wyszło mniej niż 1mm, więc w porządku:-) wrzucam foteczki Sóweczki:-D

Zobacz załącznik 157516Zobacz załącznik 157520Zobacz załącznik 157522
Śliczna sóweczka po mamusi:-D:rofl2:

witajcie kochane moje... ja caly weekend w pracy sobota byla najgorsza bo tak mnie mdlilo ze myslalam ze nie dam rady ale... dbaja o mnie w pracy i praktyznie wiekszosc czasu przesiedzialam w fotelu az mi bylo przykro ze one pracuja a ja sie wyleguje... kochane sa moje dziewczynki ;-);-)siedze i placa mi jeszcze za to wiec i niedziele przetrwalam... a dzis oj kiedy to sie skonczy???:-(:-(:-( nadal jeszcze nie zaliczylam kibelka ale tak mnie mdli ze juz nie daje rady:-(:-( glodna jestem a jesc nie moge bo jedna kanapke miele przez pol godziny:-(:-(:-( ojjjjjjjjjjj
Jak miło was czytać, kochane ciężaróweczki:-) Oby było nas jeszcze więcej:tak:

Witam kochane

Karola GRATULUJE kobieto z całego serca i trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było jak najlepiej, cudnie kochana tylko uważaj teraz na siebie koniecznie :tak:

Motylku gratuluje córeczki cudna jest po prostu :-)

Rudzia Ty tam nie przesadzaj i uważaj na siebie siedz jak masz okazje w pracy masz do tego prawo :tak:

Anecia jestem kochana miałam kilka dni urlopowania przymusowego na leżąco :baffled: ale już w domku na szczęście :tak:

Madziula kochanie a gdzie Ty?? :sorry2:

Ilonka jakie zmiany tym razem? Bo nie doczytałam :zawstydzona/y:

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny serdecznie :-)

Będzie dobrze a skoro Cię ludzie denerwują idż na zwolnienie koniecznie i siedz w domu nerwy Ci teraz nie potrzebne.
A u mnie bez zmian, po staremu, tylko kłopoty ze zdrowiem reszta w miarę :tak:
Jestem ale brak mi czasu na wszystko od poczatku tego tygodnia, Danusiu a co się dzieje z twoim zdrówkiem, pisz tu szybciutko:angry:

Pozdrawiam was serdecznie i życzę miłego wieczoru:-)

Witajcie dziewczyny dzisiaj nie jestem zadowolona bo wczoraj po sikaniu na papierze były takie ciemne upławy :-(:-( to nie była krew tylko takie ciemne wystraszyłam się strasznie i dzisiaj idę na usg o 14.00 zobaczyć czy dzidzia się rozwinęła od tamtego tygodnia bardzo się boję więc trzymajcie mocno kciuki. Mam nadzieję że wszystko jest dobrze i ze to było tylko chwilowe. Jutro idę do lekarza i na zwolnienie bo tak sie dzieje jak za dużo czegoś porobię.
Trzymajcie kciuki jak wrócę to od razu wszystko wam napiszę nie chce jechać na szpital bo może to nic złego a ja będę siała panikę znowu mnie zostawią na tydzień i nic nie zrobią to tak samo moge poleżeć w domku. Buziaczki

reklama
Witajcie dziewczyny dzisiaj nie jestem zadowolona bo wczoraj po sikaniu na papierze były takie ciemne upławy :-(:-( to nie była krew tylko takie ciemne wystraszyłam się strasznie i dzisiaj idę na usg o 14.00 zobaczyć czy dzidzia się rozwinęła od tamtego tygodnia bardzo się boję więc trzymajcie mocno kciuki. Mam nadzieję że wszystko jest dobrze i ze to było tylko chwilowe. Jutro idę do lekarza i na zwolnienie bo tak sie dzieje jak za dużo czegoś porobię.
Trzymajcie kciuki jak wrócę to od razu wszystko wam napiszę nie chce jechać na szpital bo może to nic złego a ja będę siała panikę znowu mnie zostawią na tydzień i nic nie zrobią to tak samo moge poleżeć w domku. Buziaczki

kochana jak tylko bedziesz cos wiedziala to pisz bo sie martwie o Ciebie... ale powiem ci ze ja tez mam uplawy - pomaranczowe... tak samo odkad zaszlam w ciaze to moj mocz jest pomaranczowy i lekko zageszczony... tak nie mialam przy pierwszej... tutaj polozna nic mi nie powiedziala na ten temat ale rozmawialam z moim ginem w PL bo na szczescie mam taki kontakt... i powiedzial mi ze to zupelnie nrmalne tym bardziej ze ja mam problemy z nerkami i one walcza z tym co sie teraz dzieje w moim organizmie... a uplawy do 3 miesiaca to rowniez normalne... moze to trwac duzo dluzej...
ale nie zwlekaj kochana i idz na badania - trzymam za ciebie kciuki:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry