• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

co tam skarbeczku słychać jak ty się czujesz mam nadzieję że dobrze:-)

a fuuuuuuu tak sie czuje... powoli wymiekam.. mdli mnie dzien i noc czuje ze jestem glodna a jesc nie moge bo mi jedzenie w gardle staje... jeszcze nie wymiotowalam i chba zaluje bo jakbym tak sobie podala raz a porzadnie to moze byloby mi lepiej a tak to sie mecze caly czas:-(:-(

reklama
a fuuuuuuu tak sie czuje... powoli wymiekam.. mdli mnie dzien i noc czuje ze jestem glodna a jesc nie moge bo mi jedzenie w gardle staje... jeszcze nie wymiotowalam i chba zaluje bo jakbym tak sobie podala raz a porzadnie to moze byloby mi lepiej a tak to sie mecze caly czas:-(:-(
Biedactwo, a pijesz przegotowaną gorącą wodę, pomaga na mdłości;-)

Biedactwo, a pijesz przegotowaną gorącą wodę, pomaga na mdłości;-)

pije taka zwykla wode nie gazowana... najbardziej to mi melon pomaga no ale ile go mozna jesc juz mi tez bokiem wychodzi;-);-);-)
ta woda czy przegotowana czy nie tutaj to jest a fffuuuuuuujjjjj nie lubie tej wody jakbym sie jej napila to pewnie dopiero by sie dzialo:-):-):-)
dziekuje kochana

Witaj madziu :-) co tam skarbie u ciebie słychać ?? Ja mam odwrotnie bola mnie piersi , sikam jak głupia i jem co pół godziny bo tak mnie zssie że masakra rano jak wstaje to mam dziwny smak w ustach a tak jest dobrze:-):-)

Witaj madziu :-) co tam skarbie u ciebie słychać ?? Ja mam odwrotnie bola mnie piersi , sikam jak głupia i jem co pół godziny bo tak mnie zssie że masakra rano jak wstaje to mam dziwny smak w ustach a tak jest dobrze:-):-)

hihihi ten dzieny smak w ustach to ja czuje 24h:-):-) normalnie jakbym zjadla tone czekolady - tak wiec na slodkie patrzec nie moge... mam nadzieje ze ten stan niedlugo minie.... ojjjjj azdroszcze ci kochana ze mozesz wszytsko jesc... ciesz sie;-);-)

pije taka zwykla wode nie gazowana... najbardziej to mi melon pomaga no ale ile go mozna jesc juz mi tez bokiem wychodzi;-);-);-)
ta woda czy przegotowana czy nie tutaj to jest a fffuuuuuuujjjjj nie lubie tej wody jakbym sie jej napila to pewnie dopiero by sie dzialo:-):-):-)
dziekuje kochana
To zostaje tylko melonik:-p

A u mnie wszystko ok, dziękuję.
Ciesze się że z dzidzią wszystko dobrze, trzymam kciuki i tfu tfu nie zapeszam:tak:

A oto ja w pełnej okazałości:-):-):-) tylko proszę się nie przestraszyć:-):-)

Załączniki

• Zdjęcie006.jpg
    Zdjęcie006.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 49
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry