Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
Karola a ty nie jesteś blondynką? w tesco byłas blondA oto ja w pełnej okazałości:-):-):-) tylko proszę się nie przestraszyć:-):-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Karola a ty nie jesteś blondynką? w tesco byłas blondA oto ja w pełnej okazałości:-):-):-) tylko proszę się nie przestraszyć:-):-)

miłego wieczorku madziu :-):-) odpoczywaj buziaczkimiłego wieczoru kobitki, ja zmykam sie wykąpać![]()
danulka daj znać, buuziaki:-)
madzia na tym zdjęciu jestem blondynka tylko że ciemną a w tesco jak mnie widziałaś to mam pasemnka trochę więcej niz tu na zdjęciukarola a ty nie jesteś blondynką? W tesco byłas blond![]()
i wszystko jasne:-)madzia na tym zdjęciu jestem blondynka tylko że ciemną a w tesco jak mnie widziałaś to mam pasemnka trochę więcej niz tu na zdjęciu
nie mam pojęcia jakiej sieci, strzelam może plusa ja tak z innej beczki czy 782 to poczatek numeru jakies sieci komorkowej w polsce???

rudzia to najprawdopodobniej plus lub play bo z ery i orange są troszkę inne .a ja tak z innej beczki czy 782 to poczatek numeru jakies sieci komorkowej w polsce???
rudzia stacjonarny na pewno to nie jest , to jest numer komórkowy ale nie możesz się dodzwonić na ten numer bo jeśli to polski to nie wystarczy sam sumer tylko trzeba wpisać przed numerem początek.a nic mi nie pasuje ani komorka ani stacjonarny :--( no:-
-(
rudzia stacjonarny na pewno to nie jest , to jest numer komórkowy ale nie możesz się dodzwonić na ten numer bo jeśli to polski to nie wystarczy sam sumer tylko trzeba wpisać przed numerem początek.
RUDZIA TO POWIEM CI ŻE NIE WIEM CO JEST GRANEdzwonie z kierunkowym do PL i mowi ze nie ma takiego numeru:--( no nie wiem - nie wazne ;-);-) ide polozyc malego do lozkowic i chwila dla siebie bo tom dzis musial wyjatkowo na wieczor do pracy i konczy o 23:-
-(

SKARBECZKU JA UCIEKAM LULU BO OCZKA MI SIE ZAMYKAJĄ:-):-) KOLOROWYCH SNÓW KOCHANE:-):-)