Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oj ostatnio nie mam na nic czasu, dzisiaj dopiero wróciłam bo byłam kupic po pracy roletę, jutro znowu po pracy biegne do sądu, juz nie moge sie doczekać soboty aby spokojnie posiedziec przed tv:-)cześć dziewczęta
ja po pracy więc na chwilkę zaglądam
Karolka, zdecydowanie idź na L4 i przede wszystkim ciesze się, ze z kropkiem wszystko w porządkuOdpoczywaj dużo!!
No i napisz jutro co tam lekarz ciekawego ci powiedział
Rudzia współczuję mdłości, też przez to przechodziłam, a wymiotować nie umiałam więc jeszcze gorsza masakra
Madzia, a widzę ze ty też zapracowana
śmigam bo usnę nad klawiaturą, do juterka
Ale twój mężuś ma z Tobą dobrzeczesc dziewczynki :-)
Karola wspaniale że z maluszkiem wszystko oktrzymajcie się kochani
))!!! modlę się za Was
ja ostatnio jestem wspaniała żonka i robię za szofera mojego Modwoże i przywożę z pracy :-) taki to pożyje :-):-):-)

Wreszcie jesteś DanusiuWitajcie kochane
Jestem jestem i żyje ale nawet nie pytajcie jak bo wysiadłam nie tylko fizycznie ale i psychicznie. Jestem na chorobowym od dzisiaj, wysiadł mi kręgosłup, zablokowało mnie kompletnie do tego siadła mi psychika z powodu roboty, zmienili mi zmianę i majstrową trafiłam między wyjątkowo złośliwe i wredne baby, ja osoba tak silna wysiałam po tygodniu w życiu nie spotkałam się z taką perfidią i próbą wykończenia nowych osób. Nie wróce tam nie ma mowy można chcieć pracować ale za jaką cenę? Ja nie będe robić w takich warunkach i kosztem mojego zdrowia :-(Na chwile obecną chorobwe potem zwonienie. Trudno pieniądze są ważne ale zdrowie też.
Mam doła i to takiego którego trzeba będzie długo zakopywać....
Karola uważaj na siebie pięknie wyglądasz
Rudzia dziękuje za pamięć i eska mam nadzieje, że czujesz się lepiej i mdłości powoli mijają. Uważaj na siebie ok?
Madziu dziś odebrałam kartkę dziękuje śliczna jest, jesteś kochana
Aneciu mam nadzieje, że jak wpadne następnym razem będzie i dla mnie kawka
Pozdrawiam Was dziewczyny serdecznie Ola, Ilonka, Gabrysia, Iza, Kaśka...i dziękuje za pamięć.

Cieszę się że z dzidzią wszystko dobrze:-) teraz sobie wypoczniesz:-)A i zapomniałam jestem już na l4:-):-) danulka trzymaj sie kochana - tak jak piszesz pieniądze są ważne ale zdrowie ważniejsze.
TO TWÓJ MĘZUŚ MA DOBRZE CHOCIAŻ JA SAMA CZĘSTO RONIE ZA SZOFERA:-):-)

Anetka fajnie, ze masz prawo jazdy, zazdroszczę bo ja to jeszcze swoich nie skończyłam
ale i na to kiedyś przyjdzie pora![]()
Tobie tez na pewno w końcu uda się skończyc
:-)Witam się dziewczynki na momencik
informuję, że dziś zdałam test teoretyczny -co prawda tylko wewnętrzny, ale bezbłędnie))
Jutro umawiam się na jazdy, więc i ja dołączę do grona szoferów swoich mężczyzn![]()
Ale twój mężuś ma z Tobą dobrze![]()

najważniejsze że jutro weekend i sobie odpoczniesz 

Trzymaj się kochana !!!
:-))

no wiedzialam ze tak bedzie
nic nie dostal i jak zwykle trzeba wszytsko na wlasna reke robic - mowie wam rece opadaja