Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam was dziewczynki ja się melduje ale dzisiaj tez się jakoś dziwnie czuje:-) rudzia może zmuś się do wymiotów i będzie ci łatwiej.
Rudzia ja bym zaryzykowała jak raz sobie ulżysz i pomożesz to się nic nie stanie tak mi się wydaje. Ja sie trochę zamartwiam wszystkie macie dolegliwości wymioty np. A ja nie i mam nadzieję że wszystko jest dobrze. Rudzia a jak ty miałaś z kacperkiem bo ja w tamtej ciąży też nie miałam wymiotów.
dobrze będę się cieszyła:-):-):-) MOJE PIERSI JUŻ NAPUCHŁY I SIĘ ZAŁAMUJE BO JA MAM ROZMIAR 75 E A JAK JESZCZE UROSNĄ TO BĘDZIE MASAKRA:-)ciesz sie ze nic ci nie jest;-);-) i ciesz sie poki mozesz bo z dnia na dzien moze sie to zmienic ;-);-)
dobrze będę się cieszyła:-):-):-) MOJE PIERSI JUŻ NAPUCHŁY I SIĘ ZAŁAMUJE BO JA MAM ROZMIAR 75 E A JAK JESZCZE UROSNĄ TO BĘDZIE MASAKRA:-)
ja mam nadzieję że mi nie urosną większe bo będzie masakra:-):-)ja nie zapomne widoku mojej cioci jak urodzila drugiego chlopca... Ona jest sobie taka przy kosci i zawsze miala dosc duze piersi ale po porodzie... Ja sie rozplakalam jak ja zobaczylam.... Doslownie jakby ktos przyczepil jej dwa wielkie arbuzy... Ona jak chodzila to miala lzy w oczach tak ja bolalo... Zal mi jej bylo strasznie ale po miesiacu wszystko sie unormowalo...
ja mam nadzieję że mi nie urosną większe bo będzie masakra:-):-)