reklama

Odskocznia;))))

reklama
Cześć moje drogie :)
miałam dziś pierwszą jazdę samochodem - juuuuhhhhuuuu!!! fajna sprawa :) ale tak się zmęczyłam, że już padam na twarz.A jeszcze muszę siebie i małego spakować, bo jutro jedziemy do moich rodziców. I na grób mojej córci - w końcu zobaczę pomniczek...Strasznie mi smutno,że nie mogę tam chodzić tak często jak bym chciała.:-(

Trzymajcię się ciepło, miłego weekendu!
Ja wracam w środę,bo w czwartek kolejna jazda samchodem.heheA w piątek w końcu do pracy po 9 miesięcznej przerwie.

(postaram się u rodziców- wpaść do Was na kawkę :))

cześć dziewuszki ja tylko na chwilkę, znów
wróciłam po nocy ledwo żywa, bo mieliśmy w nocy niezłą jazdę, ale nie będę zanudzać
dostałam nowy aneks do umowy, więc już pełno prawnie przechodze na oddział neurochirurgii,

Gabrysiu fajnie,ze jazda samochodem ci się podoba, mi też bardzo ale szkoda ze egzaminy miałam 3 w plecy i dałam sobie później spokój, kiedyś jeszcze na pewno te prawko skończę, ale ty kochana się nie poddawaj

pozdrawiam was wszystkie i znikam, do juterka

cześć kochane:*

pisze do was ze szpitalnego lozka... jedna reka wie bez polskich liter:tak: wybacznie ta kaligrafie...
trafilismyy do szpitala z rozwarciem i skurczami, na szczescie w pore... i teraz leze plackiem z nogami do gory:-( mam jakas bakterie w pochwie i trzeba sie jej pozbyc a potem zaloza mi szsewek.

kochane prosze pomodlcie sie za nas zeby wszystko bylo dobrze.

Pozdrawiam i caluje.

Witajcie weekendowo

Madziula dziękuje kochana za zakopywanie dołka ale tym razem cieżko będzie, zbliża się wrzesień.....miałam rodzić moja kuzynka wygląda tak pięknie też teraz rodzi jej się udało....za dużo tego echhh szkoda gadać...
A powiedz mi czy Twój już był u Ciebie?? Bo nie wiem teraz to miał byś sierpień czy wrzesień?

Anecia koparka?? Ale masz sprzęt....takie sms dostałaś??:sorry2: hmm nic nie rozumiem...
Miłego weekendu kochana Wam życzę

Rudzia co Wy tam macie za opiekę zdrowotną?? Żeby nie dać leków dziecku?? Matko zaczynam się bać o Ciebie jak to tak wygląda :sorry2:

Ilonka a to lepiej dla Ciebie jak przechodzisz na inny oddział?? Mam nadzieje, że tak

Gabrysia uświadom mnie...robisz prawo jazdy????

Karola jak dobrze, że wyniki masz dobre nic tylko się cieszyć kochana

Iza zaczełam szukanie pracy, mam nadzieje, że znajdę coś innego tam już na pewno nie wracam nie ma mowy.

Kasia Ty też robisz prawko?? Czy już coś mi się myli??:sorry2:

reklama
cześć kochane:*
pisze do was ze szpitalnego lozka... jedna reka wie bez polskich liter:tak: wybacznie ta kaligrafie...
trafilismyy do szpitala z rozwarciem i skurczami, na szczescie w pore... i teraz leze plackiem z nogami do gory:-( mam jakas bakterie w pochwie i trzeba sie jej pozbyc a potem zaloza mi szsewek.
kochane prosze pomodlcie sie za nas zeby wszystko bylo dobrze.
Pozdrawiam i caluje.

Kochana modle się i mocno trzymam za Was kciuki, będzie dobrze tylko tak masz mysleć, będzie ok jesteś pod fachową opieką trzymam kciuki najmocniej jak się da &&&&.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry