Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
MARTI kochanie trzymam kciuki
DANULA robię robię bede za tydzien testy zdawac
kochane weny mi brak na dzisiaj
zmykam trochę sie pouczyc
wpadne wieczorkiem jak wena powroci
Witam was kochane w sobotnie popołudnie:-)
Danusiu nie ma za co, tak to w życiu bywa z tymi dołkami raz jest lepiej raz gorzej, ale trzeba żyć dalej z nadzieją że kolejny dzień będzie lepszy
Co do spotkania z moim M to okazuje sie że nie jest to takie proste, ja miałam lecieć we wrzesniu ale teraz nie wiem czy dostane urlop, on przyjedzie napewno ale dopiero na świeta Bożego Narodzeniamiłość na odległość jest trudna
Danusiu powiedz mi jak wyglądaja badania genetyczne bo chce nas zapisać i może uda nam się je zrobic jak M będzie w kraju.
Ja dzisiaj wreszcie wypoczywam:-) miałam ciężki tydzień i zapowiada się że tak będzie już do końca tego roku bo wtedy oddajemy projekt który dostałam dodatkowo do zrobienia. Otóż mój szef wymyślił że skoro mam wyższe wykształcenie to mogę robić ambitniejsze rzeczy gdy mam mało swoich obowiązków. Mam znaleźć wyposażenie do laboratorium nanotechnologii, bo architekci nie dają rady (czyt. nie chce im się). Zaczyna mnie denerwować już ta praca bo mam coraz więcej obowiązków a pensja stoi w miejscu![]()
Pozdrawiam was kobitki i życzę udanego weekendu;-)
kochana modle sie za Ciebie :* i Kruszynke napewno wszytsko bedzie dobrze najwazniejsze to zebys sie nie poddawala i pozytywnie myslala:* jestesmy serduszkamy z Wami:*
oj szkoda gadac na to co sie tu czasami wyprawia pojechalam z malenka nadzieja ze moze TYM razem pomoga ale jak zwykle to samo... ja dzis zamiast w pracy siedziec to leze plackiem w domu wrocilam o 10 do domu bo strasznie sie czulam poza tym zdenerwowali mnie nie ziemsko i stwierdzilam ze jak oni sie nie przejmuja to ja sie zwijam i tez mam ich wszytskich w nosie... naprawde humor i samopoczucie doniczego u mnie... jutro bedzie powtorka z rozrywki bo musze tam wrocic:--(
Danusiu najwazniejsze ze jestes w domku i zaczelas odpoczywac i ze juz TAM NIE wrocisz :* jestem z Toba malenka :* cumolki
milutkiego wieczoru dla wszystkich i do poniedzialku chyba ze jutro tez wroce do domu.... wczesniej...
Dziewczynki my wróciliśmy z mężem z grila od szwagierki i było naprawdę fajnie tylko mam małe stresy bo mam dalej te upławy mam nadzieję że to po acardzie tak jak mówiła pani od usg miałam spdawdzaną czystość pochwy i było wszystko ok więc mam nadzieję że to po tym leku bo się trochę stresuje. Buziaczki kochaniutkie odezwę się póxniej lub jutro bo brzuszek mnie boli :--(
witam was w poniedzialek
milego dnia dziewczynki
Witajcie dziewczyny ja leże dzisiaj jak placek:--( bo dzisiaj mega mam upławy :-( i nie wiem co robić czy moze odstawić na dwa dni acard i sprawdzić czy to po tym bo się cholernie przestraszyłam.
danulka może idź do tej nowej pracy zobaczysz jeżeli ci się nije spodoba to poszukasz czego innego a ludzmi się nie przejmuj co gadają bo każdy ma swoje zdanie a tobie akurat może tam odpowiadac ja trzymam mocno kciuki żeby było dobrze w tej oracy:-)anecia gdzie jesteś kochana z kawką?? Wszystko u ciebie dobrze??
marti odzewij się co tam u was??
sówka a jak u was??
Ja dzisiaj dostałam ofertę pracy tym razem w pszczynie i nie wiem co robić. Czytałam tyle negatywnych odpowiedzi na temat tej firmy, że podupadłam troche w zachwycie.
Ale wyjścia za bardzo nie mam więc pójdę i sprawdzę co i jak. Idę w czwartek na 6 bo wtedy już nie mam chorobowego no i zobaczymy. Mam być na magazynie na wadzę, sprawdzanie wyjędzających i wjedżających transportów i sprawdzanie zgodności na wadze. Hmm to by było coś innego jak do tej pory. Spróbować warto kto wie może mi się spodoba.
Miłego dnia dziewczyny.
danulka może idź do tej nowej pracy zobaczysz jeżeli ci się nije spodoba to poszukasz czego innego a ludzmi się nie przejmuj co gadają bo każdy ma swoje zdanie a tobie akurat może tam odpowiadac ja trzymam mocno kciuki żeby było dobrze w tej oracy:-)
danulka jak u niej byłam ostatnio to sprawdziła mi czystość pochwy i było wszystko dobrze mówi że za bardzo panikuje więc nie wiem co robić musze czekać do czwartku na usg. A telefonu do niej nie mam co jedynie to bym musiała iść do szpitala a tam nie pójdę bo oni nic nie robią tam myślę że może odtawie acard na dwa dni i sprawdze czy to po tym co o tym myślisz?może zadzwoń do lekarki i się dopytaj co robić?
Nie czekaj lepiej reagować od razu.
danulka jak u niej byłam ostatnio to sprawdziła mi czystość pochwy i było wszystko dobrze mówi że za bardzo panikuje więc nie wiem co robić musze czekać do czwartku na usg. A telefonu do niej nie mam co jedynie to bym musiała iść do szpitala a tam nie pójdę bo oni nic nie robią tam myślę że może odtawie acard na dwa dni i sprawdze czy to po tym co o tym myślisz?
danulka ja czytałam na ulotce i od acardu i od duphastonu mogą być takie upławy to nie jest krew tylko takie brudne upławy.więc już sama ie wiemkurcze nie wiem a możesz tak sobie odstawić? A czy po tym acardzie mogą być takie efekty jak upławy?