• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
panikuj takie twoje prawo po tym co cię spotkało, lepiej sprawdzić 10 razy niż nic nie robić a potem żałować.
danulka ja wiem tylko byłam u niej zaledwie 4dni temu i zrobilismy usg i dzidzi urosła ona powiedziała żeby tak często teraz nie robić usg miałam sprawdzaną czystość pochwy i jest wszystko dobrze więc co jedynie to położy mnie w szpitalu a tam nic nie zrobią jak zwykle i będę leżała plackiem a to samo mogę robić w domu.niunia jak bym nie była u niej i nie sprawdziła wszystkiego to bym poszła ale ja zaledwie byłam 4dni temu i wszystko było dobrze.

danulka ja wiem tylko byłam u niej zaledwie 4dni temu i zrobilismy usg i dzidzi urosła ona powiedziała żeby tak często teraz nie robić usg miałam sprawdzaną czystość pochwy i jest wszystko dobrze więc co jedynie to położy mnie w szpitalu a tam nic nie zrobią jak zwykle i będę leżała plackiem a to samo mogę robić w domu.niunia jak bym nie była u niej i nie sprawdziła wszystkiego to bym poszła ale ja zaledwie byłam 4dni temu i wszystko było dobrze.

To możde podejdz do szpitala i tylko się spytaj jakiegoś lekarza dla spokoju?
Ale leków lepiej nie odstawiaj.

reklama
Dobrze ze to nie krew bo jesli bym zobaczyła krew to od razu bym pojechała do szpitala i doktorowa kazała mi gtak samo zrobić że jeśli zobacze krew to natychmiast mam przyjechać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry