reklama

Odskocznia;))))

no Wam sie tylko chwale ale w zeszłym tygodniu robiłam za 3 osoby i siedziałam po godzinach wiec dzisiaj nie mam wyrzutów sumienia

Karola a jak z nia rozmawialas to mialaś takie upławy jak teraz czy słabsze?
i czy masz pełne zaufanie do tej lekarki?bo jesli nie na 100% to idx na konsultacje gdzie indziej

reklama
no Wam sie tylko chwale ale w zeszłym tygodniu robiłam za 3 osoby i siedziałam po godzinach wiec dzisiaj nie mam wyrzutów sumienia

Karola a jak z nia rozmawialas to mialaś takie upławy jak teraz czy słabsze?
i czy masz pełne zaufanie do tej lekarki?bo jesli nie na 100% to idx na konsultacje gdzie indziej

To korzystaj kochana bez wyrzutów jak nadarzyła się okazja.

karolcia ja dzis bede dzwonic wieczorkiem do mojej cioci... Ona jest pielegniarka ma dzis dyzur w szpitalu... Zapytam o ciebie zeby pogadala z ginem jak ja czegos nie wiem lub cos sie dzieje tak sie wlasnie konsultuje... Napisze ci wszystkiego co sie dowiedzialam :* i prosze sie juz nie martwic :*
rudzia będę ci bardzo wdzięczna bo sie denerwuje może nie potrzebnie powiedz cioci że ja biorę 2x dziennie duphaston i 1x dziennie acard powiedz że to nie jest krew tylko takie ciemne upławy.dziękuję

no wam sie tylko chwale ale w zeszłym tygodniu robiłam za 3 osoby i siedziałam po godzinach wiec dzisiaj nie mam wyrzutów sumienia

karola a jak z nia rozmawialas to mialaś takie upławy jak teraz czy słabsze?
I czy masz pełne zaufanie do tej lekarki?bo jesli nie na 100% to idx na konsultacje gdzie indziej
ola miałam bardzo podobne u mnie jest tak jak dzisiaj rano wstałam to była masakra a przy każdym sikaniu co raz mnie. Olcia ja jej ufam bo babka naprawdę zna się na rzeczy tylko zalezy od jej humoru jak ma dobry to jest miła i jest ok a jak nie ma humoru to jest wredne babsko więc wtedy ja tez nie jestm za miła ale to stara panna więc nie przejmuje się tym. Poszła bym na usg ale nie chce robić co dwa dni bo to nie ma sensu a w czwartek idę do niej i na usg więc zobaczymy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry