Danula
czekam ciągle czekam.....
no ja zaraz do domku zmykam:-)
Miłego popołudnia i wieczorku :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no ja zaraz do domku zmykam:-)
Dzisiaj to już lenie się niesamowicie:-) ale zaraz idę na pocztę a potem do domku:-) miłego dnia kobitki:-)
Robie kawkę ma któraś ochotę?
Powiem ci Olu że czuję się bardzo dobrze, miałam tylko trochę bardziej obitą@ i nie mogę zachodzić w ciążę przez najbliższe 3 miesiące jak po zabiegu. Teraz tylko muszę odebrać wyniki biopsji.Madziu jak sie czujesz po histeroskopii:-)
ja zielona herbatke poprosze.... kawke oj nie dziekuje
a wlasnie co do zielonej herbaty slaszala ktoras z was ze nie mozna jej pic w ciazy?? bo mnie moj tom ostatnio przestraszyl powiedzial mi ze GDZIS slyszal ze nie powinno sie jej pic w ciazy :--(

z tego co ja wiem to herbata zielona jest dobra na oczyszczenie organizmu czyli nie powinna szkodzic ciazy....Mówisz masz :-) nic nie wiem na temat tej herbaty nic nie słyszałam na ten temat![]()
z tego co ja wiem to herbata zielona jest dobra na oczyszczenie organizmu czyli nie powinna szkodzic ciazy....

dziekuje Daniusiu - herbatka pyszna...
a apmietacie jak wam kiedys pisalam ze dziwne pieniazki dostalismy na konto i nie wiedzielismy czy to nasze czy pomylka???;-);-);-) dzis przyszla decyzja i te 6000 funtow jest nasze dostalismy wyrownanie za zeszly rok i przyznali nam working tax credit ;-);-);-)![]()
rudzia ja też słyszałam że nie powinno sie pić ale pewnie od czasu do czasu nie zaszkodzi:-)ja zielona herbatke poprosze.... Kawke oj nie dziekuje
a wlasnie co do zielonej herbaty slaszala ktoras z was ze nie mozna jej pic w ciazy?? Bo mnie moj tom ostatnio przestraszyl powiedzial mi ze gdzis slyszal ze nie powinno sie jej pic w ciazy :--(