reklama

Odskocznia;))))

dziekuje Daniusiu - herbatka pyszna...

a apmietacie jak wam kiedys pisalam ze dziwne pieniazki dostalismy na konto i nie wiedzielismy czy to nasze czy pomylka???;-);-);-) dzis przyszla decyzja i te 6000 funtow jest nasze dostalismy wyrownanie za zeszly rok i przyznali nam working tax credit ;-);-);-) :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
No proszę, ja nadal dostaję tax credit ale nie w takich sumach :szok:a juz jestem w Polsce, rezygnowałam z niego ale Pani mi powiedziała że teraz tez dostaje wyrównanie:-) szkoda że takich benefitów nie mamy w Polsce;-)

reklama
No proszę, ja nadal dostaję tax credit ale nie w takich sumach :szok:a juz jestem w Polsce, rezygnowałam z niego ale Pani mi powiedziała że teraz tez dostaje wyrównanie:-) szkoda że takich benefitów nie mamy w Polsce;-)

no my w zeszlym roku przekroczylismy zarobki na WTC wiec nie dostalismy ale ja w zeslzym roku nie pracowalam wiec dostalismy wyrownanie ;-);-) myslalam ze to moze jakas pomylka jak zobaczylam taka sume :-):-)
to dobrze ze bedac w PL tez sie to dostaje... nie slyszlam o tym...

no my w zeszlym roku przekroczylismy zarobki na WTC wiec nie dostalismy ale ja w zeslzym roku nie pracowalam wiec dostalismy wyrownanie ;-);-) myslalam ze to moze jakas pomylka jak zobaczylam taka sume :-):-)
to dobrze ze bedac w PL tez sie to dostaje... nie slyszlam o tym...

Nie dostaje się kochana żle przeczytałaś są zwroty czasami ale to nie wielkie sumy po pare groszy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry