reklama

Odskocznia;))))

reklama
Karolcia... i juz wszystko wiem....nie wiedzialam czy to d... cos tam bierzesz doustnie czy dopochwowo...ale nie ma mozliwosci zeby po tym lub po acardzie byly uplawy.... z malenstwem wszytsko w porzadku i tu sie nie masz martwic... jak bedziesz u lekarza nastepnym razem poprostu powiedz o tych uplawach z tego co przez telefon moglam wytlumaczyc i na tyle co mogl mi powiedziec gin to masz infekcje szyjki macicy lub samej pochwy... dokladnie bez badania stwierdzic tego sie nie da skoro lekarz nie widzi... ale twoja lekarka powinna ci zapisac glubulki i tydzien czasu i powinno byc wszytsko wporzadku... a to co birzesz do tej pory to nie powinnas decydowac sama czy odstawic bo tak jak mi powiedzial nie ma mozliwosci aby te uplawy byly po tych lekach...
nie martw sie kochana z malenstwem wszytsko w porzadku... zgos sie do pani doktor i powiedz ze to jest naprawde uciazliwe i zyc ci nie daje bo dzieki temu bardzo sie martwisz ze to z kruszynka cos nie tak a stres teraz jest ci najmniej potrzebny... ona MUSI ci cos na to zapisac...cumolki :*

cześć dziewczyny
ja po pracy, nic nowego u mnie, więc przejdę od razu do was :)

Rudzia super, ze te pieniążki to jednak wasze,

Karolka ja bym poszła chyba do innego lekarza z tymi upławami, ale jak serce ci podpowiada żeby u niej zostać to zostań, ja takich upławów nie miałam w ciąży, można by rzec ze u mnie była wręcz susza :)

Danusiu idź spróbuj w tej nowej pracy, może a nóż ci się spodoba

Ola dobrze, ze dzis miałaś w pracy troszkę luźniej, po tamtym tygodniu ciężkiej pracy należy ci się trochę spokoju

miłej nocki żabki wam życzę

karolcia... I juz wszystko wiem....nie wiedzialam czy to d... Cos tam bierzesz doustnie czy dopochwowo...ale nie ma mozliwosci zeby po tym lub po acardzie byly uplawy.... Z malenstwem wszytsko w porzadku i tu sie nie masz martwic... Jak bedziesz u lekarza nastepnym razem poprostu powiedz o tych uplawach z tego co przez telefon moglam wytlumaczyc i na tyle co mogl mi powiedziec gin to masz infekcje szyjki macicy lub samej pochwy... Dokladnie bez badania stwierdzic tego sie nie da skoro lekarz nie widzi... Ale twoja lekarka powinna ci zapisac glubulki i tydzien czasu i powinno byc wszytsko wporzadku... A to co birzesz do tej pory to nie powinnas decydowac sama czy odstawic bo tak jak mi powiedzial nie ma mozliwosci aby te uplawy byly po tych lekach...
Nie martw sie kochana z malenstwem wszytsko w porzadku... Zgos sie do pani doktor i powiedz ze to jest naprawde uciazliwe i zyc ci nie daje bo dzieki temu bardzo sie martwisz ze to z kruszynka cos nie tak a stres teraz jest ci najmniej potrzebny... Ona musi ci cos na to zapisac...cumolki :*
RUDZIA dziękuję ci bardzo ja biorę acard i duphaston do ustnie. TO MNIE SKRBECZKU USPOKOIŁAŚ NAPRAWDĘ BARDZO BARDZO CI DZIĘKUJĘ ZASTANOWIE SIĘ CZY NIE IŚĆ DO INNEGO LEKARZA SKORO TA MOJA UMIAŁA MI TYLKO POWIEDZIEC ŻE PANIKUJE MASAKRA

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny
ja po pracy, nic nowego u mnie, więc przejdę od razu do was :)

rudzia super, ze te pieniążki to jednak wasze,

karolka ja bym poszła chyba do innego lekarza z tymi upławami, ale jak serce ci podpowiada żeby u niej zostać to zostań, ja takich upławów nie miałam w ciąży, można by rzec ze u mnie była wręcz susza :)

danusiu idź spróbuj w tej nowej pracy, może a nóż ci się spodoba

ola dobrze, ze dzis miałaś w pracy troszkę luźniej, po tamtym tygodniu ciężkiej pracy należy ci się trochę spokoju

miłej nocki żabki wam życzę
ilonka powiem ci szczerze że ja już nie wiem byłam już u tylu lekarzy że masakra i już sama nie wiem co robić masakra:-(:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry