reklama

Odskocznia;))))

reklama
wita się z rana :-D

Anetka ja napewno bede trzymac mocno mocno &&&&

dziękuję :-)

Jaka kiecke kupiłas? pokazuj szybciutko;-) trzymam mocno kciuki za rozmowę i daję kopniaka na szczęście:-) daj znać jak Ci poszło:-)

zrobię zdjęcie i Wam pokażę :tak:
dzięki Madziu :tak: na pewno dam znac co i jak jak wrócę :-) jadę na 11 :szok:

eh... odwiozłam M do pracy wracam a tu w pokoju wszędzie ziemia :szok::szok::szok: patrzę a moje zołzowate szczenię zrzuciło z półki nad łóżkiem kwiatka... normalniee szogun okropny :szok::szok::szok: tearz malnęłam sobie pazurki a za chwilę muszę posprzątac bo jest masakra :szok::szok::szok:
a jeszcze musze troszkę autko umyc bo jest takkkiieeee brudne że wstyd :zawstydzona/y: i koło dopompowac :baffled: tylko nigdy jeszcze tego sama nie robiłam :zawstydzona/y::szok::-D

miłego dnia dziewczyny :-D

Danulka a Ty gdzie ?

plisss... trzymajta kciuki dzisiaj za mnie :zawstydzona/y:

Witam was ja sie czuje dobrze ale moj organizm chyba nie:-(:-( rano jak wstalam to z czopkiem byla krew nie wiem czy sie oczyszczam czy dalej plamie na wkladce tez jest troche krwi:-(:-( masakra leze plackiem i nic nie robie i jak widze ta krew to bardziej sie stresuje. Buziaczki kochane

witam
Karolciu cały czas myślami jestem z wami, modlę się żeby wszystko było dobrze!
Anetko trzymam kciuki i za ciebie

ja lecę, bo muszę kupić buty do pracy
będę później

reklama
Witajcie ...

Danusia gdzie ty sie podziewasz kochana???

Anetka jak ci poszlo raportuj nam tu szybciutko;-);-)

Karolcia staraj sie jak najmniej o tym myslec juz jutro masz USG i zapewne dowiesz sie duzo wiecej... z Kruszynka napewno jest wszystko wporzadku kochana:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry