reklama

Odskocznia;))))

wróciłam:-p

Karola trzymam kciuki i modlę się za Was !!!

Anetko trzymam kciuki i za ciebie

Witajcie ...
Anetka jak ci poszlo raportuj nam tu szybciutko;-);-)

Dzięki dziewczyny :-) poszło lajtowo :-D odpowiedz bedzie na poczatku przyszłego tygodnia :tak: miło się poczułam jak powiedziała babka że wybrała paru kandydatów spośród ponad 800 :szok: podań :zawstydzona/y:
branża to taka w której już kiedys ponad dwa lata pracowałam i w sumie zakres obowiązków taki sam jak kiedyś miałam... będzie co będzie :tak: ja już na to wpływu nie mam ;-)

reklama
wróciłam:-p

Karola trzymam kciuki i modlę się za Was !!!

Dzięki dziewczyny :-) poszło lajtowo :-D odpowiedz bedzie na poczatku przyszłego tygodnia :tak: miło się poczułam jak powiedziała babka że wybrała paru kandydatów spośród ponad 800 :szok: podań :zawstydzona/y:
branża to taka w której już kiedys ponad dwa lata pracowałam i w sumie zakres obowiązków taki sam jak kiedyś miałam... będzie co będzie :tak: ja już na to wpływu nie mam ;-)

no BRAWO napewno poszlo Ci swietnie ;-);-)
dobrze ze piszesz bo juz mnie paluszki bolaly od trzymania:-):-):-)

obaczymy ;-);-);-) nie napalam się bo wiem jak bywa:) ale próbowac trza;-)
dziękuję jeszcze raz :-)

jaka u Was pogoda? bo u nas po prostu masakra:szok: upał jak chol*** :-D

upal??? u mnie ciemno jakby byla 10 w nocy i pada... dzieki czemu czuje sie wstretnie nic mi sie nie chce... mam takiego lenia ze hey... tak bym sie wslizgnela pod kolderke i pochrapala :-):-)

Cześć dziewczyny :-):-)

Pamięta mnie może jeszcze któraś??:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Postanowiłam powrócić na Forum BB, ale na ciążę po poronieniu jest jeszcze za wcześnie, więc mam nadzieję, że przyjmiecie mnie na odskocznię :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

witam ponownie
Anetka teraz wszystko zależy do szczęścia ale najważniejsze, że dobrze ci poszło, trzymam więc kciuki nadal

Daaa jasne, ze cię pamiętamy, fajnie ze powróciłaś :)

U mnie też jest gorąc, ale pogoda coś zaczyna się psuć, więc myślę ze do wieczora popada
Z butów nici bo nic nie było, ale nabyłam bluzeczki więc zawsze coś :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry