reklama

Odskocznia;))))

Dzień dobry :-)

Anecia gdzie jesteś kochana z kawką?? Wszystko u Ciebie dobrze??

jestem jestem kochana :-D kawkę proszę
images

Danusiu może Ci się spodoba w nowej pracy:) trzymam kciuki aby było alles gut:tak:!!!
u mnie wszystko po staremu :-)

Madzia, Iza czasami trza się poobijac, a co :-D

Karola modle się za Was!!! zobaczysz że wszystko będzie dobrze!!! :tak:

Marti daj znac...modlimy się za Was !!!

Ilonka, Rudzia, pozdrawiam gorąco :))))))

Aa gdzie Gabrysia, Nikki ?

Wczoraj byłam na zakupowych szaleństwach ;-) kupiłam sobie kieckę i buty na wesele :-) eh...przynajmniej to z głowy :-D

a ja już odwiozłam M do pracy :)) za chwilę jadę do mamusi a pozniej do przyjaciółki na kawkę (do tej do której idziemy na wesele) :-D:-D:-D

i mam gorąca prośbę do Was... bo Wasze kciuki działają cuda :tak: jutro idę na rozmowę kwalifikacyjną... proszę zaciśnijcie kciuki bo na prawdę praca to teraz to czego najbardziej potrzebuje :zawstydzona/y:

reklama
RUDZIA dziękuję ci bardzo ja biorę acard i duphaston do ustnie. TO MNIE SKRBECZKU USPOKOIŁAŚ NAPRAWDĘ BARDZO BARDZO CI DZIĘKUJĘ ZASTANOWIE SIĘ CZY NIE IŚĆ DO INNEGO LEKARZA SKORO TA MOJA UMIAŁA MI TYLKO POWIEDZIEC ŻE PANIKUJE MASAKRA

nie ma za co Karolcia... ale moim zdaniem jesli lekarz nie cce wysluchac twoich obaw to nie jest dobry mowiac ze panikujesz... zaden lekarz nie ma prawa tak powiedziedziec... tym bardziej ze juz swoje przeszlas i masz do tego najwieksze prawo... ja na twoim miejscu zastanawialabym sie nad zmiana... ciesze sie ze udalo mi sie Ciebie uspokoic... ;-)

a tak wogole to witam WAS serdecznie ;-);-)

Anetka ja napewno bede trzymac mocno mocno &&&&

a gdzie cala reszta???

ja sie szykuje do wyjscia bo musze zapakowac malego i jechac na mioasto po recepte na mleko no i moze jakies zakupki.... oj jak ja nienawidze jezdzic do centrum tam czasami nie ma gdzie szpilki wsadzic...:no::no:

Witajcie dziewczyny.
Rudzia to chyba nie jest zapalenie bo plamiłam dzisiaj z krwią i to sporo jadę zaraz do swojej lekarki a później pewnie do szpitala bo już wszystko przyszykowałam tym razem chyba tez nie usłysze serduszka mojego maleństwa. Pa pa dziewczyny postaram się odezwać jak najszybciej proszę pomódlcie się

Karola, będę się modlić, żeby wszystko było dobrze. Trzymaj się kochana i nie trać nadziei. Mam nadzieję, że coś innego jest przyczyną tych plamień i skończy się tylko na leżakowaniu

Witam kochane, ale dzisiaj tu cichutko:szok:
Dzień dobry :-)

jestem jestem kochana :-D kawkę proszę
images

Danusiu może Ci się spodoba w nowej pracy:) trzymam kciuki aby było alles gut:tak:!!!
u mnie wszystko po staremu :-)

Madzia, Iza czasami trza się poobijac, a co :-D

Karola modle się za Was!!! zobaczysz że wszystko będzie dobrze!!! :tak:

Marti daj znac...modlimy się za Was !!!

Ilonka, Rudzia, pozdrawiam gorąco :))))))

Aa gdzie Gabrysia, Nikki ?

Wczoraj byłam na zakupowych szaleństwach ;-) kupiłam sobie kieckę i buty na wesele :-) eh...przynajmniej to z głowy :-D

a ja już odwiozłam M do pracy :)) za chwilę jadę do mamusi a pozniej do przyjaciółki na kawkę (do tej do której idziemy na wesele) :-D:-D:-D

i mam gorąca prośbę do Was... bo Wasze kciuki działają cuda :tak: jutro idę na rozmowę kwalifikacyjną... proszę zaciśnijcie kciuki bo na prawdę praca to teraz to czego najbardziej potrzebuje :zawstydzona/y:
Jaka kiecke kupiłas? pokazuj szybciutko;-) trzymam mocno kciuki za rozmowę i daję kopniaka na szczęście:-) daj znać jak Ci poszło:-)

Dziewczynki jestem w domu dostałam dużo leków i mam leżeć. Strasznie sie boje mam nadzieje ze dzidzia jest silna i przetrwamy to w czwartek jade na usg bojd sie jak diabli
Karolciu wiem że się denerwujesz ale postaraj się uspokoić i myśleć tylko o przyjemnych rzeczach dla dobra maleństwa. Musisz wierzyć że wszystko będzie dobrze, modle sie za was:tak:buuuziaczki:-)

Ja dzisiaj skończyłam pracę już o 14 bo mieliśmy awarię prądu:-D ale za to jutro muszę zostać do 17:-(
Kolorowych snów dziewczęta:-)

reklama
witajcie
Karolka trzymam kciuki i modlę się za was, kochana czemu lekarz ci dziś nie zrobił usg?
u mnie stara bida, jestem po pracy, jutro mam wolne więc pewnie zajrzę
na razie zmykam, bo jestem padnięta
pozdrawiam was wszystkie, do usłszenia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry