reklama

Odskocznia;))))

wróciłam:-p

Karola trzymam kciuki i modlę się za Was !!!

Dzięki dziewczyny :-) poszło lajtowo :-D odpowiedz bedzie na poczatku przyszłego tygodnia :tak: miło się poczułam jak powiedziała babka że wybrała paru kandydatów spośród ponad 800 :szok: podań :zawstydzona/y:
branża to taka w której już kiedys ponad dwa lata pracowałam i w sumie zakres obowiązków taki sam jak kiedyś miałam... będzie co będzie :tak: ja już na to wpływu nie mam ;-)
Będzie dobrze, trochę wiary kobitko:-) czekam na fotki sukienki oczywiście prezentowanej na właścicielce:-)

Cześć dziewczyny :-):-)

Pamięta mnie może jeszcze któraś??:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Postanowiłam powrócić na Forum BB, ale na ciążę po poronieniu jest jeszcze za wcześnie, więc mam nadzieję, że przyjmiecie mnie na odskocznię :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Pamiętamy i witamy ponownie;-)
Danusiu właśnie a gdzie ty się podziewasz? jak w nowej pracy? odezwij się kochana;-)
Ja jestem jeszcze w pracy bo dzisiaj musiała zostać dłużej, zostawanie po godzinach jest bez sensu bo i tak nic nie robię:wściekła/y: pozdrawiam was gorąco i życzę miłego popołudnia:-)

reklama
hejo dziewczyny
ja sobie zrobiłam drzemkę bo kiepskawo się czuję, to ciśnienie mnie wykończy, głowa boli, ciemno przed oczami mi się robi, nie dobrze mi :( a fej
kawa nie pomaga, już tabeksa wzięłam bo zwariuję
ale mniejsza o to :)
Olcia, fajnie ze tu jesteś, ja ostatnio też częściej tu :) pewnie od grudnia będę częstrzym gościem na ciąży po... tyle o ile

Danusiu, no właśnie co tam kochana u ciebie??

Rudzia
jak się dziś czujesz?

Cześć kochane

Dzień dobry :-)
jestem jestem kochana :-D kawkę proszę
images

Danusiu może Ci się spodoba w nowej pracy:) trzymam kciuki aby było alles gut:tak:!!!
u mnie wszystko po staremu :-)
Madzia, Iza czasami trza się poobijac, a co :-D
Karola modle się za Was!!! zobaczysz że wszystko będzie dobrze!!! :tak:
Marti daj znac...modlimy się za Was !!!
Ilonka, Rudzia, pozdrawiam gorąco :))))))
Aa gdzie Gabrysia, Nikki ?
Wczoraj byłam na zakupowych szaleństwach ;-) kupiłam sobie kieckę i buty na wesele :-) eh...przynajmniej to z głowy :-D
a ja już odwiozłam M do pracy :)) za chwilę jadę do mamusi a pozniej do przyjaciółki na kawkę (do tej do której idziemy na wesele) :-D:-D:-D
i mam gorąca prośbę do Was... bo Wasze kciuki działają cuda :tak: jutro idę na rozmowę kwalifikacyjną... proszę zaciśnijcie kciuki bo na prawdę praca to teraz to czego najbardziej potrzebuje :zawstydzona/y:

Wiem wiem kochana, że dziś jesteś juz po rozmowie ale czytałam wczoraj czytałam i mocno kciuki zaciskałam :tak:

ilonka bo powiedziala ze nie chce tam ingerowac jak sa plamienia w czwartek jade na usg

Karola wybacz ale dziwna ta Twoja gin :sorry2: moja robiła za każdym razem gdy tylko było coś nie tak. Może jednak skonsultuj kochana się z innym co??

wita się z rana :-D
dziękuję :-)
zrobię zdjęcie i Wam pokażę :tak:
dzięki Madziu :tak: na pewno dam znac co i jak jak wrócę :-) jadę na 11 :szok:
eh... odwiozłam M do pracy wracam a tu w pokoju wszędzie ziemia :szok::szok::szok: patrzę a moje zołzowate szczenię zrzuciło z półki nad łóżkiem kwiatka... normalniee szogun okropny :szok::szok::szok: tearz malnęłam sobie pazurki a za chwilę muszę posprzątac bo jest masakra :szok::szok::szok:
a jeszcze musze troszkę autko umyc bo jest takkkiieeee brudne że wstyd :zawstydzona/y: i koło dopompowac :baffled: tylko nigdy jeszcze tego sama nie robiłam :zawstydzona/y::szok::-D
miłego dnia dziewczyny :-D
Danulka a Ty gdzie ?
plisss... trzymajta kciuki dzisiaj za mnie :zawstydzona/y:

Jestem jestem ale trochę póżno :zawstydzona/y:
Jak poszło mycie autka?? No i pompowanie kół??
Pokazuj kieckę koniecznie :tak:

Witam was ja sie czuje dobrze ale moj organizm chyba nie:-(:-( rano jak wstalam to z czopkiem byla krew nie wiem czy sie oczyszczam czy dalej plamie na wkladce tez jest troche krwi:-(:-( masakra leze plackiem i nic nie robie i jak widze ta krew to bardziej sie stresuje. Buziaczki kochane

Spokojnie kochana na pewno będzie dobrze nie denerwuj się to tylko szkodzi :tak:

Witajcie ...
Danusia gdzie ty sie podziewasz kochana???
Anetka jak ci poszlo raportuj nam tu szybciutko;-);-)
Karolcia staraj sie jak najmniej o tym myslec juz jutro masz USG i zapewne dowiesz sie duzo wiecej... z Kruszynka napewno jest wszystko wporzadku kochana:*

Jestem miałam dziś trochę bieganiny i dopiero w domku jestem :tak:

wróciłam:-p
Karola trzymam kciuki i modlę się za Was !!!
Dzięki dziewczyny :-) poszło lajtowo :-D odpowiedz bedzie na poczatku przyszłego tygodnia :tak: miło się poczułam jak powiedziała babka że wybrała paru kandydatów spośród ponad 800 :szok: podań :zawstydzona/y:
branża to taka w której już kiedys ponad dwa lata pracowałam i w sumie zakres obowiązków taki sam jak kiedyś miałam... będzie co będzie :tak: ja już na to wpływu nie mam ;-)

No kochana jestem z Ciebie dumna wiedziałam, że tak będzie ;-)

Cześć dziewczyny :-):-)
Pamięta mnie może jeszcze któraś??:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Postanowiłam powrócić na Forum BB, ale na ciążę po poronieniu jest jeszcze za wcześnie, więc mam nadzieję, że przyjmiecie mnie na odskocznię :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Pewnie, że pamiętamy :-) Witaj znowu :-)

Będzie dobrze, trochę wiary kobitko:-) czekam na fotki sukienki oczywiście prezentowanej na właścicielce:-)
Pamiętamy i witamy ponownie;-)
Danusiu właśnie a gdzie ty się podziewasz? jak w nowej pracy? odezwij się kochana;-)
Ja jestem jeszcze w pracy bo dzisiaj musiała zostać dłużej, zostawanie po godzinach jest bez sensu bo i tak nic nie robię:wściekła/y: pozdrawiam was gorąco i życzę miłego popołudnia:-)

Jestem jestem a w nowej pracy hmmm opisze za chwilę ;-)

Danula a gdzie Ty sie dzis podziewasz??? Praca???

Nie nie tym razem nie praca a zdrowie :tak:

helołłłłłł jest tu ktos??;-);-)
matko kochana u nas taka pogoda ze szkoda gadac leje caly dzien - za oknem widok jak najgorszy dzien jesieni:szok::szok: wymiekam

Helołłłłłłłłłłłłł jest tu ktoś ;-) a u mnie duchota straszna :sorry2:

hejo dziewczyny
ja sobie zrobiłam drzemkę bo kiepskawo się czuję, to ciśnienie mnie wykończy, głowa boli, ciemno przed oczami mi się robi, nie dobrze mi :( a fej
kawa nie pomaga, już tabeksa wzięłam bo zwariuję
ale mniejsza o to :)
Olcia, fajnie ze tu jesteś, ja ostatnio też częściej tu :) pewnie od grudnia będę częstrzym gościem na ciąży po... tyle o ile
Danusiu, no właśnie co tam kochana u ciebie??
Rudzia jak się dziś czujesz?

Od grudnia na ciąży po poronieniu...no kochana chwal się co kombinujecie ;-):-)
Ja też się tak czuje więc witaj w klubie :sorry2:
A u mnie tak sobie lepiej jak ostatnio ;-)

Iza a jak tam u Ciebie kochana samopoczucie??
Jak w pracy nadal spokojnie?

Ostatnia edycja:
reklama
A więc moje drogie...do pracy nie poszłam i nie pójdę okazało się, że wpadłabym z deszczu pod rynne, warunki gorsze jak w poprzedniej pracy.
Była rozmowa z mężem były plany i mamy plan na coś swojego, co nie powiem, żeby nie zapeszyć. W każdym razie, ruszam z pomysłem do urzędów dowiedzieć się w jakim stopniu jest szansa na jego wykonanie. Trzymajcie kciuki, żeby się udało :tak:

A ja się lecze okazało się, że ma dyskopatie (albo cos podobnego)jręgosłupa odcinka szyjnego. Stąd bóle głowy, zawroty i takie tam. Jutro robienie od rana wyników i jak na razie nadal chorobowe. Zobaczymy jak wyniki i co dalej :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry