reklama

Odskocznia;))))

witajcie kochane moje DANUSIU :* Karolcia:* tak sobie sprawdzam co tu u was i co widze....???

Daniusiu jedzi i zorientuj sie co i jak... jesli uznasz ze czujesz sie na silach to przemysl to powaznie i podejmij taka decyzje jaka bedzie dla Ciebie najlepsza kochana:*

Karolcia... jesli sie martwisz czym kolwiek to powinnas dzwonic do swojego lekarza i ja nie uwazam czegos takiego ze mozna panikowac czy przesadzac... lekarz tak napewno nie pomysli on jest po to zeby Tobie pomoc w KAZDEJ sytuacji... sama na wlasna reke nic nie odstawiaj dopoki sie nie zorientujesz od specjalisty czy mozesz... tak wiec bierz za telefon i dzwon... :* a wszystk napewno jest w najlepszym pozadku i nie masz co sie martwic ale dla swojego swietego spokoju :* dzwon ;-);-)

reklama
witajcie kochane moje danusiu :* karolcia:* tak sobie sprawdzam co tu u was i co widze....???

Daniusiu jedzi i zorientuj sie co i jak... Jesli uznasz ze czujesz sie na silach to przemysl to powaznie i podejmij taka decyzje jaka bedzie dla ciebie najlepsza kochana:*

karolcia... Jesli sie martwisz czym kolwiek to powinnas dzwonic do swojego lekarza i ja nie uwazam czegos takiego ze mozna panikowac czy przesadzac... Lekarz tak napewno nie pomysli on jest po to zeby tobie pomoc w kazdej sytuacji... Sama na wlasna reke nic nie odstawiaj dopoki sie nie zorientujesz od specjalisty czy mozesz... Tak wiec bierz za telefon i dzwon... :* a wszystk napewno jest w najlepszym pozadku i nie masz co sie martwic ale dla swojego swietego spokoju :* dzwon ;-);-)
rudzia ja nie mam do niej telefonu to raczej nie zadzwonie:-(

witajcie kochane moje DANUSIU :* Karolcia:* tak sobie sprawdzam co tu u was i co widze....???

Daniusiu jedzi i zorientuj sie co i jak... jesli uznasz ze czujesz sie na silach to przemysl to powaznie i podejmij taka decyzje jaka bedzie dla Ciebie najlepsza kochana:*

Karolcia... jesli sie martwisz czym kolwiek to powinnas dzwonic do swojego lekarza i ja nie uwazam czegos takiego ze mozna panikowac czy przesadzac... lekarz tak napewno nie pomysli on jest po to zeby Tobie pomoc w KAZDEJ sytuacji... sama na wlasna reke nic nie odstawiaj dopoki sie nie zorientujesz od specjalisty czy mozesz... tak wiec bierz za telefon i dzwon... :* a wszystk napewno jest w najlepszym pozadku i nie masz co sie martwic ale dla swojego swietego spokoju :* dzwon ;-);-)

Cześć kochana jak dzisiaj samopoczucie?

rudzia ja nie mam do niej telefonu to raczej nie zadzwonie:-(

wiec kochana tak jak napisala Danusiu podejdz do szpitala i powiedz na czym sprawa stoi... a bac sie masz prawo i nikt nie moze ci powiedziec ze przesadzasz....

pisalam ci ze ja tez mam uplawy malo tego sa one pomaranczowe... ale powiem szczerze ze nie bardzo mnie to martwi bo mialam to samo w poprzedniej ciazy.... NAJWAZNIEJSZE ze to nie krew a poprostu moze to tak musi byc na poczatku...

Karolcia ja dzis bede dzwonic wieczorkiem do mojej cioci... ona jest pielegniarka ma dzis dyzur w szpitalu... zapytam o Ciebie zeby pogadala z ginem jak ja czegos nie wiem lub cos sie dzieje tak sie wlasnie konsultuje... napisze Ci wszystkiego co sie dowiedzialam :* i prosze sie juz nie martwic :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry