• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

cześć dziewczęta :)
ja po pracy więc na chwilkę zaglądam
Karolka, zdecydowanie idź na L4 i przede wszystkim ciesze się, ze z kropkiem wszystko w porządku :) Odpoczywaj dużo!!
No i napisz jutro co tam lekarz ciekawego ci powiedział
Rudzia współczuję mdłości, też przez to przechodziłam, a wymiotować nie umiałam więc jeszcze gorsza masakra
Madzia, a widzę ze ty też zapracowana

śmigam bo usnę nad klawiaturą, do juterka

reklama
Witam się dzisiaj :-):-) nie mogłam wstać:-)
ilonka na pewno napiszę co mi lekarka powiedziała idę na wizytę o 16.30 więc jak tylko wrócę to się odezwę:-)
olcia w przyszłym cyklu na pewno się uda:-):-)
rudziao , madzia co tam u was??????
Danulka halo halo co tam u ciebie???
Buziaczki kochane

czesc dziewczynki :-)

Karola wspaniale że z maluszkiem wszystko ok :-D:-D:-D trzymajcie się kochani:)))!!! modlę się za Was :tak:

ja ostatnio jestem wspaniała żonka i robię za szofera mojego M :-D odwoże i przywożę z pracy :-) taki to pożyje :-):-):-)

czesc dziewczynki :-)

karola wspaniale że z maluszkiem wszystko ok :-d:-d:-d trzymajcie się kochani:)))!!! Modlę się za was :tak:

Ja ostatnio jestem wspaniała żonka i robię za szofera mojego m :-d odwoże i przywożę z pracy :-) taki to pożyje :-):-):-)
anetka dziękuję modlitwy pomogą dzisiaj ide do lekarza zobaczymy co powie troche sie boje ale może te upławy są od acartu tak mi powiedziała ta lekarka co robiła usg. TO TWÓJ MĘZUŚ MA DOBRZE CHOCIAŻ JA SAMA CZĘSTO RONIE ZA SZOFERA:-):-)

cześc
Karolka trzymam kciuki więc za wizytę, może to faktycznie ten acard daje takie objawy, tak czy siak od lekarza dowiesz się najwięcej :)
Olcia, mi tez przykro, ze tym razem II kreseczki się nie pojawiły, ale jestem z tobą i przytulam cię mocno
Anetka fajnie, ze masz prawo jazdy, zazdroszczę bo ja to jeszcze swoich nie skończyłam :(
ale i na to kiedyś przyjdzie pora :)

taka piękna pogoda za oknem, a ja jestem tak śpiąca ze cały czas bym drzemała, a dziś jeszcze idę na noc do pracy
ale za to w weekend mam wolne, więc jest super :)
miłego dnia wam kochane życzę i jeszcze się dziś odezwę :)

Witam się dziewczynki na momencik
informuję, że dziś zdałam test teoretyczny -co prawda tylko wewnętrzny, ale bezbłędnie :)))
Jutro umawiam się na jazdy, więc i ja dołączę do grona szoferów swoich mężczyzn :rofl2:

zaraz lecę do szarlatana...ups tzn. do ginekologa po jakieś skierowania - mam nadzieję,że tym razem dostanę.
Pozdrawiam serdecznie
co z Danulką?????

hey kochane
Gabrysiu gratuluje ;-);-)
ja za chwile jade z Kacprem do szpitala bo juz 2 dzien z nim nienajlepiej w nocy ma strasznie suchy kaszel i biedaczek spac nie moze do tego zatkany nosek... meczy sie okropnie a dzis popoludniu jak sie obudzil to mial 38 goraczki, caly mokry boje sie zeby to nie bylo jakies paskudztwo...:-(:-( wurza mnie jak mam gadac z tymi LEKARZAMI od siedmiu bolesci bo juz znam isc diagnoze ale musze choc sprobowac... zapewne uslysze ze to nic takiego i PARACETAMOL pomoze!!!:angry::angry::angry::angry: odezwe sie pozniej cumolki....

a Danusia dzis miala isc do lekarza nie martwcie sie jak tylko bedzie mogla to napewno sie odezwie....

reklama
Witajcie kochane

Jestem jestem i żyje ale nawet nie pytajcie jak bo wysiadłam nie tylko fizycznie ale i psychicznie. Jestem na chorobowym od dzisiaj, wysiadł mi kręgosłup, zablokowało mnie kompletnie do tego siadła mi psychika z powodu roboty, zmienili mi zmianę i majstrową trafiłam między wyjątkowo złośliwe i wredne baby, ja osoba tak silna wysiałam po tygodniu w życiu nie spotkałam się z taką perfidią i próbą wykończenia nowych osób. Nie wróce tam nie ma mowy można chcieć pracować ale za jaką cenę? Ja nie będe robić w takich warunkach i kosztem mojego zdrowia :-(Na chwile obecną chorobwe potem zwonienie. Trudno pieniądze są ważne ale zdrowie też.
Mam doła i to takiego którego trzeba będzie długo zakopywać....

Karola uważaj na siebie pięknie wyglądasz

Rudzia dziękuje za pamięć i eska mam nadzieje, że czujesz się lepiej i mdłości powoli mijają. Uważaj na siebie ok?

Madziu dziś odebrałam kartkę dziękuje śliczna jest, jesteś kochana

Aneciu mam nadzieje, że jak wpadne następnym razem będzie i dla mnie kawka

Pozdrawiam Was dziewczyny serdecznie Ola, Ilonka, Gabrysia, Iza, Kaśka...i dziękuje za pamięć.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry