• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Rudzia to nie jest okres tylko takie ciemne upławy dobrze ze to nie krew. Niunia ja mam mocz jasny ale po mam taki śluz ciemniejszy tak myślałam że może to po duphastonie bo biorę dwa razy dziennie mam nadzieję że wszystko jest dobrze bo bardzo się boję dzisiaj idę na usg a jutro po zwolnienie bo jak trochę popracuje w domu lub pracy to źle się czuje więc nie ma co ryzykować. Mam nadzieję że wszystko jest dobrze

reklama
Rudzia to nie jest okres tylko takie ciemne upławy dobrze ze to nie krew. Niunia ja mam mocz jasny ale po mam taki śluz ciemniejszy tak myślałam że może to po duphastonie bo biorę dwa razy dziennie mam nadzieję że wszystko jest dobrze bo bardzo się boję dzisiaj idę na usg a jutro po zwolnienie bo jak trochę popracuje w domu lub pracy to źle się czuje więc nie ma co ryzykować. Mam nadzieję że wszystko jest dobrze

napewno wszytsko bedzie wporzadku daj znac jak sie czegos dowiesz:* cumolki i trzymam kciuki za Ciebie :*

Więc tak dziewczynki jestem w domu. Z dzidziusiem na szczęście wszystko dobrze jak na swoje 5 tygodni to jest spore bo ma 1,6mm i wszystko jest w dobrym porządku z maluszkiem jutro musze iść na wizytę bo albo te upławy są od acardu albo mogę mieć nieczystość pochwy więc ta pani która robiła usg kazała iść jutro do lekarki i nie czekać do przyszłego tygodnia. Mówię wam dziewczynki że troszkę odetchnęłam na myśl że z maleństwem jest dobrze serduszka jeszcze nie było widać bo jest za wcześnie za tydzień mam iść na kolejne usg więc już powinno bić serduszko:biggrin2::biggrin2::biggrin2: jestem szczęsliwa

Ja jak zwykle o wszystkim dowiaduje sie ostatnia:huh: GRATULUJĘ KAROLINKO:-D:-)
MADZIU SKARBIE NIE DZIĘKUJĘ ŻEBY NIE ZAPESZYĆ:-):-) MAM NADZIEJĘ ŻE TA CIĄŻA BĘDZIE ZDROWA I SZCZĘŚLIWA:-):-)

reklama
Ja jak zwykle o wszystkim dowiaduje sie ostatnia:huh: GRATULUJĘ KAROLINKO:-D:-)
MADZIU SKARBIE NIE DZIĘKUJĘ ŻEBY NIE ZAPESZYĆ:-):-) MAM NADZIEJĘ ŻE TA CIĄŻA BĘDZIE ZDROWA I SZCZĘŚLIWA:-):-)

Kochane ato sa zdjęcia z dzisiejszej wizyty naszego maleństwa:-):-):-)
Śliczne maleństwo:-) Dbaj o siebie Karolinko i idź na L4 nie ma co ryzykować, wypoczniesz sobie:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry