• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Cześć kochane:***

Jestem właśnie po wizycie:-D z maluszkiem wszystko dobrze!! jest zdrowy i proporcjonalny, wazy 502g:-D niestety nie mam foto bo dzidzia jst juz duza i nie da sie zrobic zdjecia w calosci.
Poza tym nadal mam lezec jak do tej pory i dodatkowo zapisał mi fenoterol bo mam dość twarda macicę i szyjkę 2,5 cm ale zamkniętą:tak: Powiem Wam, ze mimo iz czuje się fatalnie po tym leku to jestem spokojniejsza, ze dzidzius nie bedzie się spieszył na świat:-D Lekarz mowi, że jeszcze 2 miesiące i odetchnę bo już wtedy dzieci są silne :tak::tak: ja bym chciała dotrwać do 36 tygodnia:tak:
Aaaaa płeć nadal nieznana:-D:-D:-D

Całuje Was z całych sił i proszę o modlitwe żebyśmy wytrwali :tak:Karola GRATULUJĘ!!!

reklama
Witajcie niuniaczki :-). Ja właśnie się obudziłam i od razu do was zaglądam:-). Skarbeczki ja w pracy juz powiedziałam kierownikowi że jestem w ciąży i od poniedziałku będę pracowała po 8lub 6 godzin a od 27sierpnia idę na l4 bo pani doktor powiedziałą że jesli tyle pracuje to nie ma co ryzykować. Skarbeczka 27 sierpnia idę na usg i już powinno być widać serduszko:-):-):-) mam nadzieję że je zobaczę bo bardzo boję się tej wizyty tamtej dzidzi przestało bić serduszko:-(:-( ale tym razem musi być dobrze nie ma innej opcji:-):-):-) kochane życzę wam miłego wikendu buziaczki kochane

Dzień dobry :-)

Anetko jak to do zobaczenia w poniedziałek??

no bo myslałam że w weekend nie będę miała czasu zaglądnąc :tak:

Karola trzymamy kciuki !!! tym razem musi byc dobrze!!!

Marti no nareszcie się odezwałaś :-p super że u Ciebie wszystko w porządku :-) modle się za Was cały czas !!!

Danula a Ty gdzie ?

Gabrysiu zdrówka dla Leosia zyczę !!!

Pozdrawiam Was bardzo gorąco i zmykam bo zaraz teściowa z wizytą przychodzi :szok::szok::-D

Witajcie
Ilonka - ja na odskoczni :) teraz, bo jakoś temat ciąży się oddalił, ale podczytuję, żeby być w temacie ;-) i od czasu do czasu coś skrobnę.Robię sobie badanka, powoli, bez pośpiechu...ale coś nie mogę trafić na normalnego ginekologa...
Zapisałam się na kurs prawa jazdy - jutro mam pierwszą lekcję -teoria...odważyłam się w końcu!!!
Anetka -jak wizyta teściowej??dużo krwi napsuła - czy fajna z niej babka?

Karola - pewnie że zmykaj na L4 i odpoczywaj - zobaczysz ,że szybko minie te 9 miesięcy, a 27 sierpnia będziemy trzymały kciuki!!będzie dobrze!!!

Marti -pozdrawiam - ale masz urwisa w brzuszku co nie chce się ujawnić :)

Leo już zdrowy, łobuzuje, dziewczynki - dzięki za pamięć
pozdrawiam

Cześć dziewuszki
Co powiecie na kawkę?Może ktoś się dołączy z samego rana?

Ja wypiję i zmykam na kurs.Jeszcze muszę tylko małego odprowadzić do przedszkola.

miłego dnia życzę

reklama
Witajcie dziewczynki z rańca :-):-)gabrysia ja się dołanczam ale bardziej do herbatki bo kawki mi nie wolno i nie lubię:-) ale herbatkę z chęcią wypjie:-):-) słoneczka ja szykuje się powoli do pracy na szczęście dzisiaj na 8godzin:-) niuniaczki życzę wam miłego poniedziałku na pewno zajrzę do was z pracy bo bedziemy dzisiaj w 3 osoby to będzie mniej pracy:-):-) buziaczki kochane

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry