• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

witam kochane... ja dopiero co sie z lozka wydoslalam jestem tak paskudnie zmeczona ze mam juz dosc... i jakos od rana mi tak diabelsko mdli.... na szczescie jeszcze kibelka nie zaiczylam... a teraz sie szykuje na wyjscie bo mam dzis wizyte u poloznej pierwszy raz... tak mi sie nie chce jechac ojjjjjjj :-(:-(

reklama
Daniusiu a no wlasnie gdzies czytalam juz tutaj ze tez sie AVONem zajmujesz hihi;-);-) ja w tym siedzialam w PL i znow zatesknilam ;-);-) powiem Ci ze tu AVON wyglada duzo lepiej... nie wiem jak teraz katalog wyglada ale jam moja siastra moj ogladala to mowila ze polowy nie ma w polskim ;-);-);-)
Avon Cosmetics, Make Up, Beauty Products, Fashion Accessories jesli jestes ciekawa jak to wygladau mnie :)

Madziu cumolki dla Ciebie ;-) wpadaj kochana do nas czesciej bo cos cie ostatnio malo ;-);-)

Kasiu witam serdecznie - napewno sobie poczytam towojego bloga;-);-) jak tylko znajde chwilke...

Karolciu co tam u Ciebie malenka???

Ilonka, Gabrysiu.... no u mnie jakos leci dzien za dniem ale dzis marnie sie czuje... poza tym musze zapakowac kacpra i jechac do centrum nienawidze tluc sie autobusami.... a mam dzis wizyte u poloznej....
pracowac chce tak dlugo jak tylko dam rade mam nadzieje ze to grudnia wytrzymam ;-);-)

a gdzie Olcia??? pewie bidulka w pracy sie meczy... cumolki ;-)

Zapraszam na kawkę - dziewczyny - Danula, Ilonka (to Ty wspaniała żonka jesteś!!! jak męża do pracy wyprawiasz, mój też wstaje o 5, ale ja to nawet oka nie otwieram :zawstydzona/y: ),Madzia, Kasia, Ola15, Anetka(!), Rudzia (ale na słabiutką z dużą porcją mleka a i napisz jak na wizycie było:tak:) Karola -chodzcie - bo samej kawka nie smakuje tak dobrze jak w towarzystwie!!

a tu taki mały żarcik
Adam pyta Pana Boga w raju: „Panie Boże ,dlaczego uczyniłeś tę Ewę tak cudowną, tak piękną, tak atrakcyjną. Ja o niczym innym myśleć nie mogę, nie mogę nic robić, tylko ona, ona i ona.” Na to Pan Bóg odpowiada: „Bo chciałem abyś mógł ją pokochać.” Pyta więc Adam dalej: „Panie Boże, dlaczego zatem uczyniłeś ją jednocześnie tak naiwną, tak nieroztropną, przepraszam, Panie Boże, trochę głupią.” A Pan Bóg: „Bo chciałem nie tylko, żebyś ty ją mógł pokochać, ale by i ona mogła pokochać Ciebie.”

a tu taki mały żarcik
Adam pyta Pana Boga w raju: „Panie Boże ,dlaczego uczyniłeś tę Ewę tak cudowną, tak piękną, tak atrakcyjną. Ja o niczym innym myśleć nie mogę, nie mogę nic robić, tylko ona, ona i ona.” Na to Pan Bóg odpowiada: „Bo chciałem abyś mógł ją pokochać.” Pyta więc Adam dalej: „Panie Boże, dlaczego zatem uczyniłeś ją jednocześnie tak naiwną, tak nieroztropną, przepraszam, Panie Boże, trochę głupią.” A Pan Bóg: „Bo chciałem nie tylko, żebyś ty ją mógł pokochać, ale by i ona mogła pokochać Ciebie.”
Dzięki Gabrysiu!
to już wiem po co ta moja naiwność, na którą się od paru dni wkurzam :-D

Gabrysiu świetny żarcik :) z którym rzecz jasna się zgadzam :)

Rudzia
ja też działam w avonie :) Ten nasz w sumie by się nie różnił ale nie ma jeszcze w naszych katalogach bielizny :) A szkoda :)
będziesz miała jakieś badania dziś ???

a ja tak poszłam się zdrzemnąć jak maż poszedł do pracy, ze wstałam o 10 i nie poszłam na badania :(
No ni pójdę jutro, bo i z promotorką się umówiłam, więc bedę zmuszona wstać wcześniej :)

Ostatnia edycja:
witam was kochane:-):-) gabrysia już idę na kawkę:-):-)
skarbeczki ja jestem w pracy i nie mam siły do tej roboty :-):-)
niuniaczki u mnie jakoś leci byłam czoraj u braciszka trochę spędzilismy razem czasu ale we wtorek juz odlatują z dziewczyną:-(:-( później wam cos napisze ale narazie nie bo nie chce zapeszać:-):-)
miłego dzionka skarbeczki później na pewno do was zajrze:-):-) buziaczki dla każdej z was:-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry