reklama

Odskocznia;))))

reklama
rudzia chcialabym cie zobaczyc z takim brzusiem :-):-) ja narazie chudne a to nie jest dobre bo waze 55kg a wzrost 175cm.
No właśnie jak to jest z tym chudnięciem ? Bo ja od początku czyli od 15 tygodni przytyłam nie wiem czy tylko czy, aż 0.6 kg za to schudły mi strasznie ręce i nogi i wyglądam jak dojna krówka z małą piłeczką w brzusiu na kurzych nóżkach :-D

rudzia chcialabym cie zobaczyc z takim brzusiem :-):-) ja narazie chudne a to nie jest dobre bo waze 55kg a wzrost 175cm.

kochanie na poczatku prawie kazda chudnie ja juz schudlam 3kg najwiecej chudna te co wymiotuja przez caly dzien... nie artw sie po 3 miesiacu zaczniesz przybierac.... ja z kacprem tez wazylam 55 a jak urodzilam to mialam 70 i tak mi zostalo... cholercia...;-);-)

No właśnie jak to jest z tym chudnięciem ? Bo ja od początku czyli od 15 tygodni przytyłam nie wiem czy tylko czy, aż 0.6 kg za to schudły mi strasznie ręce i nogi i wyglądam jak dojna krówka z małą piłeczką w brzusiu na kurzych nóżkach :-D

ja malo jadlam z kacprem teraz tez nie mam wilczego apetytu... nie przybieralam za wiele na wadze cala ciaze przytylam 15kg z czego maly jak sie urodzil mial 4kg... jadlam to na co mialam ochote i nie wpychalam w siebie na sile.... maly dostawal wszytsko co chcial... bral wszytsko co potrzebuje ze mnie wiec.... nie macie sie o co martwic ze nie tyjecie... ciaza nie oznacza ze trzeba wygladac jak SLON ;);-);-)

no właśnie jak to jest z tym chudnięciem ? Bo ja od początku czyli od 15 tygodni przytyłam nie wiem czy tylko czy, aż 0.6 kg za to schudły mi strasznie ręce i nogi i wyglądam jak dojna krówka z małą piłeczką w brzusiu na kurzych nóżkach :-d
majsii a jak twoj brzuszek widac juz pewnie:-):-) tez juz bym chciala byc w 15tygodniu:-):-) ja mam nadzieje ze ja za duzo nie schudne bo jak nigdy mojemu mezowi to nie przeszkadzalo to wczoraj powiedzail ze muszev jesc bo JESTEM CHUDZIUTKA

ja malo jadlam z kacprem teraz tez nie mam wilczego apetytu... Nie przybieralam za wiele na wadze cala ciaze przytylam 15kg z czego maly jak sie urodzil mial 4kg... Jadlam to na co mialam ochote i nie wpychalam w siebie na sile.... Maly dostawal wszytsko co chcial... Bral wszytsko co potrzebuje ze mnie wiec.... Nie macie sie o co martwic ze nie tyjecie... Ciaza nie oznacza ze trzeba wygladac jak slon ;);-);-)
moj mezus sie smieje ze u mnie widac tylko piersi :-):-)

majsii a jak twoj brzuszek widac juz pewnie:-):-) tez juz bym chciala byc w 15tygodniu:-):-) ja mam nadzieje ze ja za duzo nie schudne bo jak nigdy mojemu mezowi to nie przeszkadzalo to wczoraj powiedzail ze muszev jesc bo JESTEM CHUDZIUTKA

pamietajcie ze to ze jestesmy ciezarowki nie znaczy ze musimy jesc za 2 czy nawet 4;-);-)
a lykacie jakies witaminki???

No torszke widać ten brzusio i jakieś bąbelki ostatnio czuje, a nie mam pojęcia co to jest 0o Rudzia to fajnie, że nie przytyłaś tak dużo :) Ja się boję żeby to dziedziczne nie było bo moja Mamcia była jak mały słoń :P Karola oj zleci szybko :))))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry