reklama

Odskocznia;))))

reklama
Ja jem za siebie tylko bo nie mam za bardzo apetytu to z tęsknoty za Narzeczonym chyba ale ogólnie całe życie byłam tadek niejadek a mi też nic nie zapisali nawet nad podtrzymanie nic nie dostaje -.-

Ja jem za siebie tylko bo nie mam za bardzo apetytu to z tęsknoty za Narzeczonym chyba ale ogólnie całe życie byłam tadek niejadek a mi też nic nie zapisali nawet nad podtrzymanie nic nie dostaje -.-

ja tez sie balam ze jem za malo ale jak bylam w PL pogadalam sobie z moim ginem i mnie uspokoil mowiac ze maly wezmie sobie wszytsko to czego potrzebuje... dbalam tylko o to zeby jesc witaminy i wcinalam duzo owocow... no i bralam dodatkowo witaminy dla kobiet w ciazy

Ja kwas też juz brałam 3 mies przed ciążą i witaminki jak już się dowiedziałam, że jestem w ciąży to zrezygnowałam z witaminek by się czasem nie przewitaminizować bo niestety kiedyś mi się to zdażyło dlatego, że od dobrych 10 lat odżywiam się bardzo zrowo to jeszcze nie wiem po co te witaminy łykałam ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze :)

Ja kwas też juz brałam 3 mies przed ciążą i witaminki jak już się dowiedziałam, że jestem w ciąży to zrezygnowałam z witaminek by się czasem nie przewitaminizować bo niestety kiedyś mi się to zdażyło dlatego, że od dobrych 10 lat odżywiam się bardzo zrowo to jeszcze nie wiem po co te witaminy łykałam ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze :)

ja niestety cale zycie mam anemi krwi wiec tym bardziej w ciazy musze lykac witaminki...

ja tez sie balam ze jem za malo ale jak bylam w pl pogadalam sobie z moim ginem i mnie uspokoil mowiac ze maly wezmie sobie wszytsko to czego potrzebuje... Dbalam tylko o to zeby jesc witaminy i wcinalam duzo owocow... No i bralam dodatkowo witaminy dla kobiet w ciazy
ja pujde w poniedzialek i zobaczymy co powie. Ja tez malo jem i sie nie zmuszam

Ja mam tylko jakiś problem z ciśnieniem pogadam o tym z lekarzem bo 4 września mam wizytę zawsze miałam dobre a teraz jest niskie, za niskie aż mi niedobrze od tego a dodam, że w życiu nie piłam kawy coli ani nic energetyzującego i zyłam a teraz nie wiem co to ....

reklama
Cześć Dziewczyny jestem tu nowa i chciałam się przywitać :) Jak na razie poznaję forum a widzę tu się pisze o wszystkim :) Mam nadzieję, że idzie się tu jakoś "wkręcić" i czasem porozmawiać na różne tematy :) Pozdrawiam

witam serdecznie :-)

tu na wątku jest wspaniale. Zawsze gdy ma się dołek można znalezc wsparcie wszystkich Aniołkowych Mam które zawsze podniosą na duchu jak tylko mogą :tak: Zawsze można na nie liczyc:tak: wspieramy się zawsze nawet w tych najtrudniejszych chwilach :tak:
a i rozmawiamy o wszystkim :tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry