reklama

Odskocznia;))))

reklama
hej dziewczyny
no i jak zawsze sa problemy:-)
cwaniactwo nniemców,patrzyłam na wycieczki na niem. stronie i ceny juz za 300 euro ale okazuje sie ,ze mozna sprzedac wycieczke bez lotu!a z lotem to taniej niz za 500euro sie nie znajdzie i czekam na decyzje mamy teraz bo ona liczyłam na mniejsze ceny

Witam was dziewczynki:-) ja sie wlsnie obudzilam i bede jadla zaraz sniadanko nie mam na nie ochoty bo wszystko co zjem rano stoi mi w gardle:-) ja sobie leze i nie wstaje tylko siusiu:-):-) dziewczy:-)nki pomózcie mi dost:-)ałam od tej swojej wariatki doktorowej 3czopki wziłęam dwa wzią,ść ten ostatni po tych osotatnich dwóch wizytach jakoś jej nie ufam i nie wiem co zrobić.
ILONKA ONA POWIEDZIŁA JAK JEJ DAŁAM USG TO POWIEDZIAŁA ŻE WSZYSTKO JEST DOBRZE I ŻE TAK SIĘ ZDARZ. MASAKRA Z TĄ WARIATKĄ
OLA MOŻE UDA CI SIĘ ZNALEŚĆ COŚ TAŃSZEGO TRZYMAM MOCNO KCIUKI:-):-)

Karolka dobrze, ze zmieniasz gina!!
A ja dostałam właśnie 3@ więc mamusia jeszcze nie będę :)

będziesz będziesz tylko że nie za 9-mcy... może już za 10 :-D

witam
Anetka jakie plany na dziś?

eh... ja od 5.40 na nogach :baffled::-D odwiozłam moje Kochanie do pracy teraz właśnie przyjechałam z zakupów, zaraz idę z psiurami na spacer :-D i trza troszkę posprzątac mieszkanko :szok: a pozniej obiad i mykam po męża :-):-):-)
a wieczorkiem może grillka sobie zrobimy :cool2:
a Ty co dzisiaj masz w planach? :cool2:

dzień dobry
witam wszystkie koleżanki
a PANI PREZES jeszcze nieobecna?

dzień dobry :-)
Pani Prezes cos się obija :baffled::-D

Cześć Dziewczyny jestem tu nowa i chciałam się przywitać :) Jak na razie poznaję forum a widzę tu się pisze o wszystkim :) Mam nadzieję, że idzie się tu jakoś "wkręcić" i czasem porozmawiać na różne tematy :) Pozdrawiam

reklama
dziendoberek wszytskim ;-);-)
Gabrysiu pani prezes was podglada caly czas ;-);-);-)
maly mi szaleje... ja sie dzis troche lepiej czuje wkoncu nie mam tego diabelskiego smaka w buzi....ale za to pogoda u mnie taka ze strach sie bac.... tak wieje ze strach na balkon wyjsc a musze zdjac pranie bo inaczej to je chyba bede zbierac POD balkonem :-):-) kolejny dzien w domu sie szykuje... powoli musze sie zaczac przestawiac na to ze juz skoneczko nas nie odwiedzi... :-(:-( a dzwonilam wlasnie do babci do PL i u was taka piekna pogodna ojjjjjjj:-(:-(

Karolcia... nie wiem co Ci powiedziec... jesli ci cos zapisala to nie mozna tak samemu decydowac brac czy nie brac... zmien jak najszybciej lekarke i nie bedziesz musiala sie zastanawiac nad takimi rzeczami...
i witaj w klubie tych co to im jedzene stoi w gardle :-):-):-) swiatna oznaka ze wszytsko z wami w porzadku;-);-);-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry