reklama

Odskocznia;))))

dziendoberek wszytskim ;-);-)
gabrysiu pani prezes was podglada caly czas ;-);-);-)
maly mi szaleje... Ja sie dzis troche lepiej czuje wkoncu nie mam tego diabelskiego smaka w buzi....ale za to pogoda u mnie taka ze strach sie bac.... Tak wieje ze strach na balkon wyjsc a musze zdjac pranie bo inaczej to je chyba bede zbierac pod balkonem :-):-) kolejny dzien w domu sie szykuje... Powoli musze sie zaczac przestawiac na to ze juz skoneczko nas nie odwiedzi... :-(:-( a dzwonilam wlasnie do babci do pl i u was taka piekna pogodna ojjjjjjj:-(:-(

karolcia... nie wiem co ci powiedziec... Jesli ci cos zapisala to nie mozna tak samemu decydowac brac czy nie brac... Zmien jak najszybciej lekarke i nie bedziesz musiala sie zastanawiac nad takimi rzeczami...
I witaj w klubie tych co to im jedzene stoi w gardle :-):-):-) swiatna oznaka ze wszytsko z wami w porzadku;-);-);-)
rudzia mój mezus wczoraj kupił bułki z papryka nie zauwazyl a ze platkow juz nie daje rady jesc to musial zjesc ta bulke i chyba ja odchoruje to jest jakas masakra:-(:-( ble ble ble
witam nowa kolezanke zostan tu z nami u nas jest ekstra:-):-)

reklama
No mam nadzieję, że tu jest ekstra :D Bo zostałam na 4 miesiące sama i nie umiem sobie zajęcia znaleźć ;/ Mam nadzieję, że Narzeczonego puszczą stamtąd zanim Dzidzia będzie chciała wyjść na świat ale jakoś te miesiące trzeba przeżyć :) Więc na pewno pobędę z Wami jakiś czas :) :tak:

No mam nadzieję, że tu jest ekstra :D Bo zostałam na 4 miesiące sama i nie umiem sobie zajęcia znaleźć ;/ Mam nadzieję, że Narzeczonego puszczą stamtąd zanim Dzidzia będzie chciała wyjść na świat ale jakoś te miesiące trzeba przeżyć :) Więc na pewno pobędę z Wami jakiś czas :) :tak:

witam serdecznie nowa kolezanke :-):-) z nami napewno nie bedziesz sie nudzic:-):-):-) pani prezes juz o to zadba:-D:-D:-D

Karolcia ciesz sie czujesz wkoncu ze w ciazy jestes hihihi:-D:-D

ja to sie dzis nawet dobrze czuje ale... matko kochana zamiast piersi mam dwa GLAZY!!! bola jak diabli.... najgorzej jak sie czlowiek rozbiega... a tu juz piatek jutro praca ojjojojoj a tak mi bylo dobrze na tronie leniwca:-D:-D:-D

ja to sie dzis nawet dobrze czuje ale... Matko kochana zamiast piersi mam dwa glazy!!! Bola jak diabli.... Najgorzej jak sie czlowiek rozbiega... A tu juz piatek jutro praca ojjojojoj a tak mi bylo dobrze na tronie leniwca:-d:-d:-d
ja jakos dziwnie zastanawiam sie jakie mam znalezc zajecie bo to lezenie przez kolejne pare tygodni nie bedzie fajne:-(

rudzia ja sie ciesze ale to lezenie i te mdłosci to jakas masakra:-):-):-) ale:-) bedzie dobrze:-):-)

cierp:-):-) teraz wiesz jak to jest :-):-) ciesz sie kochana... ja jestem w 9 tygodniu i powoli mi przechodzi wiec nie wiele ci zostalo ;-);-);-) mowilam wam jak mnie mdlilo od rana do wieczora i z glodu az brzuch bolal.. dzis nawet mam juz ochote na male co nieco i zrobie sobie ZUREK!!!!!! oojojoj mniammmmmm

cierp:-):-) teraz wiesz jak to jest :-):-) ciesz sie kochana... Ja jestem w 9 tygodniu i powoli mi przechodzi wiec nie wiele ci zostalo ;-);-);-) mowilam wam jak mnie mdlilo od rana do wieczora i z glodu az brzuch bolal.. Dzis nawet mam juz ochote na male co nieco i zrobie sobie zurek!!!!!! Oojojoj mniammmmmm
ja zupki i owoce moge jesc ale nic po za tym:-):-)

ja jakos dziwnie zastanawiam sie jakie mam znalezc zajecie bo to lezenie przez kolejne pare tygodni nie bedzie fajne:-(

kochana pmysl ze to dla dobra Kruszynki... ze tak trzeba wiem ze nie jest latwo... a przed toba jeszcze kawal drogi... ale musicie sie oszczedzac... :* mysl co cie czeka na koncu jak zobaczysz pierwszy raz te malenkie stopki, raczki te oczka ktore nie beda mogly sie od ciebie oderwac... dla takich chwil warto !!!;-);-)

reklama
kochana pmysl ze to dla dobra kruszynki... Ze tak trzeba wiem ze nie jest latwo... A przed toba jeszcze kawal drogi... Ale musicie sie oszczedzac... :* mysl co cie czeka na koncu jak zobaczysz pierwszy raz te malenkie stopki, raczki te oczka ktore nie beda mogly sie od ciebie oderwac... Dla takich chwil warto !!!;-);-)
wiem rudzia caly czas o tym mysle jak mi zle i wiem ze wszystko bedzie dobrze musi byc :-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry