reklama

Odskocznia;))))

madziu leze ale mam nadzieje ze dlugo nie bede lezala:-):-) a jak u ciebie juz jestes spokojniejsza jak twoj narzeczonek sie czuje??
będzie dobrze zobaczysz, myślę że po pierwszym trymestrze jak wszystko bedzie dobrze to nie bedziesz musiała leżeć:-) a mój M czuje sie dobrze choć jest jeszcze w szoku:-)

Uciekam poczytać i może jakiś film sobie zobacze...

Miłego wieczorku kochane :-)

Dobranoc Madziu słodkich i spokojnych snów Ci życzę :-)
Też kochanie zycze Ci miłego wieczoru przy dobrej książce lub filmie:-)
Całuję was serdecznie, papa;-)

reklama
cześć
Karolka cały dzień dziś o was myślałam w pracy i trzymałam kciuki, baaardzo się cieszę ze z dzidzią wszystko dobrze, jupi :) A tak w ogóle to lekarz mówił z jakiej przyczyny możesz krwawić?
Dobrze, ze zmieniasz lekarza, bo ta twoja lekarka to jest niestety daremna, no ale najważniejsze, ze z wami jest ok, musisz być teraz dobrej myśli !!

Madzia tym swoim porannym postem to mnie tez przeraziłaś, dobrze że twojemu mężczyźnie nic się groźnego nie stało, faceci to potrafią napędzić kobiecie stracha

Rudzia, Ola, Daaa, co tam u was?
Ja po pracy jestem dziś padnięta niemiłosiernie, dobrze, ze dopiero w sobotę idę na noc
@ jeszcze brak, czekam ale jakos objawów jeszcze brak, może się przesunął, no nic ma jeszcze chwilkę czasu :) Nie myślałam, ze kiedyś będę każdego @ wypatrywać z utęsknieniem :)

Miłego wieczorka wam życzę

Hej Dziewczynki - wieczorkiem :0
A Prezesa jak nie ma tak nie ma...N -jak Nic i N jak Nagana...
Ilonka - jeszcze się okaże, że kolejny kropek się szykuje :-) ??
Karola - leż sobie i odpoczywaj, ja w pierwszej ciąży też plamiłam od samego początku przez 3 miesiące - a teraz proszę -mam już 4 latka-łobuza :tak::tak:
Madziu - spokojnej nocki!!!
Heh dziewczyny znowu byłam u gina - to chyba moja rozrywka- ostatnio co tydzień jestem... A pan po badaniu i usg - powiedział :pod względem usg jest pani bardzo seksowną kobietą. I nie tylko:). uhahahaha A ja w gabinecie u gina to po prostu tracę język w gębie i nie jestem w stanie nic mądrego odpowiedzieć - nawet na żart zareagować.

Dzień dobry :-D
Witam się z Wami szczęśliwa, bo po moich zakupowych szaleństwach w ciuchlandach :-):-):-)

też kcem :-) i gratuluje :tak::-D

heh dopiero doczytalam -
tak tak robię :) w końcu dojrzałam do tej decyzji....
dziś miałam drugą jazdę.Serce w gardle, musiałam jeździć po ulicach.Wjechałam na zakręcie na chodnik, szarpało samochodem aż w końcu zgasł.(po raz kolejny) :szok::-D

e...tam co Ty gadasz :baffled: będzie z Ciebie kierowca i to jaki!!! każdemu porządnemu kierowcy musi przynajmniej raz w życiu zgasnac samochodzik :-D:tak::-)

Nie no kochana kiecka pięna a buty...podziwiam ja bym na nich stać nie umiała a co dopiero chodzić :-D:-D:-D:-D
Jestem z Ciebie dumna teraz jesteś prawdziwym kierowcą ;-):-)

eh...dziękuje :tak::zawstydzona/y: na mnie jeszcze ładniej wygląda oczywiście :cool2: (skromnośc to moja największa zaleta;-))
a co do butów.... ja uwielbiam wysokie obcasy... :zawstydzona/y:
ja też jestem dumna... a co ...hihihi :zawstydzona/y::-D:szok:

Karola.... a nie mówiłam że wszystko będzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cudowne wieści :-D:-D:-D miałam łzy w oczach jak czytałam!!! trzymajcie się !!

Madzia dobrze że wszystko tak się skończyło :tak:

do jutra :)))) zapraszam rano na kawkę :)))!!!!!!!!!!!!!!!

Witam was kochane:zawstydzona/y:
Jestem załamana, otóż przedwczoraj mój chłopak wyszedł późnym wieczorem do sklepu i jeszcze nie wrócił, nie spałam całą noc, odchodzę od zmysłów co sie stało:zawstydzona/y: siostra nie chciała mnie denerwować i powiedziała mi dopiero wczoraj wieczorem, obdzwoniła wszystkie szpitale ale na szczęście go tam nie ma. Najgorsza jest bezzilnośc bo nic nie mogę zrobić będąc w Polsce. Jego telefon jest poza zasiegiem sieci. Normalnie zaraz zwariuję:szok:

no matko kochana zawalu mozna dostac...:no::no: ciesze sie ze wszytsko sie wyjasnilo kochana:* tylko nie strasz tak na przyszlosc:-):-):-)

A ja dziś wyniki odebrałam i szok :szok: mam cholesterol za wysoki ja kobieta młoda :szok: teraz widać, że się starzeje. Leków pół reklamówki nie musze jeść o jak je wezme żołądek zapełniony :-D:-D:-D:-D:-D

Wogóle dziś czuje się marnie głowa boli i takie tam chyba ciśnienie pada....echhh

Rudzia prezes a Ty co się opier-papier???? Gdzie jakiś meldunek z rana czy cuś??

Witam was dziewczynki jak tu tak czytam jak wszystkie czekavcie na nowinki to płaczę ze szczescia ze was tu mam :-):-) juz piszę jak tylko weszłam to od razu płakałam ale jak usłyszałam serduszko to wyłam jak bóbr pan doktor który robił usg złapał mnie za noge i powiedział że wszystko jest dobrze i że mam się nie denerwować . Wszystko jest w porządku dzidziuś ma 3,7mm a serduszko bjie 118 razy na minutę. Dziękuje wam za modlitwy jak tam czekałam na swoją kolejkę to tak się yrzęsłam ze strachu że masakra.teraz musze leżeć i odpoczywać. A moja pani doktor jak zwykle zrobiła z siebie idiotkę ale szkoda gadać. W poniedziałek jedziemy z mężęm do lux-medu wykupujemy pakiet za 1500zł taki zdrowotny i tam jest ekstra babka która jest ginekologiem i będę miała wszystkie badania zrobione od razu bez proszenia sie nikogo o nic.
Dziękuję wam za wszystko dziewczynki dzidzia jest większa o 1 dzień niż liczyć od dnia miesiączki.

kochana nawet nie wiesz jak sie ciesze :* jak najmniej stresiku i zobaczysz ze wszytsko bedzie dobrze :* dbaj o sibeie :*

Kochana to leć odsypiać tę noc nie dziwie się, że miałaś nerwy ja mam podobnie panikuje bardzo szybko ale to chyba znaczy, że kochamy Tych swoich mężczyzn ;-)

No właśnie Rudzia co to za urlopik nawet telefonu o niego nie było i prosze :no: normalnie "N" jak nic za dzisiaj :-p:-D

Danulka skarbie cio tam u ciebie???????????A NASZEJ SZEFOWEJ DZISIAJ BRAK:-)

A u mnie leczenie w pełni zaczynam robić badania bo mam nadzieje we wrzesniu na genetykę no i liczę na staranka w grudniu ;-)
Siedzę sobie w domku :tak:
No przezesowej brak ale pewnie wpadnie póżniej albo jutro na pewno :tak: bo jak nie to normalnie nie wiem co to będzie :-D:-D

Juz jestem w piżamce:-) myję ząbki i do łóżeczka:-)
Oj Nagana bedzie jak sie patrzy:-p

Hej Dziewczynki - wieczorkiem :0
A Prezesa jak nie ma tak nie ma...N -jak Nic i N jak Nagana...
Ilonka - jeszcze się okaże, że kolejny kropek się szykuje :-) ??
Karola - leż sobie i odpoczywaj, ja w pierwszej ciąży też plamiłam od samego początku przez 3 miesiące - a teraz proszę -mam już 4 latka-łobuza :tak::tak:
Madziu - spokojnej nocki!!!
Heh dziewczyny znowu byłam u gina - to chyba moja rozrywka- ostatnio co tydzień jestem... A pan po badaniu i usg - powiedział :pod względem usg jest pani bardzo seksowną kobietą. I nie tylko:). uhahahaha A ja w gabinecie u gina to po prostu tracę język w gębie i nie jestem w stanie nic mądrego odpowiedzieć - nawet na żart zareagować.

a teraz przemawia pani PREZES!!!! :-):-):-) widze ze tesknicie za mna:-):-):-) ja nie mialam caly dzien kompa bo moj Tom zabral do pracy:-(:-(:-( ale widze ze lad i porzadek trzymacie wiec brawa dla WAS:-):-) i ciesze sie ze tak o mnie myslicie:-D:-D:-D jutro juz bedziecie pod okiem wielkiej SIOSTRY bez obaw:-D:-D:-D
cumolki dla WAS wszystkich kochane moje do juterka i kolorowych snow:*:*:*

Danusia oszczedzaj mi sie kochana SIOSTRZYCZKO:* na holesterol podobno dobry DANACOL czy jakos tak widzialam w PL TV reklame ;-);-);-) cumolki kochaniutka

Noooooo w końcu - jak na prezesa przystało - na koniec dnia trzeba sprawdzić co się działo w klubie :szok::-D:szok::-D

To może tak drineczka z parasolką z tej okazji??? A pani prezes to ..... szklaneczkę wody :happy2:

Karola ze strachem sie logowałam powiem szczerze ale Jesuuu jak sie ciesze!!!
cudowne wiesci:)P
a ja jade na niespodziewany urlop do Turcji,tzn jeszcze nie kupiłam ale ogladałam na necie na niemieckich stronach i jutro kupie.Moja mama zapłaci w rozliczeniu za to,ze wyremontowałam nasze obecne mieszkanie,powiedziała,ze sie tak czesciowo rozliczy,nie liczyłam na to ale fajnie:-)tylko,ze to na wariackich papierach wszystko i wylot z Berlina ale damy rade:):-)

dzień dobry :-D

kawki ???
images

reklama
witajcie
wstać nie umiałam, ale jak zawsze kiedy mam wolne zaglądam najpierw na BB :)
Gabi myślę, ze tym razem jeszcze @ przyjdzie :) Na razie bez staranek żyjemy do grudnia, a później zobaczymy. Powtórka badań jeszcze przede mną, przede wszystkim cmv, bo nie wiem na czym stoję, a bez tego to ani rusz.
Mam nadzieje, ze usg wyszło ok? Szyjka już wyleczona?

Ola, zazdroszczę tego wyjazdu do Turcji, ale należy ci się kochana, jedź i odpoczywaj

Anetka kawkę wypiję z wielką chęcią :)

Karolka co u ciebie słoneczko?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry