reklama

Odskocznia;))))

reklama
witam majsii i oczywiście inne dziewczynki
ja ogarnęłam troszkę domek i teraz leniu****ę, bo brzuch daje o sobie znać
a w sumie @, ale co tam, wraca do normy, więc tyle dobrze

karolka na razie odpoczywaj w łóżeczku, mam nadzieje ze mąż będzie ci gotował :)
ciekawa jestem jakby mój mąż sobie w takiej sytuacji poradził, chyba by teściowa albo moja mama non stop u nas siedziała
mam nadzieje,ze nie będzie mimo wszystko potrzeby w twoim przypadku długiego leżenia
ilonka ja jestem cale dnie sama bo mezus pracuje po 12h dziennie i obiadki zamawiam bo narazie sama nie moge gotowac. Czsem przychodzi szwagierka i gotuje dlatego mi tak ciezko bo jestem cale dnie sama mam was i telewizor

ilonka ja jestem cale dnie sama bo mezus pracuje po 12h dziennie i obiadki zamawiam bo narazie sama nie moge gotowac. Czsem przychodzi szwagierka i gotuje dlatego mi tak ciezko bo jestem cale dnie sama mam was i telewizor

oj kochana wiem jak to jest swojego czasu moj tom pracowal od 8 rano do 10 wieczorem z czego o 11 byl dopiero w domu... ciaze z kacprem przesiedzialam sama w czterech scianach bo wynajmowalismy tylko malenki pokoik... a ja od 4 miesiaca musialam zrezygnowac z pracy bo balam sie o malego mialam strasze bole i wogole.... wiem ze nie jest latwo... malo tego nie mialam ani TV ani internetu i siedzialam dzien i noc i ogladalam Lostow i przyjaciol;-);-) teraz jak leci piosenka z przyjaciol to kacper staje na bacznosc tak mu sie podoba chyba zapamietal ;-);-)
seruszkiem jestem z toba :*

a gdzie to sie wszyscy podziali...:szok::szok:
my zjedlismy obiadek maly mi sie obudzil i juz marudzi kiepski dzien dla niego... obiadku nie chcial jesc... ostatnio cos malo jada ida mu chyba tylnie zabki bo strasznie zaczal sie slinic... bidulek moj...

Cześć kochane :-)

Melduje się wczesnym popołudniem :-)

No pani PREZES bo już "N" wpisywałam za obecność wczoraj :-p

Majsii witam nową koleżankę i zapraszam do nas serdecznie :-)

Ilonka kurcze to Ty ciągle tylko nocki robisz?? To nie zazdroszcze :sorry2:

Anecia kochana cudownego wspaniałego weekendu :-)

Madziula a Ty gdzie dzisiaj czyżby szefostwo wróciło??? ;-)

Karola spokojnie zmieniaj ginka bo ta Twoja coś mi się nie widzi....będzie już tylko dobrze i odżywiaj się kochana co trochę ciałka nabierzesz ;-)

hej dziewczyny
no i jak zawsze sa problemy:-)
cwaniactwo nniemców,patrzyłam na wycieczki na niem. stronie i ceny juz za 300 euro ale okazuje sie ,ze mozna sprzedac wycieczke bez lotu!a z lotem to taniej niz za 500euro sie nie znajdzie i czekam na decyzje mamy teraz bo ona liczyłam na mniejsze ceny

Kurcze no szkoda ale mam nadzieje, że jednak się uda i polecicie na wycieczkę :-) trzymam kciuki &&&

Karolka dobrze, ze zmieniasz gina!!
A ja dostałam właśnie 3@ więc mamusia jeszcze nie będę :)

Ojjj bidulo bierz leki od razu po co cirerpieć. Ja po ostatnim zabiegu mam @ zupełnie bezbolesne tyle dobrego z tego wszystkiego chociaż :sorry2: a przed zabiegiem miałam okropnie bolesne :tak:

dzień dobry
witam wszystkie koleżanki
a PANI PREZES jeszcze nieobecna?

Dzień dobry po południu ;-)

Witaj, mam nadzieję, że się szybciutko zadomowisz :))) Pozdrawiam ciepło

Również pozdrawiam ciepło :-)

Noooooo w końcu - jak na prezesa przystało - na koniec dnia trzeba sprawdzić co się działo w klubie :szok::-D:szok::-D
To może tak drineczka z parasolką z tej okazji??? A pani prezes to ..... szklaneczkę wody :happy2:

Został jeszcze jakiś drineczek????? Jeżeli tak to ja poprosze koniecznie ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry