rudzia789
szczęściara
zmykam po moje Kochanie
miłęgo weekendu dziewczyny !!!![]()
pa kochana Tobie rowniez milego weekendu - ja pracuje wiec zobaczymy sie w poniedzialek ;-);-) cumolki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zmykam po moje Kochanie
miłęgo weekendu dziewczyny !!!![]()
ilonka ja jestem cale dnie sama bo mezus pracuje po 12h dziennie i obiadki zamawiam bo narazie sama nie moge gotowac. Czsem przychodzi szwagierka i gotuje dlatego mi tak ciezko bo jestem cale dnie sama mam was i telewizorwitam majsii i oczywiście inne dziewczynki
ja ogarnęłam troszkę domek i teraz leniu****ę, bo brzuch daje o sobie znać
a w sumie @, ale co tam, wraca do normy, więc tyle dobrze
karolka na razie odpoczywaj w łóżeczku, mam nadzieje ze mąż będzie ci gotował
ciekawa jestem jakby mój mąż sobie w takiej sytuacji poradził, chyba by teściowa albo moja mama non stop u nas siedziała
mam nadzieje,ze nie będzie mimo wszystko potrzeby w twoim przypadku długiego leżenia
ilonka ja jestem cale dnie sama bo mezus pracuje po 12h dziennie i obiadki zamawiam bo narazie sama nie moge gotowac. Czsem przychodzi szwagierka i gotuje dlatego mi tak ciezko bo jestem cale dnie sama mam was i telewizor

a gdzie to sie wszyscy podziali...
my zjedlismy obiadek maly mi sie obudzil i juz marudzi kiepski dzien dla niego... obiadku nie chcial jesc... ostatnio cos malo jada ida mu chyba tylnie zabki bo strasznie zaczal sie slinic... bidulek moj...

hej dziewczyny
no i jak zawsze sa problemy:-)
cwaniactwo nniemców,patrzyłam na wycieczki na niem. stronie i ceny juz za 300 euro ale okazuje sie ,ze mozna sprzedac wycieczke bez lotu!a z lotem to taniej niz za 500euro sie nie znajdzie i czekam na decyzje mamy teraz bo ona liczyłam na mniejsze ceny
Karolka dobrze, ze zmieniasz gina!!
A ja dostałam właśnie 3@ więc mamusia jeszcze nie będę![]()
a przed zabiegiem miałam okropnie bolesne 
dzień dobry
witam wszystkie koleżanki
a PANI PREZES jeszcze nieobecna?
Witaj, mam nadzieję, że się szybciutko zadomowisz)) Pozdrawiam ciepło
Noooooo w końcu - jak na prezesa przystało - na koniec dnia trzeba sprawdzić co się działo w klubie
To może tak drineczka z parasolką z tej okazji??? A pani prezes to ..... szklaneczkę wody![]()