Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kiedyś oglądałam na discovery, że kobieta podczas stosunku wysysa z mężczyzny energię u mnie się to sprawdza w 100% procentach hahahha 
Karolciu widzę objawy ciąży:-):-)rudzia mój mezus wczoraj kupił bułki z papryka nie zauwazyl a ze platkow juz nie daje rady jesc to musial zjesc ta bulke i chyba ja odchoruje to jest jakas masakra:--( ble ble ble
witam nowa kolezanke zostan tu z nami u nas jest ekstra:-):-)
Witam nową koleżankę i mam nadzieję że Ci sie u nas spodoba:-) i zostaniesz z nami:-)No mam nadzieję, że tu jest ekstraBo zostałam na 4 miesiące sama i nie umiem sobie zajęcia znaleźć ;/ Mam nadzieję, że Narzeczonego puszczą stamtąd zanim Dzidzia będzie chciała wyjść na świat ale jakoś te miesiące trzeba przeżyć
Więc na pewno pobędę z Wami jakiś czas
![]()
![]()
Jołł Pani Prezes:-)witam serdecznie nowa kolezanke :-):-) z nami napewno nie bedziesz sie nudzic:-):-):-) pani prezes juz o to zadba
Karolcia ciesz sie czujesz wkoncu ze w ciazy jestes hihihi![]()
koszulka dla Ciebie:-) Witam Anetko, cos ostatnio nie możemy sie złapaća dziękuje. sprzątająco![]()

Hej Danusiu, nie mogłam wejść na bb w pracy bo była straszna awantura i Pani Ela która pracuje ze mna w sekretariacie postanowiła złożyć wymówienie. Nie ciesze sie z tego bo będę musiała przejąć jej obowiązkiCześć kochane :-)
Melduje się wczesnym popołudniem :-)
No pani PREZES bo już "N" wpisywałam za obecność wczoraj
Majsii witam nową koleżankę i zapraszam do nas serdecznie :-)
Ilonka kurcze to Ty ciągle tylko nocki robisz?? To nie zazdroszcze
Anecia kochana cudownego wspaniałego weekendu :-)
Madziula a Ty gdzie dzisiaj czyżby szefostwo wróciło??? ;-)
Karola spokojnie zmieniaj ginka bo ta Twoja coś mi się nie widzi....będzie już tylko dobrze i odżywiaj się kochana co trochę ciałka nabierzesz ;-)
mam nadzieje że rozmyśli sie do poniedziałku i wszystko wróci do normy.
ale tego mi było trzeba:-)haha my już przywykliśmy do przerwz Leonem 9 miesięcy ciąży zakaz, po porodzie też zakaz -tak z 4 miesiące, bo były komplikacje, w drugiej ciąży zakazu nie bylo, ale był strach...a później szpital przez miesiąc.Normalnie celibat prawie.heh dopiero to zauważyłam jak tu zaczęłam wyliczać
miłego
A co Ci się dzieje? Fizycznie czy psychicznie fatalnie?
Trzymaj się kochana!!!
Karola - no jak on może kobietę w ciąży denerwować???!!!!!
Co za nicpoń.

Jak ja Wam zazdroszcze, że możecie spaćJa przed ciążą spałam 3-5 h max na dobę, na początku ciąży troszkę lepiej bo ok 8 h a teraz znów to samo sen nie przychodzi
![]()
Karola oj biedactwo nie złość się aż tak bo ja teraz jak wiem, że przez 4 mieś z moim co najwyżej będziemy mogli jednego sms na tydzień wysłać to aż żałuję, że wcześniej się na niego denerwowałam :d
W ogóle to kolejna noc mnie czeka nieprzespana zapewne a ja nie mam pomysłu co robić ;/ Obiad na jutro już zrobiłam książki jakie miałam przeczytałam filmy obejrzałam ehhh... :-(
a Wy co porabiacie śpicie już smacznie ?

Majsii gdzie tam śpimy, harcujemy![]()
Dopiero co wróciliśmy od moich rodziców, dziś dla odmiany poszliśmy do nich piechtakiem, od nas to jakieś 3 km w jedną stronę, więc spanie będzie ładne
Dziś troszkę się pouczyłam, pokłóciłam 10 razy z mężem bo mi dziś mucha na nosie siedzi
Czasem muszę go opierdzielić, bo by mi na głowę wlazł, bom za dobra
Karolka a ty się nie denerwuj,
Gabrysia, u mnie też celibatowo, bo jakoś ochoty mi zabrakłoPewnie przez zmęczenie pracą (już)
![]()
Mam nadzieje, ze z tą twoją szyjką będzie już za niedługo lepiej, bo ile idzie, niech te zapalenia już sobie idą. A do grudnia to sobie poczekamy razem
Danusiu, Rudzia przytulaski

No puściutko niesamowicie![]()
Skąd ja biorę energię hmm jak jest chłop w domu to chyba od niegokiedyś oglądałam na discovery, że kobieta podczas stosunku wysysa z mężczyzny energię u mnie się to sprawdza w 100% procentach hahahha
A tak na poważnie to nie wiem tak chyba jestem zaprogramowana, rodzinka się ze mnie śmieje że człowiek im starszy tym mniej śpi więc ja na starość chyba nie będę w ogóle spała
O ja nocka w pracy? Wiem co to za ból długo długo tak pracowałam ale systemu dnia mi to nie rujnowało bo o 7: 30 byłam w domu do 8 zjadłam coś umyłam się i o 12 byłam już na zakupkach żeby obiad robić ale wiem jak moja Mamcia się meczyła bo chodziła cały czas nie wyspana więc współczuję ;/

Witam kochane:-)
Karolciu widzę objawy ciąży:-):-)
Witam nową koleżankę i mam nadzieję że Ci sie u nas spodoba:-) i zostaniesz z nami:-)
Jołł Pani Prezes:-)
koszulka dla Ciebie:-)
Witam Anetko, cos ostatnio nie możemy sie złapać
Hej Danusiu, nie mogłam wejść na bb w pracy bo była straszna awantura i Pani Ela która pracuje ze mna w sekretariacie postanowiła złożyć wymówienie. Nie ciesze sie z tego bo będę musiała przejąć jej obowiązkimam nadzieje że rozmyśli sie do poniedziałku i wszystko wróci do normy.
A ja dzisiaj wstałam rano posprzatałam z mamą mieszkanko i wyruszyłyśmy na zakupy:-) przeszłam 2 galerie i padamale tego mi było trzeba:-)
Miłego weekendu dziewczęta:-)
ależ piękna koszulka
;-)
A ja dziękuję za łopatę, przydała się, nastrój jakby lepszy. Może to tez dlatego, że dowiedziałam się, że moja starsza sistra jest w ciąży. Mam nadzieję, że tym razem jej się uda, bo poprzedniego maluszka straciła ok. miesiąc przede mną.
Miłego weekendu!!!
Witajcie dziewczynki. U nas nie najgorzej leze w łózeczku i wstaje tylko na siusiu ale cały czas mam te cholerne upławy :-(. Jutro ide do nowe ginki moze mnie wezmie do szpitala kto wie chciałabym polezec w domu ale jak trzeba to btrzeba. Buziaczki kochane do zobaczenia