reklama

Odskocznia;))))

To ładnie :d Ja tez byłam na spacerku myśląc, że może to mi pozwoli spać ale z doświadczenia wiem, że nie. Jak ja bym chciała spac po 12 h albo po 10 chociaż nie miała bym czasu na użalanie sie nad sobą hahahha no normalnie cholercia nie ma co robic ^^

reklama
Dzień dobry Wszystkim :) Jak minęła nocka/ poranek? Mi jakimś cudem udało się zasnąć o 2 ale o 6 już jadłam śniadanko i byłam po spacerku z psem : P
o 10 idę do pracy ale tylko 4 godzinki więc szybko zleci :) A później zaopatrze się w domowej roboty lody bananowe i mam zamiar oglądać jakieś babskie komedyjki :P
A Wy jakie plany na dziś ?

cześć ale tu puściutko :)
my po zakupach i kawce u teściowej, pogoda kiepska więc spać mi się tak chce że masakra
a tu trzeba jeszcze na noc iść :(
Majsii skąd ty bierzesz energie na cały dzień, jak ty kochana śpisz tylko 4 godzinki??
pozdrawiam was kochane i życzę miłego dzionka

No puściutko niesamowicie :P
Skąd ja biorę energię hmm jak jest chłop w domu to chyba od niego :-D kiedyś oglądałam na discovery, że kobieta podczas stosunku wysysa z mężczyzny energię u mnie się to sprawdza w 100% procentach hahahha
A tak na poważnie to nie wiem tak chyba jestem zaprogramowana, rodzinka się ze mnie śmieje że człowiek im starszy tym mniej śpi więc ja na starość chyba nie będę w ogóle spała :szok:
O ja nocka w pracy? Wiem co to za ból długo długo tak pracowałam ale systemu dnia mi to nie rujnowało bo o 7: 30 byłam w domu do 8 zjadłam coś umyłam się i o 12 byłam już na zakupkach żeby obiad robić ale wiem jak moja Mamcia się meczyła bo chodziła cały czas nie wyspana więc współczuję ;/

Ostatnia edycja:
Witam kochane:-)
rudzia mój mezus wczoraj kupił bułki z papryka nie zauwazyl a ze platkow juz nie daje rady jesc to musial zjesc ta bulke i chyba ja odchoruje to jest jakas masakra:-(:-( ble ble ble
witam nowa kolezanke zostan tu z nami u nas jest ekstra:-):-)
Karolciu widzę objawy ciąży:-):-)

No mam nadzieję, że tu jest ekstra :D Bo zostałam na 4 miesiące sama i nie umiem sobie zajęcia znaleźć ;/ Mam nadzieję, że Narzeczonego puszczą stamtąd zanim Dzidzia będzie chciała wyjść na świat ale jakoś te miesiące trzeba przeżyć :) Więc na pewno pobędę z Wami jakiś czas :) :tak:
Witam nową koleżankę i mam nadzieję że Ci sie u nas spodoba:-) i zostaniesz z nami:-)

witam serdecznie nowa kolezanke :-):-) z nami napewno nie bedziesz sie nudzic:-):-):-) pani prezes juz o to zadba:-D:-D:-D

Karolcia ciesz sie czujesz wkoncu ze w ciazy jestes hihihi:-D:-D
Jołł Pani Prezes:-)
koszulka dla Ciebie:-)

a dziękuje. sprzątająco :baffled:
Witam Anetko, cos ostatnio nie możemy sie złapać:sorry2:

Cześć kochane :-)

Melduje się wczesnym popołudniem :-)

No pani PREZES bo już "N" wpisywałam za obecność wczoraj :-p

Majsii witam nową koleżankę i zapraszam do nas serdecznie :-)

Ilonka kurcze to Ty ciągle tylko nocki robisz?? To nie zazdroszcze :sorry2:

Anecia kochana cudownego wspaniałego weekendu :-)

Madziula a Ty gdzie dzisiaj czyżby szefostwo wróciło??? ;-)

Karola spokojnie zmieniaj ginka bo ta Twoja coś mi się nie widzi....będzie już tylko dobrze i odżywiaj się kochana co trochę ciałka nabierzesz ;-)
Hej Danusiu, nie mogłam wejść na bb w pracy bo była straszna awantura i Pani Ela która pracuje ze mna w sekretariacie postanowiła złożyć wymówienie. Nie ciesze sie z tego bo będę musiała przejąć jej obowiązki:baffled: mam nadzieje że rozmyśli sie do poniedziałku i wszystko wróci do normy.

A ja dzisiaj wstałam rano posprzatałam z mamą mieszkanko i wyruszyłyśmy na zakupy:-) przeszłam 2 galerie i padam:-p ale tego mi było trzeba:-)

Miłego weekendu dziewczęta:-)

A ja dziękuję za łopatę, przydała się, nastrój jakby lepszy. Może to tez dlatego, że dowiedziałam się, że moja starsza sistra jest w ciąży. Mam nadzieję, że tym razem jej się uda, bo poprzedniego maluszka straciła ok. miesiąc przede mną.
Miłego weekendu!!!

Witajcie dziewczynki. U nas nie najgorzej leze w łózeczku i wstaje tylko na siusiu ale cały czas mam te cholerne upławy :-(. Jutro ide do nowe ginki moze mnie wezmie do szpitala kto wie chciałabym polezec w domu ale jak trzeba to btrzeba. Buziaczki kochane do zobaczenia

Witajcie weekendowo :-)

haha my już przywykliśmy do przerw :tak::szok: z Leonem 9 miesięcy ciąży zakaz, po porodzie też zakaz -tak z 4 miesiące, bo były komplikacje, w drugiej ciąży zakazu nie bylo, ale był strach...a później szpital przez miesiąc.Normalnie celibat prawie.heh dopiero to zauważyłam jak tu zaczęłam wyliczać :szok::szok:
miłego
A co Ci się dzieje? Fizycznie czy psychicznie fatalnie?
Trzymaj się kochana!!!
Karola - no jak on może kobietę w ciąży denerwować???!!!!! :angry::angry::angry:
Co za nicpoń.

Fizycznie mam sporo nowych leków i troche mnie otumaniają ale dziś już znacznie lepiej chyba organizm się przyzwyczaja :tak:

Jak ja Wam zazdroszcze, że możecie spać :( Ja przed ciążą spałam 3-5 h max na dobę, na początku ciąży troszkę lepiej bo ok 8 h a teraz znów to samo sen nie przychodzi :(
Karola oj biedactwo nie złość się aż tak bo ja teraz jak wiem, że przez 4 mieś z moim co najwyżej będziemy mogli jednego sms na tydzień wysłać to aż żałuję, że wcześniej się na niego denerwowałam :d
W ogóle to kolejna noc mnie czeka nieprzespana zapewne a ja nie mam pomysłu co robić ;/ Obiad na jutro już zrobiłam książki jakie miałam przeczytałam filmy obejrzałam ehhh... :-(
a Wy co porabiacie śpicie już smacznie ?

Kurcze jak można tak mało spać?? I to jeszcze w Twoim stanie?? Ja jak okazało się, że jestem w ciąży spałam na okrągło nic nie było mnie w stanie obudzić :tak:

Majsii gdzie tam śpimy, harcujemy :)
Dopiero co wróciliśmy od moich rodziców, dziś dla odmiany poszliśmy do nich piechtakiem, od nas to jakieś 3 km w jedną stronę, więc spanie będzie ładne
Dziś troszkę się pouczyłam, pokłóciłam 10 razy z mężem bo mi dziś mucha na nosie siedzi :)
Czasem muszę go opierdzielić, bo by mi na głowę wlazł, bom za dobra :)
Karolka a ty się nie denerwuj,
Gabrysia, u mnie też celibatowo, bo jakoś ochoty mi zabrakło :( Pewnie przez zmęczenie pracą (już) :)
Mam nadzieje, ze z tą twoją szyjką będzie już za niedługo lepiej, bo ile idzie, niech te zapalenia już sobie idą. A do grudnia to sobie poczekamy razem :)
Danusiu, Rudzia przytulaski

To masz tak jak ja mój też od czasu do czasu musi być doprowadzony do pionu bo za dużo sobie pozwala, ale to chyba wszyscy chłopi tak mają jak mali chłopcy ;-):-D

No puściutko niesamowicie :P
Skąd ja biorę energię hmm jak jest chłop w domu to chyba od niego :-D kiedyś oglądałam na discovery, że kobieta podczas stosunku wysysa z mężczyzny energię u mnie się to sprawdza w 100% procentach hahahha
A tak na poważnie to nie wiem tak chyba jestem zaprogramowana, rodzinka się ze mnie śmieje że człowiek im starszy tym mniej śpi więc ja na starość chyba nie będę w ogóle spała :szok:
O ja nocka w pracy? Wiem co to za ból długo długo tak pracowałam ale systemu dnia mi to nie rujnowało bo o 7: 30 byłam w domu do 8 zjadłam coś umyłam się i o 12 byłam już na zakupkach żeby obiad robić ale wiem jak moja Mamcia się meczyła bo chodziła cały czas nie wyspana więc współczuję ;/

Ja też wiem co to praca na nocki i nie miałam tak dobrze jak Ty potrafiłam spać do 16 takie zmęczenie było :tak:

Witam kochane:-)
Karolciu widzę objawy ciąży:-):-)
Witam nową koleżankę i mam nadzieję że Ci sie u nas spodoba:-) i zostaniesz z nami:-)
Jołł Pani Prezes:-)
koszulka dla Ciebie:-)
Witam Anetko, cos ostatnio nie możemy sie złapać:sorry2:
Hej Danusiu, nie mogłam wejść na bb w pracy bo była straszna awantura i Pani Ela która pracuje ze mna w sekretariacie postanowiła złożyć wymówienie. Nie ciesze sie z tego bo będę musiała przejąć jej obowiązki:baffled: mam nadzieje że rozmyśli sie do poniedziałku i wszystko wróci do normy.
A ja dzisiaj wstałam rano posprzatałam z mamą mieszkanko i wyruszyłyśmy na zakupy:-) przeszłam 2 galerie i padam:-p ale tego mi było trzeba:-)
Miłego weekendu dziewczęta:-)

:szok: ależ piękna koszulka :szok:;-)
Nie zazdroszcze takiej atmosfery w pracy trzymam kciuki, żeby pani się rozmysliła i została jednak.
A co fajnego sobie kupiłaś?? Pochwal się :tak:
Miłej niedzieli kochana :-)

A ja dziękuję za łopatę, przydała się, nastrój jakby lepszy. Może to tez dlatego, że dowiedziałam się, że moja starsza sistra jest w ciąży. Mam nadzieję, że tym razem jej się uda, bo poprzedniego maluszka straciła ok. miesiąc przede mną.
Miłego weekendu!!!

Cieszę się, że łopata pomogła ale na wszelki wypadek jednak zostawie ku przestrodze ;-) Trzymam kciuki za siostre &&& :-)

Witajcie dziewczynki. U nas nie najgorzej leze w łózeczku i wstaje tylko na siusiu ale cały czas mam te cholerne upławy :-(. Jutro ide do nowe ginki moze mnie wezmie do szpitala kto wie chciałabym polezec w domu ale jak trzeba to btrzeba. Buziaczki kochane do zobaczenia

Nadal masz upławy?? Hmmm dobrze, że jutro idziesz do ten nowej ginki powiedz jej wszystko to co Cię nie pokoi i mam nadzieje, że będzie normalniejsza jak poprzednia. Nie daj się spławić masz prawo do niepokoju.
Trzymam kciuki &&& Daj znać co i jak po wizycie koniecznie :tak:

reklama
A ja jestem sama mąż w pracy :-( wczoraj na drugą biedak poszedł dziś na rano....stwierdził, że musi na żonę zarobić ;-)
Rosołek mi pachnie za chwilę skosumuje, pogoda piękna trzeba będzie się gdzieś wybrać po południu :tak:

Miłej niedzieli kochane buziam :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry