reklama

Odskocznia;))))

jasne że bywaja lepsze i gorsze dni ale bardzo się cieszę że dzisiaj juz lepiej się czujesz :tak::-)
a co do własnej działalności...zazdroszczę i... ja jestem za duzy tchórz :zawstydzona/y: wiele razy nad tym myslałam ale strach przed tym że się nie uda zrobił swoje i poprzestałam tylko na myśleniu ;-):sorry:
Trzymam za Ciebie mocno kciuki Kochana !!!

a ja na dzisiaj w sumie nie mam jakiś konkretnych planów:happy: musze ogarnac mieszkano, zrobic jakies zakupy i posprzatac szafkę w kuchni bo zalęgły nam się mole spożywcze :szok::szok: maskara po prostu :szok: a fuj :eek:

a Ty? jakie plany ?:cool2:

reklama
Mole spozywcze?? Nie zazdroscze wiem co to u mamy też się pojawiły i masz racje fujj :-D:-D
A ja za chwile lece do sklepu a potem biorę się za okna ale szybko pójdzie bo tylko dwa mam bo największe umyłam sobie w piątek. Obiadek i to tyle nic konkretnego. Ruszyć się nigdzie za bardzo nie mogę bo chorobowe moga sprawdzać więc uwięziona w domu jestem ;-)

Mole spozywcze?? Nie zazdroscze wiem co to u mamy też się pojawiły i masz racje fujj :-D:-D
A ja za chwile lece do sklepu a potem biorę się za okna ale szybko pójdzie bo tylko dwa mam bo największe umyłam sobie w piątek. Obiadek i to tyle nic konkretnego. Ruszyć się nigdzie za bardzo nie mogę bo chorobowe moga sprawdzać więc uwięziona w domu jestem ;-)

no fuj fuj ;-) muszę jakoś je zwalczyc :-)
a na L4 masz że masz leżec?

Słuachaj jak nie zaryzykujesz nie przekonasz się, że coś wyjdzie. A czasami warto podjąć ryzyko i być sobie samemu szefem ;-)

no wiem wiem... ale ja czasami cykor jestem :zawstydzona/y::cool2:

kawki? bo idę sobie zrobic :-)

Najlepiej kup coś pomocniczego do zwalczania tego dziadostwa, zawsze to pewniejsze ;-)

Kawki? No pytanie pewnie, że chce tego nigdy nie odmawiam :tak::tak::tak:

Eeee tam cykor do odważnych świat należy kochana :tak:

Nie nie mam na L-4 że mam leżeć ale w razie kontroli jakby mnie nie było sprawdzają gdzie byłam i wiesz jak to potem jest, jak powiesz, że u lekarza musisz dostarczyć poświadczenie, że rzeczywiście tam byłaś.
Do sklepu to chwila ale jakbym chciała gdzieś pojechać może być w razie kontroli problem lepiej nie ryzykować nie potrzebne mi problemy ;-)

no to proszę kawkę
images

muszę kupic jakis środek żeby pozbyc się jak najszybciej tego cholerstwa :sorry:

a ja cykor straszny :sorry::laugh2:

Danusiu moja droga. Mając L4 z cyferką 1 musisz leżec. Ale wcale nie masz obowiązku leżec tam gdzie jestes zameldowana :tak:
poza tym gdy możesz chodzic na L4 to nie musisz przebywac w domu... wogóle nie musisz przebywac w domu. To Twoja sprawa gdzie chorujesz... naprawdę
I nikt Ci nie ma prawa rządac zaswiadczenia że byłas np u lekarza tym bardziej że możesz chodZic. Wiem że czasem lepiej uniknac problemów ale kurcze bez przesady... L4 to nie ograniczenie wolnosc... uwierz mi bo przerabialismy to z M :tak:

Dziękuje za kawkę :-)pyyyyyyyyyyyyszna

Tak kochana wiem wiem, że mogę chodzić ale mają zaostrzyć kontrole wszystkich na L-4 a wiesz jak to z nim jest nigdy nie wiadomo kiedy jakiś służbista się trafi. Wole być blisko domu a wyjazd jak już to tylko do mamy a to już mi się teraz nie bardzo chce, nie czuje się na siłach, wole leniuchować w domku ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry