reklama

Odskocznia;))))

wiem wiem że zaostrzyli kontrolę... w sumie masz rację i lepeij czasami cos zrobic dla świetego spokoju :tak:

eh... szkoda ale cóż począc... troche się podłamałam ale myślę że bedzie w kocu dobrze... teraz niestety o pracę ciężko

reklama
Kochana jak to wątpisz w moje zdolności czarownicy????? :szok::szok::szok::szok::szok: ochhh co za zniewaga :rolleyes2: :-D:-D:-D
Hmm co? No nie wiem sama musisz na coś wpaść ja kieruje się na transport w końcu oboje mamy prawka niech się na coś przydadzą ;-)
Uwielbiam muzykę szczególnie jak coś robie ;-)

Dobra kochana opuszczam Cię na chwilę muszę do sklepu ale nie długo wracam więc porób co masz pilnego i potem chodż na kawkę ze mną koniecznie jeszcze raz ;-)
Wracam nie długo :-)

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczynki wlasie dzwonie do tej nowej ginki ale jest chyba na obchodzie w szpitalu bo nie odbiera. Mam dalej upławy ale na szczescie to nie krew tylko takie ciemniejsze brudne ale jest tego sporo. Mam nadzieje ze sie do niej dodzwonie i mnie przyjmie. Buziaczki kochane miłego dzionka wam zycze

reklama
Ja już po śniadanku, zakupach i umyciu okien :-)
Teraz chwila przerwy wieszam firanki i gotowe.
Obiadek też się już gotuje :-)
Oooo, to się zgadałyśmy. U mnie w końcu "coś" przez okna widać, a firanki wydają się jakoś wyjątkowo bieluchne. Nie wiem, czy to zasługa nowego proszku do prania, czy dobrego samopoczucia hihi
Pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry