reklama

Odskocznia;))))

Witajcie dziewczynki wlasie dzwonie do tej nowej ginki ale jest chyba na obchodzie w szpitalu bo nie odbiera. Mam dalej upławy ale na szczescie to nie krew tylko takie ciemniejsze brudne ale jest tego sporo. Mam nadzieje ze sie do niej dodzwonie i mnie przyjmie. Buziaczki kochane miłego dzionka wam zycze

Dzwoń kochana dzwoń koniecznie i leć do niej. Daj znać jak wrócisz co się dzieje a ja nadal mocno bardzo trzymam kciukasy &&& ale wiem, że wszystko będzie dobrze :tak:
Odezwij się jak będziesz po wizycie!!!!!!!!

Oooo, to się zgadałyśmy. U mnie w końcu "coś" przez okna widać, a firanki wydają się jakoś wyjątkowo bieluchne. Nie wiem, czy to zasługa nowego proszku do prania, czy dobrego samopoczucia hihi
Pozdrawiam

Hihihihhi to podobnie jak u mnie w końcu coś widzę przez te moje okna a firanki pachną przepięknie ale czy bielsze.....zdradz w jakim pierzesz proszku to może będą bielsze ;-)
Ale fakt dobre samopoczucie też świetne jak czuje taką świerzość w domu :-)

reklama
No teraz czas na spokojne wypicie kawki....ktoś chętny????
Jakby co zostawiam dla spragnionych ;-)

ps
Dla nie pijacych kawki zostawiam wyśmienitą herbatkę ;-)

Załączniki

• wehxLdjrh7vlWV28RA.jpg
    wehxLdjrh7vlWV28RA.jpg
    6,7 KB · Wyświetleń: 41
jestem :-D

Danulka dziękuję za kawkę :-):-)

zmykam za chwilkę z psiurami na spacerek a pozniej zabieram się za gotowanie i sprzatanie więc pewnie będę ale tylko z doskoku :shocked2::-)

Nie ma za co kochana :-) ja też jestem z doskoku, sprzątam dziś jak szalona szybko chce skończyć i potem biorę się za książkę zaczyna się ciekawie więc warto poczytać.

Udanego spacerku :-)

Hihihihhi to podobnie jak u mnie w końcu coś widzę przez te moje okna a firanki pachną przepięknie ale czy bielsze.....zdradz w jakim pierzesz proszku to może będą bielsze ;-)
Ale fakt dobre samopoczucie też świetne jak czuje taką świerzość w domu :-)
Proszek niby zwykły "Rex", ale efekt fiu fiu fiu...:eek:
I kawka wypita z wielką kuuuuulką lodów :-)
Wyjątkowo piękny dzień, albo do reszty "sfixowałam"

reklama
Proszek niby zwykły "Rex", ale efekt fiu fiu fiu...:eek:
I kawka wypita z wielką kuuuuulką lodów :-)
Wyjątkowo piękny dzień, albo do reszty "sfixowałam"

Rex powiadasz?? Hmmm trzeba koniecznie wypróbować :tak:
Kurcze pożycz lody u mnie aktualnie zabrako a smaka zrobiłaś na tą kawkę ;-)

No dobra mów co Cię tak uszczęśliwia :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry