Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
Witam niedzielnie:-)
Danusiu musiałam sobie kupic spodnie do pracy, a miałam bardzo duzy problem bo teraz wszystkie podarte albo maja krok przy kolanach

taka moda
Miłej i spokojnej niedzieli kochane:-)
Leż karolciu i wypoczywaj, dobrze ze zmieniłaś ginekologa. Nie denerwuj się dla dobra dzidzi zniesiesz szpital:-)Witajcie dziewczynki. U nas nie najgorzej leze w łózeczku i wstaje tylko na siusiu ale cały czas mam te cholerne upławy :-(. Jutro ide do nowe ginki moze mnie wezmie do szpitala kto wie chciałabym polezec w domu ale jak trzeba to btrzeba. Buziaczki kochane do zobaczenia
Cieszę sie że juz sie lepiej czujesz:-) rosołek? mniam mniam:-) jak ja dawno nie gotowałam rosołku, tak tęsknie za niedzielami z moim M najpierw obiadek potem spacer. Na szczęście jak jutro dostane urlop to juz za miesiac się zobaczymy:-)A ja jestem sama mąż w pracy :-( wczoraj na drugą biedak poszedł dziś na rano....stwierdził, że musi na żonę zarobić ;-)
Rosołek mi pachnie za chwilę skosumuje, pogoda piękna trzeba będzie się gdzieś wybrać po południu
Miłej niedzieli kochane buziam :-)
Danusiu musiałam sobie kupic spodnie do pracy, a miałam bardzo duzy problem bo teraz wszystkie podarte albo maja krok przy kolanach

taka moda
Miłej i spokojnej niedzieli kochane:-)