reklama

Odskocznia;))))

Witam niedzielnie:-)
Witajcie dziewczynki. U nas nie najgorzej leze w łózeczku i wstaje tylko na siusiu ale cały czas mam te cholerne upławy :-(. Jutro ide do nowe ginki moze mnie wezmie do szpitala kto wie chciałabym polezec w domu ale jak trzeba to btrzeba. Buziaczki kochane do zobaczenia
Leż karolciu i wypoczywaj, dobrze ze zmieniłaś ginekologa. Nie denerwuj się dla dobra dzidzi zniesiesz szpital:-)

A ja jestem sama mąż w pracy :-( wczoraj na drugą biedak poszedł dziś na rano....stwierdził, że musi na żonę zarobić ;-)
Rosołek mi pachnie za chwilę skosumuje, pogoda piękna trzeba będzie się gdzieś wybrać po południu :tak:

Miłej niedzieli kochane buziam :-)
Cieszę sie że juz sie lepiej czujesz:-) rosołek? mniam mniam:-) jak ja dawno nie gotowałam rosołku, tak tęsknie za niedzielami z moim M najpierw obiadek potem spacer. Na szczęście jak jutro dostane urlop to juz za miesiac się zobaczymy:-)
Danusiu musiałam sobie kupic spodnie do pracy, a miałam bardzo duzy problem bo teraz wszystkie podarte albo maja krok przy kolanach:szok::-D:-D taka moda:cool2:
Miłej i spokojnej niedzieli kochane:-)

reklama
cześć dziewczyny
ja też tylko na chwilę bo po nocy dojść do siebie nie umiem i za raz znikam spać

Karolka, ale mam nadzieje że krwawienia już nie masz, tylko same upławy? Dobrze, ze jutro idziesz do nowego lekarza, mam nadzieje że ci da jakieś środki na zwalczenie tego dziadostwa.

kochane pozdrawiam was serdecznie i zmykam
jutro nadrobię i wam poodpisuję, cmokaski

Witajcie kochane :-)

Witam niedzielnie:-)
Leż karolciu i wypoczywaj, dobrze ze zmieniłaś ginekologa. Nie denerwuj się dla dobra dzidzi zniesiesz szpital:-)
Cieszę sie że juz sie lepiej czujesz:-) rosołek? mniam mniam:-) jak ja dawno nie gotowałam rosołku, tak tęsknie za niedzielami z moim M najpierw obiadek potem spacer. Na szczęście jak jutro dostane urlop to juz za miesiac się zobaczymy:-)
Danusiu musiałam sobie kupic spodnie do pracy, a miałam bardzo duzy problem bo teraz wszystkie podarte albo maja krok przy kolanach:szok::-D:-D taka moda:cool2:
Miłej i spokojnej niedzieli kochane:-)

Kochana u mnie rosołek co niedziela robie go z rana i jem przed głównym daniem zamiast śniadania. Jakoś tak lubie i w niedziele to już jak rytuał ;-) no i musi być koniecznie bo mój S sam się o niego upomina więc nie mam wyjścia ;-)
Za miesiąc?? No moja droga to już sobie wyobrażam co się będzie działo na tym spotkaniu :szok:;-):-) Trzymam kciukasy mocno &&&&, żeby wszystko wyszło tak jak sobie zaplanowałaś :tak:

Dobry wieczór ;-)
Nikogo nie ma, więc ja też tylko na chwilkę. Będziemy zaraz z mężem jakiś filmik oglądać. :biggrin2::biggrin2:
Miłych snów ;-)

Dzień dobry :-) I co obejrzeliście?? Pochwal się ;-)

cześć dziewczyny
ja też tylko na chwilę bo po nocy dojść do siebie nie umiem i za raz znikam spać
Karolka, ale mam nadzieje że krwawienia już nie masz, tylko same upławy? Dobrze, ze jutro idziesz do nowego lekarza, mam nadzieje że ci da jakieś środki na zwalczenie tego dziadostwa.
kochane pozdrawiam was serdecznie i zmykam
jutro nadrobię i wam poodpisuję, cmokaski

Odpoczywaj jak tylko masz okazje robiłam nocki więc wiem jak się po nich człowiek czuje :tak:

Anecia dziś ja stawiam kawkę widzę, że Cię wyprzedziłam :-)No i małe co nie co do kawki ;-)

Karola czekam na wieści od nowej gin i mają być tylko pozytywne ;-)

Rudzia jak samopoczucie kochana po pracującym weekendzie??

A ja dziś coś spać nie mogę jak mój S tylko do pracy poszedł tak ja po spaniu i od piątke książkę czytam. Ale za okna musze się wziąść w małych pokojach z rana bo potem mam słońce z tej strony i z mycia nic nie wyjdzie.
A za chwilę do sklepu też trzeba bo w lodówce pustki jakoś ostatnio :sorry:

Załączniki

• 1299388.jpg
    1299388.jpg
    3,8 KB · Wyświetleń: 40
Ostatnia edycja:
pa kochana Tobie rowniez milego weekendu - ja pracuje wiec zobaczymy sie w poniedzialek ;-);-) cumolki

a dziękuje dziękuję :-)
już poniedziałek więc czekam na Ciebie :-)

Anecia kochana cudownego wspaniałego weekendu :-)

dziękuję :-) mam nadzieje że Tobie też weekendzik miło minął :tak::-D
jak samopoczucie Kochana? lepiej mam nadzieję :tak:

Hej dziewczynki!
Wiecie może co z Marti? Ostatnio jak do Was zaglądałam to była w szpitalu i się martwię...
Pożyczycie mi swoją łopatę na smutki?

ja do niej pisałam na gg... ale też nie odpisała...
ja Ci od razu koparkę mogę pożyczyc...ok??
images

Witam Anetko, cos ostatnio nie możemy sie złapać:sorry2:

ano... ale co się odwlecze to nie uciecze :-)
ja nie przepadam za chodzeniem po galeriach... przeraża mnie ilośc sklepó i ludzi... i ten cały harmider :-):zawstydzona/y::szok:
Miłego poniedziałku Kochana :-)

Ilonka kawusi ???

Gabrysia pozdrawiam gorąco !!!

muszę powiedziec że weekendzik minął nam bardzo miło :-):-)

:-D

no nic w sumie takie nie robiłam ale jakoś tak milutko było :-)
w piatek grill ze znajomymi w sobotę odpoczywanie po imprezce (M zabrał mnie na obiadek do chińskiej - moja ulubiona restauracja:zawstydzona/y: co bym gotowac nie musiała :-)) wieczorek spędzony we dwoje w domciu :-) a w niedzielę byliśmy na Festiwalu Smaków na Kazimierzu później na długim spacerku nad Wisłą z naszymi psiurami a później wyskoczyliśmy jeszcze do znajomych na jedno piwko :-)
niby nic nadzwyczajnego a tak miło :tak:

A Ty jak tam kochana? jak humorek ?:-)

reklama
:-D
no nic w sumie takie nie robiłam ale jakoś tak milutko było :-)
w piatek grill ze znajomymi w sobotę odpoczywanie po imprezce (M zabrał mnie na obiadek do chińskiej - moja ulubiona restauracja:zawstydzona/y: co bym gotowac nie musiała :-)) wieczorek spędzony we dwoje w domciu :-) a w niedzielę byliśmy na Festiwalu Smaków na Kazimierzu później na długim spacerku nad Wisłą z naszymi psiurami a później wyskoczyliśmy jeszcze do znajomych na jedno piwko :-)
niby nic nadzwyczajnego a tak miło :tak:
A Ty jak tam kochana? jak humorek ?:-)

A wiesz takie dni są najfajniejsze bo spędzone na spokojnie i razem, też lubie takie weekendy. Niestety mój S w sobote i niedziele w pracy był i weekend spędziłam sama w domku, no ale coś za coś chce dorobić i jak ma okazje nie będe mu zabraniać. Kto wie, czy póżniej też się da więc nie korzysta.
A ja humor dobrze choć nie czuje się za ciekawie wczoraj miałam wrażenie, że mam zawał tak mnie lewy bok bolał cały dzień i nie wiem skąd się te bóle biorą :sorry:, ale dziś lepiej już i mam nadzieje, że tak zostanie.
A ja chce ruszyć w tym tygodniu dowiedzieć się jak to jest z tą swoją działalnością i jaką mamy sznase na jej zaczęcie. Jak wyjdzie, że wszystko się uda to w pażdzierniku załatwiam i działam nie ma na co czekać :tak:
No i chce porwać męża do Krakowa na jeden dzień tylko nie wiem kiedy mi się to uda....choć może teraz w niedziele jak tylko będzie fajna pogoda :-)

A Ty jakie plany na dzisiaj?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry