reklama

Odskocznia;))))

reklama
Zrobie zrobie mam smaka na jakąś sałatkę, wogóle mam ostatnio smaki, że szok :-D:-D:-D:-D:-D
:szok: ja nie łapie za nic :-D
Ja dziś piersi z kurczaka czosnkowe do tego pomidorek z przyprawą knorra po grecku ;-)

a ja nozki z kurczakaw sosie sweet chili sos i ziemniaczki.... ale ta salatka strasznie za mna chodzila;-);-);-) wkoncu zaspokoilam podniebienie;-);-);-)

no pozazdroscic tylko...
ja moze na starosc wroce do PL zeby wygrzac stare kosci... i chcialabym zamieszkac w domu dziadkow.... i tak samemu juz zostac dziadkiem...ehhhh ale pojechalam:-):-):-)

:-)
eh... ale daleko patrzysz w przyszłośc ;-):-):cool2:

Aaaaa to fajnie :-)
Ja też mieszkam na parterze :-)
A widzisz jak będzie pogoda w niedziele jesteśmy w Krakowie :-)
Zamknij wjazdy co by ludzi dużo nie było :-D:-D:-D:-D

no nie narzekam :-D:-D jest fajnie :cool2:
łoo... a z tego co wiem ma się popsuc pogoda :-(

ja dzisiaj mam wolne od obiadku bo M stwierdził że zrobi leczo albo zupę chińska słodko kwaśną jak przyjdzie więc tylko psiakom muszę obiadek ugotowac :-)

ja dzisiaj mam wolne od obiadku bo M stwierdził że zrobi leczo albo zupę chińska słodko kwaśną jak przyjdzie więc tylko psiakom muszę obiadek ugotowac :-)

moze dlatego ze ostatnio bardzo tesknie za PL a szczegolnie za dziadkami... jak pomysle ze najblizszy wyjazd do PL bedzie za rok to naprawde plakac mi sie chce:-(:-(:-(

moze dlatego ze ostatnio bardzo tesknie za PL a szczegolnie za dziadkami... jak pomysle ze najblizszy wyjazd do PL bedzie za rok to naprawde plakac mi sie chce:-(:-(:-(

Ojjj nie płacz rok zleci na czekaniu na maluszka i już przyjedziesz do pl ;-)

No właśnie też tak słyszałam, że pogoda ma się zepsuć :-( no tak zawsze jak mamy jakieś plany echhh
No ja niestety muszę gotować mój nie bardzo ma do tego smykałkę :-D:-D
Zupa chińska słodko-kwaśna? Jak się to robi?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry